Arkadaş edinemiyorum, insanlar benden neden uzaklaşıyor?

Herkese mesafeli davranıyorum çok samimi davrandığım 3 kişi vardı uzun yıllardır dostlarımdı erkek bu arada onlar beni dost ben onları dost olarak görüyordum biri dün itiraf etti bende durumu izah ettim benimle konuşmayı kesti.. yani ben sana yan gözle bakmadım falan dedim.. neyse diğerine kanka kardeş diyordum hep sinirleniyordu hayır dalgasına söylüyor sanıyorum ne biliyim neyse bu akşam instadan konuşuyordum tamam kardeşş anlaştık yazdım bana küfretmediği kaldı sen budalasın dedi sorun bende o zaman dedim evet sen de dedi ee o zaman allah belamı versin dedim evet dedi kız arkadaşlarımda hiç yok eskiden vardı bir kaç tane sağlam dost.. okul mokul bitince hepsi birden beni unuttu meğersem kullanılmışım.. kime ne derece samimi yaklaşsam derdini dinlesem.. bir zaman geliyor kendilerine bir şey söylesem haklı olduğum halde kendilerine yediremeyip silip atıyorlar bana yapılsa aynı şey ben sorunu hep kendimde ararım milletin kalbini neden kırayım çok kalbim kırılıyor.. a.. dostlar.. hasassım kırılganım diye mi bunlar.. hiçbir tane dostum yok.. ne arkadaşım hiçbir şey.. çıkıp hava alacak 1 tane kuzenim ne bir kardeşim var.. ben çok bunaldım her şey üstüme geliyor.. sadece arkadaşlık için değil arkadaşlık neymiş ya.. çok önemli değil artık.. ama ben kendi özel hayattaki dertlerimide içime atıyorum onlar her derdini anlatıp dökebiliyorken ben akıl verebiliyorum ağlarken yanlarında oluyorum.. ama ya ben odamda geceleri tek başıma ağlayarak atmaya çalışıyorum.. kimseye güvenmiyorum.. büyük ihtimalle yorumlarda sevgili yap diyecekler.. ben duygusal anlam ön planda biri olsun istiyorum bana kollarını açsın ona güvenebileyim sarıp sarmalasın hiç bırakmasın istiyorum.. ama bu devirde de kimseye güven olmaz arkadaşlar.. ben tek kalmaya tek yaşamaya mahkûmum.. millet kalp derdinde değil.. başka bir şey derdinde siz onu da anladınız.. sorunlu muyum yani şimdi neyim ben allah belamı versin mi soruyorum sizlere
Arkadaş edinemiyorum, insanlar benden neden uzaklaşıyor?