Bıktım artik kafayi yemek üzereyim ne yapacagimi bilmiyorum?

• 20 yaşındayım, cok sosyal biri degilim evden neredeyse hic cikmiyorum. sanaldan konustugum bir iki disinda hic arkadasim kalmadi. hepsi biseyleri bahane edip uzaklaştı benden. Bu sene baska sehirde iyi bir universite kazandim ama virus yuzunden gidemiyorum. Online derslere katiliyorum cok verimsiz geçiyor. Orda da hic arkadasim yok herkes cok mesafeli. Zaten ben de hicbir zaman insanların gelip tanistigi insan olmadim. hep benim zorlamamla arkadas olurduk. Ailemle birlikte ic anadolunun igrenc sehirlerinin birinde yasiyorum. Her gun kavga ediyoruz, cok muhafazakar ve dindarlar ben ise tam tersi agnostigim. Her firsatta dindar olmayan bi kizimiz olacagina olmasin daha iyiydi diyolar. Ne yedigim yemekten tat aliyorum ne izledigim filmden. Kitap okumaya 5dkdan fazla odaklanamiyorum. Kimse beni umursamiyor ve sevmiyormus gibi hissediyorum. Cok yalnizim surekli agliyorum ve kendime aciyorum. Hicbir yetenegim ya da hobim yok. Gitar aldim 1 ay ugrasip ilgimi kaybettim. Kursa gitcek param yok. Hicbir seye enerjim yok hicbir sey zevk vermiyor surekli sıkılıyorum. Insanlarin eglendigini ve kendilerini geliştirdiklerini gördükçe üstümdeki kendime yaptigim baski artiyor. Hayati kaçırıyor gibi hissediyorum 20 yasindayim ama hic guzel genclik anilarim olmadi bu gidisle olmayacak da. Eli yuzu duzgun biriyim, konuya gore konusmayi da severim ama neden bu hale düştüm bilmiyorum. Ulkenin gundemi desen ayri mesele her gun psikolojimi daha da bozuyor. Bu hükümet yüzünden benim tek sansim olan üni hayatim yasanmadan mezun olucam. Cok yalnızım internetten gruplara vs. katildim ama etki etmiyor gercek insanlar istiyorum. Arkadaslarim arkamdan is çeviriyor. Her elimi attigim yerde bi sorun cikiyor. 1 ay sonra onemli bi sinavim var calisacak gram motivasyonum yok. Evde emekli dayilar gibi aksama kadar instagramda geziyorum. Hayatim yok üniler acilsaydi en azından iki insan yuzu görürdüm. Guz doneminde de acilmazsa artik ne yapicam bilmiyorum dayanacak gücüm kalmadi. Destek alacak param yok.
Bıktım artik kafayi yemek üzereyim ne yapacagimi bilmiyorum?