Başta her türlü bir yerde buluşuyorlar, kimse üstünlük kurmaya ya da tam haklı olma çabasına girmiyor Yani birbirlerini geleceğe dönük kandırıyorlar.. Bu başta birbirlerini mutlu ediyormuş gibi gelse de zamanla artik tahammül sınırını aşan şeylerde insanlar kendi fikir ve görüşü ile birlikte olduğu insana tepki koymaya başlıyor tabii başta buna alışık olmayan bireyler birbirini anlamadıklarını iddia etmeye başlıyor o baştaki yalan alttan almış olmalar nelere maal oldu görmüş oldulr basta olması gereken gerçekler alışılmış düzeni sarsmaya başlıyor sonra nooldu anlaşamadık oluyor senin karşılıklı ilişkin yalan üzerine kuruluydu ve alışmıştın doğrusu olunca afalladın Başta dürüst olunsa ve fikirsel ayrımlar yalanla geçişmese bunlar olmayacak Kadın düşünce olarak unutmama üzerine kurulu bir varlık bence sen ona yalan olarak gidersen bu senin zararına olur anlarsa anlaşamıyoruz bitirelime gelir olay yalan temelli ve her şeye göz yummalı ilişki sahtelikleri yerine düzgün ve daha başta nasıl bir insansa öyle davranmalı
Çünkü her ikisinin de anatomik sistemi farklı, psikolojik yapısı farklı, öncelikleri farklı, yaşam şekli farklı, hayata bakış açıları ve algılayış biçimleri farklı olduğu için empati kurmakta zorlanıyorlar o yüzden.
Çünkü yargılamak anlamaktan daha kolaydır evladım. Bir de kadınlar ve erkekler karşı cins bir evlada sahip olmadan karşı cinsi anlamaz. Kızını yoksul birine vermek istemeyen babalar ile oğlunun çapkınlıklariyla övünen anneler meseleyi özetliyor.
Tam anlamıyla anlamaya gerek yok aslında % 75 ini anlasalar bizde aynı şekilde yeter diye düşünüyorum ve hayatımda olan erkeklerin böyle olduğunu düşünüyorum ve güzel anlaşıyoruz genelde.
Anlamaya çalışmıyorlar çünkü. Biri bir derse diğeri on diyor. Birine göre siyah olan diğerine göre her zaman beyazdır. İnsanlar birbirini dinlemiyor aslında. Dinleseler anlayacaklar ama dinlemiyorlar. Sorun da bu zaten.
Anlayan anlıyor bir genelleme pek doğru değil ama erkekler kadınların bazı davranışlarını idrak edemiyorlar kafaları karışıyor ve komple anlamaya çalışırken hepten batırıp hiç bir şeyi anlamamaya başlıyorlar...
Ikisi farkli dunyalarda yasiyorlar kadinlar erkeklerle arkadas olmuyor erkeklerde birbirlerine sadece evlenme adayi gozuyle bakiyorlar tanimaya calismiyorlar... bu yuzden de sadece erkekleri ve sadece kadinlari anlayan bir beyinleir oluyor
En başta tutamiycagimiz sözler veriyoruz beklentiyi yüksek tutuyoruz ve her iki tarafta bekledikleri beklentiyi alamayınca hayal kırıklığına uğruyor bundan olabilir sanırım.
Yani kişiden kişiye değişir bu durum.. Bazı insanların anlaşmaya gönlü de gözü de yok o sebeple anlaşamıyorlar. Bazen de tek taraflı istek oluyor ve yine uzlaşılamıyor.. Karşılıklı istek ve uygulama meselesi bu durum.. Keyifli geceler..
Kadınlar detaycidir detaylara önem verir ve takilirlar. Erkekler ise bütüne bakar. Sonuç odaklıdır. Kadının takıldığı yerleri goremez. Bu yüzden birbirleriyle tartışırlar.
Çünkü hepsi fakir ve psikoloğa danışacak paraları yok. Ben sevgilim için hep psikoloğumu arayıp sorardım. Cinsiyet farkediyo, fakirlik de farkediyo tabi