Kişilik & Karakter Aynanın karşısında kendinize en fazla kaç dakika bakıyorsunuz? xsxixmxgxex Takip Et Bilge Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 50 Yapay Zekaya Sor Hola🎈Ben her boş anımda bakıyorum.🤭 Özellikle evde olduğum zamanlar aynanın karşısından hiç ayrılmam.😅 Galiba takıntı haline geldi 😳 Aynanın karşısında kendinize en fazla kaç dakika bakıyorsunuz? Cevapla Ayrılık Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
bitterçikulata Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 46% +1 yıl Saçımı toplarken, tararken yüzüme krem sürerken ve diş fırçalarken makyaj yaparken evden dışarı çıkarken bakıyorum toplasan günde 55dk dır 😅 canım sıkılınca aynanın karşısına geçip şarkı söyleyip klip çekiyorum 😂 1 0 Yorumla
Afraa2727 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Sanırım aynaya çok bakıyorum ne kadar baktığımı bilmiyorum da 🙄 1 3 Yorumla xsxixmxgxex +1 yıl Makyaj ve saçını yaparken, kıyafet değiştirirken , foto çekinirken yani günün yarısı aynadasın kuzum 😌😌 Yorumla Afraa2727 +1 yıl Çok abartmışım ben ya aynalardan uzak durmam lazım 🙄 Yorumla xsxixmxgxex +1 yıl Niye sevaba giriyorsun bence 😌🤭 Yorumla
Catutigernos Takip Et Master Yaş: 40 , eic 85% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Diş fırçalar ya da sakal traşı olurken bir o zaman onun dışında bakmam :))) 2 0 Yorumla
ouzinyo Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı. 2 veya 3 dakika bakarım en fazla 1 0 Yorumla
LEYYA_GS Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Makyaj ve saç şekillendirme durumları dışında aynayla pek zaman geçirmiyorum. 1 0 Yorumla
külllkedisi Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Aaa sen bensin bende çok fazla vakit geçiriyorum aynanın karşısında ve benimkide takıntı halinde artık 🥺☹️ 1 1 Yorumla xsxixmxgxex +1 yıl Yalnız değilmişim cidden buna çok sevindim ☺☺ Yorumla
aybükebrck Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Kaç saat bakıyorsunuz diye değiştirmelisin bu soruyu 1 4 Yorumla xsxixmxgxex +1 yıl Kaç saat?☺ Yorumla aybükebrck +1 yıl 2 saat kesin geçiriyorumdur Yorumla xsxixmxgxex +1 yıl Tek olmadığım için mutlu oldum ☺☺ Yorumla smurfLifee +1 yıl ohaa günde iki saat ömrün 10 da biri yapar. Yorumla
arrtemiss Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Makyaj yaparken yarım saat gün içerisinde 10 dakika desek yuvarlak hesap 40-50 dk 1 0 Yorumla
Little_dark_age_ Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl En fazla 5 dakika bazen fena hakaret yağdırıyorum bazen çok iltifat ediyorum 1 0 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,8b cevap paylaştı. saçlarıma höle sürecegım zaman on dakıkamı ayırıyorum 1 0 Yorumla
izzmirlicaglar Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl dakika ya mı bakcam bidde simgeeeeeeee 1 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,9b cevap paylaştı. Gün boyu 1 0 Yorumla