Size ve başkalarına hata yaptığı diye kızan biri size daha çok kızmasının nedeni sizin hatanızın büyük olmasından mı yoksa sev?
HATAN BÜYÜKTÜR
SENİ SEVMİYORDUR
SEVDİĞİ İÇİN
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ben bu durumu yaşadım ama yaptı aynısını bana kızdı
biraz daha açıklayıcı anlat anlayamadım.
Biri neden size diğer insanlara oranla daha çok kızar? Kısacası göme göme bitiremez. Benzer hatalar yapan insanlara ve size kızar. Ama en çokta size kızar neden olabilir? Aynı hatayı iki farklı insan yapıyor ama size diğerinden daha çok kızıyor neden?
ben sevdiğime daha çok kızarım açıkçası. benimserim çünkü onu kendimden bir parça gibi düşünürüm.
Aynı hatayı iki farklı insan yapıyor ama size diğerinden daha çok kızıyor neden?
yazdığımı okumuyor musun kardeş sevdiğime daha çok kızarım (ben) diyorum
çok sağol sonra görebildim yorumunu teşekkür ederim çok sağol
siz kötü birşey yapmadığınız halde çok sevdiğiniz biri neden sizden nefret eder?
bilemiyorum
Soru anlaşılmıyor..
Biri neden size diğer insanlara oranla daha çok kızar? Kısacası göme göme bitiremez
Ya sevdiğinden ya da nefret ettiğinden..
bu nasıl anlaşılır?
Hislerinle.. ayırtedici özelliği o kişiyi tanıyan biri bilebilir..
siz kötü birşey yapmadığınız halde çok sevdiğiniz biri neden sizden nefret eder?
Nefret değil belki sadece görüşmek istemiyordur..
çok bariz bir şekilde öfkeli ben birşey yapmadan böyle davranan biri neden nasıl olur anlamadım?
Neyin bu?
yeni tanıştık arkadaşım gibi (arkadaşım tam diyemiyorum çünkü bilmiyorum benim hakkındaki görüşleri neler)
Karşı cins mi?
hemcins
Var mı hemcinse ilgi?
normal arkadaşlıktan bahsediyorum kanka dersin ya
demek istediğim (canım kankam mı) yoksa (nerden tanıdım bunu mu?) diyor
Tamam, anladım.. ya sende bişey vardır kıskanıyordur veya seninle görüşmeyi gerçekten istemiyordur, her türlü uzak durulası bir tip..
ya acıyarak bakıyor yadanefret dolu öfke dolu bakıyor anlamadım? sence hangi kategorideyim?
Müneccim değilim..🤷
çok ama çok sağol
Rica ederim.