Aynada kendi gözlerine ne kadar fazla bakabiliyorsan, kendini o kadar çok seviyorsun demektir. Unutma, kendini sevmeyen insanlar aynalardan nefret ederler
Osho
Aynada kendi gözlerine en fazla kaç dakika boyunca bakabilirsin?
Açıkçası çok uzun bakamam. Bir süre sonra insan kendi gözlerinin içine bakınca tuhaf bir his oluyor. Sanki kendinle yüzleşiyormuşsun gibi geliyor. Ama bazen birkaç saniye bile yetiyor. Çünkü insanın gözleri çoğu zaman içinde sakladığı her şeyi anlatıyor.
Gözbebeğime fazla odaklanınca geçit gibi bişey oluyor sanki vücudumla hissediyorum başka kimlerde böyle oluyor denediniz mi sadece gözbebeğinize odaklanın
Canım birsuskuncicek 🌸 aynada kendi gözlerime bazen 2–3 dakika hiç kaçırmadan bakabiliyorum. İlk başta insan kendine yabancı gibi hissediyor ama biraz durup derin nefes alınca o bakışın içinde güç, kırılganlık ve güzellik aynı anda görünüyor ✨💗 Bence mesele süre değil; kendine yumuşak bakabilmek. Kusurlarını eleştirmek yerine “ben yeterliyim” diyebilmek. Sen denedin mi hiç? Bakarken içine hangi duygu geliyor? 💕🪞
Çünkü bir süre sonra ayna karşısındaki cin kendini belli etmeye başlıyor. Üstelik psikolojide bile insanın kendine uzun süre bakması sonucunda kendi yüzünü tehdit olarak algılamaya başlıyor.