Güzellik & Bakım Ayna karşısında ne kadar vakit geçiriyorsunuz? Nezamanbe Takip Et Xper 7 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Benim süre sürekli değişiyor :D bazen 5 dakika bazense saatlercee Ayna karşısında ne kadar vakit geçiriyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. Ben hiç vaki geçirmiyorum 0 0 Yorumla
mitakodri Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 67% +1 yıl Psikolojik durumuma bağlı bazende nereye gideceğime bağlı 😀 0 0 Yorumla
Yadelina Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Sadece makyaj yaparken 10 dakika en fazla 0 0 Yorumla
busegmss Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 772 cevap paylaştı. Saç ve makyajım bitine kadar 0 0 Yorumla
Ultra_Phoenix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hiç geçirmiyorum. Suratıma bakmıyorum bile. 0 0 Yorumla
Beyazid Takip Et Yoda Yaş: 88 , eic 45% +1 yıl ama sonuc degişmiyor dimi ayni kaliyorsun hep :D 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ben hiç vaki geçirmiyorum
Psikolojik durumuma bağlı bazende nereye gideceğime bağlı 😀
Sadece makyaj yaparken 10 dakika en fazla
Değişiyor belli olmuyor
Saç ve makyajım bitine kadar
Ben 1 2 saniyeliğine bakıp kaçıyorum.
Hiç geçirmiyorum. Suratıma bakmıyorum bile.
ama sonuc degişmiyor dimi ayni kaliyorsun hep :D
Pek gecirmem
Max 5 dakika.
Aynen
25 saat
25 saat
Fazla bakmıyorum