Kızlar Bir Adım Öne konusunda 11,8b cevap paylaştı. Neye göre, kime göre ağır başlı kadın. Sonradan olunmaz, doğuştan var olur bazı huylar. Kimine göre ağır başlı kadın olur, kimine göre de kendini savunmayan sessiz kadın olur. Bana göre ağır başlı kadın nerde nasıl konuştuğunu bilen, hal ve hareketlerine dikkat esen her kadın ağır başlıdır.
40 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 7,5b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, bir kadına ağırbaşlı demem için aslında klişeleşmiş şeyleri düşünürüm ben de diğer herkes gibi. Oturmasını kalkmasını giyinmesini bilen, konuşma tarzı güzel olan yani kibar, naif ve hoş bir ses tonuyla karşısındaki insanlarla iletişim kurabilen, haksızlığa uğradığı zaman bunu kavgayla değil, öncelikli olarak medeni bir şekilde çözme yoluna giden, hayattaki sorumluluklarının farkında olan ve çevresine ve kendisine karşı duyarsız olmayan, merhamet sahibi, aşırı ciddi olmamakla birlikte çok da laylaylom davranmayan yani ikisi arasındaki dengeyi kurabilen bir profil canlanıyor benim gözümde şahsen. Benim görüşlerim bu yöndeydi. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
120 Yorumla
Bir ortama girdiği zaman bile hissedilir bu. Bir kere duruşu dikkat çeker, öz güvenini “ben buradayım” der gibi taşır. Eğlenmesini bilmeyen değil ama nerede nasıl eğleneceğini bilen kadındır. Nerede ne konuşacağını ve nasıl davranması gerektiğini bilen kadındır. Kendi düşüncelerini savunabilen kadındır. Haksızlık karşısında susmayan, kendi ağırlığı olan kadındır.
100 Yorumla
Ağır başlı kadın olmak için oturmanıza kalkmanıza dikkat etmelisiniz çünkü bazı insanlar oturuşuyla karşı tarafa nasıl bir izlenim verdiği az çok anlaşılır. Gereksiz yere çok fazla konuşmak ya da boz boğazlık yapmaz bana göre ağırbaşlı kişiler. Hayatta net çizgileri olan kişilerdir.
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2,8b cevap paylaştı. Olgunluğunu korumasını bilmelisin, çok konuşmak iyi değil mesela sürekli şaka yapmak veya gereksiz gülmek değersizleştirir basit bir görüntü verir insanların gözüne, nerede nasıl davranması gerektiğini bilen ve şaşırmadan kendi halinde yaşayan kişiler olgundur.
40 Yorumla
+1 yılhanımefendi kız oturmasını kalkmasını bilen bacak bacak üstüne atmayan, yerinde konuşan, lak lak etmeyen dedikoducu cırtlak çatlak olmayan, sessiz sakin, yolda yürürken kıvırtmayan dosdoğru önüne bakan gerektiği yerde başını eğen, üstüruplu giyinen kadındır.
60 YorumlaTutarsız davranışları olmaz. Olağan üstü durumlarda duygusal psikolojik veya stresli tepki yapmaz olması gerektiği gibi mantıklı hareket eder. Nerde nasıl giyeneceğini oturacağını konuşacağını nasıl bir ortama gireceğini iyi bilir. 👒
20 Yorumla
+1 yıloturmasını kalkmasını bilen düşünmeden konuşmayan saygılı ama kendisine saygılı bir insan ağırbaşlıdır..
oturmasını kalkmasını herkes bilmiyor mu diyebilirsin şimdi maalesef çok insan nasıl oturacağını bile bilmiyor henüz50 Yorumla
+1 yılAğır başlı kadın olgun düşünceli olur. Bu kadın gibi olamaz.
https://imgur.com/a/SEqecPu
Bayramın Mübarek Olsun Abla <320 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılmerhaba, bence ağırbaşlı bir kadın, oturmasını, kalkmasını bilen, nerede konuşup, nerede konuşmayacağını bilen, edepli,üsturuplu giyen, insanlar hakkında kötü düşünmeyen, düzgün karakterli bir insan, güzel ahlak sahibi, saygılı biridir
10 Yorumla
+1 yılyerini oturmasını kalkmasını bilen herşeye atlamayan sırası gelince konuşan dobra olcam diye ağzına geleni söylemeyen
10 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 2b cevap paylaştı. Dışarıda göze çarpıcı hareketler yapmayan gevşek davranmayan sürekli sırıtmayan oturup kalkmasını bilene ağır başlı denir
10 Yorumla
+1 yılBaşini tartiya koy 10 kilonun üstünde ise agirbaşlisindir
30 Yorumla
+1 yılEspriye gulmeyen. Gülerse de şöyle gülen 🙂
Kafayı yiyorum😖23 Yorumla- +1 yıl
Mizah zeka işidir😊
- +1 yıl
Ve o da sende🤗
Bilmem ilk kez duydum bu tabiri ağırbaş hayvan gibi yani ilginçmiş
20 Yorumla
+1 yılHerseyi yerli yerinde yapana denir
Olur olmaz şeyler söylemez yapmaz10 Yorumla
+1 yılSinirlerini aldiran , kör sağır olan , her kadın ağırbaşlı olur
20 YorumlaHerkesle samimi olmuyorsa yerine göre davranıp yerinde gülüyorsa bence ağırbaşlıdır.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKendini kasma ama her erkekle samimi olma da, mesela karşındaki senin sınırların olduğunu ve bunu geçemeyeceğini bilsin.
Önce sensin bu ilişkide, ona feda eder gibi davranma benliğini
Fatihi tek, fethi zor.. bu lafta özetlenmiş işte.10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNerede nasıl hareket etmesini, nasıl davranmasını bilen mesafeli kadınlara denir
30 Yorumla
+1 yılSevdiği bir olur
Değer yargıları vardır ve onlara bağlıdır.
Nerede nasıl hareket edeceğini bilir ve cıvık halleri olmaz.
Giyimde de aşırıya kacmaz20 Yorumla
+1 yıldışarda normal ol eşinlede içli dışlı falan olman lazım
10 Yorumla
+1 yılAğırbaşlı olmak isteyen kim
20 YorumlaOturmasını kalmasını bilen üsturuplu kişiler
10 Yorumla
+1 yılGothu basi oynamayana
10 YorumlaAğır başlı nerde ne yapmasını bilen demek
10 Yorumla
+1 yılSessiz kendi halinde.
10 Yorumla
+1 yılOturmasını kalkmasını bilen
10 Yorumla
+1 yılnerde nasıl konuşacağını bilen kadın
10 YorumlaKS kızları ağırbaşlı
10 Yorumla
+1 yılSessix sakin olanlara
10 YorumlaOturaklı nerde ne konuscagini bilen kişi dir bence
10 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kilo al.
10 Yorumla
+1 yılKafana 5 kg taş bağla
10 Yorumla
+1 yılZor soru
10 Yorumla
+1 yılBasına ağırlık koy
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl@hissiz_26
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@hissiz26
Cevap sahibi+1 yıl@hissiz-26
Cevap sahibi+1 yıl@hissiz__26