Yaş ilerledikçe enerjim stabil kaldı diyebilirim. Dönemsel olarak gel git yaşıyorum tabi ki. Bazen çok yüksek hissederken. Bazen yataktan çıkasım bile gelmiyor. Fakat genel olarak aynı seyirde devam ediyor.
Benim enerjim kafaya taktığım işle ilgili olarak değişir. Örnek olarak masa başındaki işimden bıktım ve çiftlik kurma hayalimle ilgili enerjim her geçen gün artıyor. Bir sahil kasabasında denize yakın bir arazi alıp çiftlik kurmak istiyorum. Sonra orta halli bir tekne almak ve kendime (sevdiğime) göre tekrar yenilemek istiyorum ;) gençliğimi yaşayamadım gençliğimi yaşama isteğim ve enerjim tavan yapmış durumda.
Hareketliliğim epey azaldı. Küçük yaşta sorumluluk daha az olduğu için daha çok kendime vakit ayırıyordum ama büyüdükçe sorumluluk çok ve zaman yetmiyor.
Yaş ilerledikçe kimi zaman pişmanlıklar sarıyor bedenimi. Kimi zamanda hafif bir tebessümle iyikiler var gönül hanemde... ama iyisiyle kötüsüyle olgunlaştığımı farkediyorum.
25 yaşındayım. Eskiden herseye enerjim vardi. Şu an neye cok enerjik neye isteksiz ve enerjisiz oldugumu biliyorum. Ne istediğim belli oldu hayattan ve artik enerjide bile seciciyim. Genelleme yapamam. Enerjik oldugum konularda var sifir istek ve enerji ile olduğum konularda...
Şu siralar baya bir azaldi, bazi zamanlar cogaliyor tabi ama genel olarak soylersem cok azaldi helede uyku olarak eskiden az uyuyup uyandigimda enerjik olabiliyordum ve erken kalkabiliyordum simdi sacma sapan oldu hem cok uyuyorum hemde uykum geliyor uyuya kaliyorum bu bence cok kotu 😔
Yaşım ilerledikçe enerjim azaldı. Ama bunun tek sorumlusu benim. Liseye başladığımdan beri okula gitmek dışında hiçbir şey yapmadım. Sürekli evdeydim, yan gelip yattım ve rahata alıştım. Böyle yaparken enerjimin artmasını bekleyemezdim.
Arttı. Belli bir yaşa kadar kendinize hayatta bir alan açmak için çalışıyorsunuz. Maddi manevi özgürlüğünüzü elinize alınca da kendi isteklerinize, hayallerinize yöneliyorsunuz. En keyifli kısmı hayatın.
Sigarayı bıraktıktan sonra arttı. Daha düzenli spor yapabilirsem daha da artacağını biliyorum.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Yurt dışına yerleştikten sonra yaşama sevincimi ve enerjimi fulledim resmen. Şu an o kadar çok mutluyum ki kelimeler anlamsız kalır. Türkiye'de sahip olamadığım her şeye sahibim artık :)