Ben dalga geçtiğim durumlarla değil ama hayır, asla yapmam dediğim durumlarla çok güzel sınanıyorum. 

. Ağzımdan çıkan kelimeler sınavım oldu
. Zaten büyük konuştuklarımız mutlaka başımıza gelir
. Bir insan hakkında ne söylersem aynısı benim başıma geliyor Tabii kötü olan şeyler
.
Kimsenin yapısından, yaratılışından, fiziğinden, kısaca elinde olmayan durumlar yüzünden oluşan hiçbir şeyiyle dalga geçmedim, geçmem de..
Başıma gelir korkusuyla değil, haddim olmadığı için..
O çok adice olur zaten..
Karakteri, davranışı vs diyelim
Bazen öyle karakterlere rastlıyorum, öyle davranış şekilleri görüyorum ki; iyi ki böyle değilim, diyip şükrediyorum tabii..
Teşekkür ediyorum..
Rica ediyorumm
Kimseyle dalga geçmedim asla da geçmem çünki er geç başına geliyor dalga geçdiğin durum şahit oldum buna
Çoğu zaman insanın başına gelir bu durumlar o yüzden uzak durmak gerek
Cevap
12Cevap
Hayır çünkü kendimde sevmeyeceğim hiç bir durum ile dalga geçmiyorum. bu konuda empati yapıyorum. ama yine de korkmuyorum tabi ki.
Genelde başıma gelir. O yüzden uzak durmak en iyisi
O yüzden dalga geçmemeye çalışırım. Evrenin bana güzellikleri olabilir. 😃
Kesinlikle, dikkatli olmak lazım😊
kınadığım bazı hareketleri yapınca pişmanlık duyuyorum. kimseyle dalga geçmem ama bana da yapılmasını istemem.
kimseyi yargılamiyorum kimseyle dalga geçmiyorum sevmediğim durumlar oluyor elbette ben kendi halimde bunları yapmamaya özen gösteriyorum
Evet ama dalga geçmesemde yanımdakini uyarsamda onun basına gelmez benim basıma geliyor bu işte hep terslik var😂
Valla şu hayatta ne ile dalga geçtiysem illa başıma geldi. Gerek 5 gerek 10 yıl sonra ama yinede geldi 😂
Atalarımız boşuna dememiş; Gülme komşuna gelir başına." diye... O yüzden kimseyle dalga geçmem...
Başıöa geleceğinden korkmam ama kimseyle dalga geçmiyorum ben..
Kendimle dalga geçerim veya normal şeylerle başa kalkma ise yapmam
Evet baya korkarım ve o yüzden dalga geçmemeye çalışırım genelde.
Asla gitmeyeceğim dediğim şehirde yaşıyorum 3 yıldır
Her neyi kinarsan onunla sınanırsın bir gün unutma allah var ayık olun
Şom ağızlık zor bir şey, neyle kimle hangi olayla dalga geçsem başıma geliyor. Sanırım bencil olmamak lazım.
Dalga geçmezsen başına gelmez 😅
O şekilde bir hissiyatim yok.
Evet o yüzden büyük konuşmaya da korkarım.
Asla dediğim şeyler olur genelde
Dalgalarımın altında bir korku yok.
Mutlaka başıma geldiği olmuştur
dalga geçmeyi pek sevmem
Evet en korktuğum şey
Kimseyle dalga gecmem.
Korkmam
Hepsini yaşadım.
Dalga hic gecmiyorum
Geliyor zaten
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?