Kişilik & Karakter Hayatında korkuların mı daha baskın, ümitlerin mi? kalbisükûn Takip Et Yoda Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor "Kötü bir resim asarım korkusuyla hiç resim asamadım : kötü yaşarım korkusuyla hiç yaşamadım."Oğuz Atay Hayatında korkuların mı daha baskın, ümitlerin mi? Cevapla Resim Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 +1 yıl Klasik olacak belki ama gerçekten hayattan aman aman korkularım yok. Ne olabilir ki en fazla? Zaten hepimiz ölüp gideceğiz. 0 0 Yorumla
İstanbul_bey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Korkum yok korku olacak birşeylerin arkasına sığınmam.. 0 0 Yorumla
Eserekliii Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Umutlarım, aklımın kelepçesine vurulmamışsa daha baskındır. 0 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 24,1b cevap paylaştı. Korkularımı aşamıyorum ama umutsuz da yaşayamıyorum 0 0 Yorumla
Asil-Bey Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ümitlerim her zaman daha baskın 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Klasik olacak belki ama gerçekten hayattan aman aman korkularım yok. Ne olabilir ki en fazla? Zaten hepimiz ölüp gideceğiz.
Korkum yok korku olacak birşeylerin arkasına sığınmam..
Umutlarım, aklımın kelepçesine vurulmamışsa daha baskındır.
Korkularımı aşamıyorum ama umutsuz da yaşayamıyorum
Ümitlerim her zaman daha baskın
Ümitvar bir insanım
İkisi de değil
Korkularım
Anksiyete var
Korkularım