18 yaşındayım ve hayatımda hiç bir şekilde bir düzen yok monoton bir hayatım var ve çok sıkıldım her günün aynı olmasından yaşıtlarım bir çok şey yaparken kendini geliştirirken benim boş boş oturmam canımı sıkıyor. Artık hayatıma yön vermek istiyorum yeni kararlar alarak tamamen değiştirmek istiyorum ama neler yapabilirim?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Başlada biyerden başla nerden başlarsan başla ama başla
Nerden başlıyıcaaam amaaa of
Okulun ne durum da mesela ailevi durumun nasıl önce bunlardan başla kanka
Aynı sorudan bende muzdaribim knk bana ne önerirsin
Kanka öncelikle ne mezunusun kafan nelere çalışır ne yapsan daha keyif alıp severek yaparsın mesela. Önce kendinize bir yol çizin
Önümde bir üniversite sınavı var ama hiç çalışmadım çünkü ben normalde dil bölümü okudum daha sonra dili pek sevmediğimi anlayınca dilden girmemeye karar verdim. Ailevi durumum evde sürekli tartısma var uzaklaşmak istiyorum her şeyden ama nereye gidicem kim izin vericek :(
Soruyu soran girll kankama diyorum bunları. Öncelikle umutsuzluğa kapılma muhtemelen sende tükenmişlik sendromu var önce bunu kırmak lazım. Sonra ne yapacağımıza karar vermek lazım. Sınava çalışmadın okey ama en azından sınavda bir şeyler yapabilir iyi kötü puan alabilirsin
Ben ilkokul mezunuyum hayata hiç girmedim öyle mutlu olacağımı hiç sanmadım bir çok kusurum var bana göre keyif alacak bir bölümde yok , uzun hayat hikayemi bilmiyorsun
Ama istediğim bölüm olmayacak çok kötü bir puan alıcam ve akrabalarım kötü bir puan alınca gönderme oraya buraya diyip yine evde kalıcam.
Bak evde kalırsan eğer ki kalmanın istemem. Tekrardan hazırlanırsın hemde sağlam bir şekilde daha iyi olur
Hayallerim var elbette ama şimdi bir dershaneye yazılsam 10 bin lira istiyorlar babam askeri ücret ile çalışıyor ve ben ona yük olmak istemiyorum.
Kitaplardan çalışabilirsin aslında. Sürekli deneme çöz kendini geliştirmeye çalış
Kitaplardan çalışsam da nereye kadar ki çok detaylı anlatılmıyor. Matematik mesela hiç bir şekilde halledemiyorum.
Matematik kitabı önerebilirim. Antrenmanlarla matematik 1 den başla. Bu kitap bildiğin ilk okul problemlerinden başlıyor sıfırdan öğrenmek için kdhdjdhdh
Hepsini denedim de yarıda bıraktım çünkü toplama çıkarmayı biliyorum dkxjnsf
Kanka 1 i bitirdiysen 2 ye geç o set halinde kdhdjdhdjdj 4 ya da 5 kitpatan oluşuyor zaten djdhdjdjjd
Biliyorum da birin ötesine gidemedim😂 benim sanırim öncelikle biraz para kazanmam lazım daha sonra üniversite kitaplar da çok pahalı zaten :(
Üzdü 🥺🥺🥺 ne gibi işlerde çalışabilirsin. Bence en uygunu marketler de çalışmak olur
Mağaza sanırım tabi ailem izin verirsee cidden yük olmak istemiyorum ama beni bir türlü anlamıyorlar ki
Kanka ailenin seni anlayacağınız şekilde yaklaşsan olmaz mı 👀
Ailem de okumamı istiyor çalışmamı değil ama bak üniversite sınavına çalışmam için bir dersten bir kitap yeterli değil en az 3-4 tane kitap olması gerekiyor bende yük olmak istemediğim için istemiyorum. Diyorum 2 ay çalışayım elime ne geçerse kitap alırım diyorum ama beni dinleyen yok ki..
Sen çok olgun ve mantıklı düşünüyorsun. Öncelikle sınava gir hayırlısıyla bakalım ne olacak sonra da dediğini yapmaya çalışırsın idareten de olsa çalışırsın ya
Bana böyle yaklaşılınca ben cidden çok yoruluyorum eskiden çabam vardı şu an ise tamamen hayatın benim için bittiğini düşünüyorum bakıyorum herkes dışarıda herkes bir şeyin peşinde bir amaçları var ben sadece telefon gittikçe beynim küçülüyor gibi hissediyorum :(
Bakalım hayırlısı: (
Ya hayır kötü düşünme bence sen güçlü birisin hatta ben senin bu sürecini merak bile ediyorum 0zelden istek at girll yani istemezsen atma tabi ama elimden geldiğince yanında olmaya çalışırım
Knk soran kız olduğu için mi bu kadar ilgilisin bizi pas geçtin de
Kanka senin yorumunla onun yorumu karıştı sen bana özelden yaz kanka ayıp ediyorsun o nasıl laf öyle
Attım kanks
Yaşadığın ülkeyi ülke olmaz ise ili il olmaz ise semti değiştir yeni bir yerde başla yeni sayfa
O o kadar kolay değil kanka ailem daha dışarı çıkmama zor izin veriyor
Ailen ile konuş olayı anlat dinlemez ise çalış para biriktir ev tut kendine
Konuşsamda çok bir şey değişmiyor sürekli tartışıyoruz
Sıkıntı ya
Sen bensin ama benimki herşeyi kötü karamsar değilsin ve değişmekden de korkmuyorsun
Aslında bende başlarda değişmekten korkuyordum ama insanların gerçek yüzünü görünce darbe yiye yiye artık ister istemez değiştim.
ben hala korkuyorum çevrem yok ki gerçek yüzlerini göreyim kazık darbe yiye yiye düzelmek istiyim kendi başıma tek tabanca takılıyorum hayatın içine girmedim..
Bence girmeee ya tek tabanca takıl ama kimseye güvenme herkes aynı iyi insanların iyi niyetini suiistimal ediyorlar..
Kendime bir düzen kurdum zaten ama bazen sıkılıyorum
Nasıl bir düzen
9 Yıldır bilgisayar başında ev ortamında bir düzen herşey izle gör , Zaten kendim için bir şeyler yapmaya oldum olası korktum
Bence bir şeyleri denemekten korkmuyucaksın ya bilgisayara sürekli baka baka kendini bunalıma sokarsın kendin gez, gör keşfet boşver herkesi
Elimden değil malesef yapabildiğim tek şey bu ötesini aşamıyorum kusurlarım var saç dişim çürük kötü boyum kısa vücut çatlaklarım var şişmanım sağ gözüm görmüyor sol kulağım duymuyor , ilkokul mezunuyum 25 yaşındayım ben hiç bir zaman istesemde ben olamadım ki hayatta bende mecbur evdeyim böyle değişmekden de korkuyorum şimdi çünkü herşeyim buna alıştı , kendim için bile olsa yapamıyorum bazı şeyleri zor geliyor param yok güvenim yok elbisem tişörtüm yok kendime göre bir mezhebim yok işte..
Ohooooo saçmalama ya kimseye bakmasana, sen kendini sevmezsen kimse seni sevmez ki öz güvenin olsun bir anda değiş desinler ki bak nasıl değişmiş hayatıni, kendini nasıl değiştirmiş desinler eğer bilgisayarla zaman geçirirsen kendine zarar verirsin ki bilgisayarla uğraşarak bir gelir elde edebiliyor musun ki? Edemiyorsan ailenin eline bakma kendin başar bir şeyleri..
Söylemesi kolay , İstesem de değişemiyorum bir müddet sonra bu hayata geri dönüyorum bir çok kusuru aşmam imkansız , bilgisayar en azından vakitlerimi zamanlarımı geçirmemi sağlıyor bu yeter bana , Ailemin eline bakıyorum valla çünkü benim karakterim ezik büzük herkes okumak ister meslek sahibi olmak ister sevgili ister araba ister gezmek tozmak farklı bir şeyler aktive yapmak ister ama bana bunlar çok yabancı olduğunu da düşünsem çok garip bir durum daha önce hiç içine girmedim ki , herkes kendi başına bir hayat kurar öyle mutlu olur ama ben öyle mutlu olacağımı da sanmıyorum en başdan 10 yıl öncesinden olsa olurdur şimdi çok geç gibi , değişmekden bile korkuyorum ben öyle olmadım ki hiç..
Bence senin öncelikle düşüncelerini değiştirmen gerekiyor daha sonra kendini değiştir. Çok yanlış düşünüyorsun kendini eziyorsun bu şekilde asla mutlu olmazsın ki ailen senden şu yaşında bir şeyler beklerken senin bilgisayarla zaman geçirmen bence onları da üzüyordur. Her şey geçici dışarıya at kendini varsın arkadaş edin kötü çıksınlar darbe üstüne darbe ye ki güçlü ol kendini değiştir.
Değiştiremiyorum düşüncelerimi buna ait hissediyorum çünkü evimden başka gidecek yerim yok ki dışarı çıksam gezsem kaybolurum gibi , özgüvenim yerlerde bile isteye ezdirmiyorum kendimi olacağı böyle , böyle yarı mutluyum yarı huzursuzum , Benim ailem o kadar baskıcı otoriter bir aile değil merak etme ailemde kimse lise mezunu bile değil , onlarda durumun böyle olmasına alıştılar çok önemsemezler bende öyle , Ama bazen sıkıntıya düşüyorum işte herkesi öyle özgür heryerde görünce , Kendimde bir sürü dış görünüşte kusur var bunlar halletmeden nasıl insan içine giriyorum , İçimdeki yaşama sevinci öldü ya da hiç doğmadı..
Bence düşüncelerini değiştirmelisin ya sen baştan bırakmıssın ipin ucunu bu şekilde üzülürsün..
Değiştiremiyorum işte değiştirsem de ne yazar bir iki direniş tamam sonra pes üst üste geliyor zorluklar hangi biriyle mücadele edicem yoruldum ve pes ettim tam 9 yıl oldu 2012 yılından lise 1 ri bıraktığım günden beri yaşamıyorum ki ben hem kendime özel bir şeyim olsaydı da kaldıramazdım gibime geliyor herkes mutlu oluyor yapan yapıyor hele amcamın oğlu 2 metre boy sevgilisi kıbrısta ünversite okuma , şiirle ilgilenme kendini geliştirme , araba , zenginliklik ve mutluluk o her dakika kendine mutlu olacağını bir düzen uğraş çıkarır öyle mutlu olur ama ben kendim için bir şey yapsam çok tuhaf bir durum hiç bir zaman yapmadım ki ve öyle mutlu olacağımı sanmadım ki , böyle sağlımda iyiye gitmiyor 9 yıldır şişmanım a-sosyalim ama diğer türlüsü de benlik değil , üzülsem ne yazar 9 yıldır sürdürüyorum bir şekilde..
Böyle işte
Kendin söylemişsin kararlar alman gerektiğini o zaman kararlar al...
Beni tanıyabilirsin 😂
Kız olunca hemen öyle erkek dese bunu
Birileriyle tanışmak için açmadım hesabı knk tenks
Dışarı çıkıp sosyalleşmelisin
Ailem biraz muhafazakar
Biraz gizli yapıcaksın bazı şeyleri
Erkekler gibi değiliz ki biz erkekler dışarı çıkıyorum dese çok sorgulamazlar ama biz kızlar dışarı çıkınca bir çok soru soruyorlar
Uydurcaksın işte, aklına gelmiyomu hiç bişey
Makyaj yap duş al
Bunları sürekli yapıyorum ki