İnsanlar neden benimle arkadaş olmak istemiyor?

öncelikle 25 yaşındayım.. bir çok tanıdığım var arkadaşım dediğim ama aslında arkadaşım olmayan çok kişi var hayatımda. aslında hiç biri hayatımda değil.. eskiden 'sorun onlarda benimle arkadaşlık kurmayı kaldıramıyorlar' diyordum. bu gün birlikte çalıştığım bir kızla sohbet ettik bir çok ortak noktamız vardı 'bi gün beraber ikimiz birşeyler yapalım' dedim 'olur falan kişiyi de çağıralım' dedi.. bi durdum üzüldüm kırıldım.. bir odaya geçtim gözlerim doldu en eskiden şimdiki zamana kadar düşündüm. insanlar neden benimle arkadaş olmak istemiyor? dedim. belki de sorun bendedir ama neden. eğlenceliyim konuşkanım güzel de sayılırım giyim tarzım da güzel yapacak eğlenceli birşeyler hep bulurum iyi bir dinleyiciyim mantıklı da konuşurum iyi kötü zamanlarda yanlarında olurum maddi manevi destek veririm ararım sorarım ama onlar beni hiç iyi kötü zamanımda aramazlar. yetmiyor. insanlar ne istiyor? .. izlediğim filmlerde çok iyi arkadaş olan kardeş gibi olan kızlar olur ya hani. onları görünce çok üzülüyorum o duyguları ben hiç yaşamadım. sorun sanırım bende, bu kadar insan yanlış olamaz.. ama nerde hata yapıyorum bilmiyorum çok üzgünüm..

galiba şimdi biraz ağlayabilirim

İnsanlar neden benimle arkadaş olmak istemiyor?