Gizli Üye(30-35)+1 yılEşit değiller çünkü Pek çok konuda farklılıkları var. Sadece dış görünüş değil ve bu farklılıklar Anlaşılıp öğrenilmediği için analiz edilmediği için çatışmaya döner. Zihinsel olarak örneğin Erkekler Matematiksel Rasyonel mantığa sahipdir. Önemli odak noktası ana sütunlar şeklinde ilerler Misal muhabbet ve Konuşmada önemli olan Konuşulan konunun içeriğidir. Kadın içinse konuşma eyleminin bizzatihi kendisi önemlidir. Erkek açık net direk iletişim kurup sözler söylerken Kadın yer yer örtük gizli göndermeli imalı konuşur. Ancak burada baş ağrısı şöyle olur. Günümüzde eşitiz eşitlik felan diye diye Her iki tarafda görünüşü farklı kalan her şey aynı kafasıyla Kendi perspektifinden karşısında kini yargılama hatasına varır. Dolayısıyla Erkek bazen söylediği şeylerden kadının ters bir anlam çıkarıp gereksiz yere güceneceğini düşünmez. Veya tam tersi Kadın örtük gizli göndermeli imalı bişi söyler veya Trip atar. Erkeğin anlamasını bekler Ama mümkün değil ki anlasın frekans farklı çalışıyor. Dolayısıyla kasten anlamamazlıktan geliyor = O zaman sevmiyor saçmalığını düşünüp gereksiz yere gücenir üzülür. Açık net direk doğrudan iletişim kuran bir canlı aynı şekilde gelen ifadelerden anlar doğal olarak göndermeli şeyleri anlamayacaktır. Bu bir örnek daha mental açıdan farkın sürekli sebep olduğu başka sorunlarda var.5 dk geç mesaja kadınların delirmesi gibi yine aha ilgisiz artık sevmiyor saçmalığına varır. Erkeğin sevmesi telefonu kafasına bantlayıp aralıksız konuşmak istemesi anlamına gelmediğini bir türlü anlatamazsın veya cinsellik konusuda anlaşılmaz Hepsinin uzun uzun detayı var Anlatımı var. Fakat konu hakkında toplumda bilgi 0 o yüzden kavga dövüş çatışma bir türlü bitmiyor.
58 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel açıklamışsin kardesim
- +1 yıl
Öyleleride çok itici zaten sürekli konuşmak mı olur.😂
- +1 yıl
@MaşaKocaAyıı sen suzmazsin ama 😂
- +1 yıl
Ondan sebep trip atmam
- +1 yıl
@MaşaKocaAyıı neyden trip atarsin
- +1 yıl
Görüş sahibini rahatsız ettim 😬
- +1 yıl
@MaşaKocaAyıı 😂
Cevap sahibi+1 yıl@cendere1910 eyvallah @masakocaayii valla gelde hemcinsine anlat 🤣 bayadır buralardayım kızlardan duyduğum 1 numaralı şikayet geç mesajlar aramalar üzerine Çok abartıyorlar bu meseleyi😂
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı.
u +1 yılçünkü maalesef çok zıtlar.. yani zıt oldukları için de anlaşamıyorlar genellikle.. çünkü mesela kadının düşündüğü veya hayal ettiği ya da istediği şeyler ile erkeğin istekleri çok farklı oluyor.. erkek de kadın da inatçı olunca kendi fikrini dayatınca kavga ediyor ya da tartışıyorlar.. zaten zıt kutuplar birbirini çeker yalanını kim çıkardı bilmiyorum ama insan daha çok anlaşabildiği güvendiği ve kendisi gibi olanı sever zaten bu şekilde aşk ilişkisi olur diğer türlü zaten toksik buluyorum ben tüm ilişkileri.. zaten günümüzde birbirini anlayan insanlar gerçek aşkı buluyor anlayamayanlar ise tartışıyor ilişkilerini bitiriyor ya da karaktersizse mesela gidip de eşini aldatıyor..
sonra da genelleme yapılıyor işte tüm kadınlar böyle ya da zaten tüm erkekler böyle şekilde.. benim için kadını anlamak önemli çünkü anlayamadığım biriyle zaten bırak ilişki yaşamayı ben aşık bile olamam ve arkadaş dahi kalamam zaten.
kadılar çok detaycı düşündükleri için de her şeyi kafaya takarlar ama erkek biraz düz ve odun olunca işte anlaşmazlık buradan geliyor zaten
20 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. İnsanlarda çalışan üç adet sistem bulunmaktadır bunlar temel özellikleri belirler.
1. merkezi sinir sistemi
2. çevresel sinir sistemi
3. endokrin sistem
Birbirimizi anlamamıza neden olan en temel neden endokrin sinir sistemindeki farklı hormon yoğunluğu ve hareketleridir. Bir metafor kullanmak gerekirse ve tespitte hata olmazı da ekleyerek
hayatı boyunca hiç alkol almamış bir insan alkolün beyin üzerindeki etkileri hakkında ne kadar araştırırsa araştırsın en fazla teorik bilgi sahibi olacaktır, alkolikler böyle düşünür şöyle düşünür gibi söylemler hep pratikten geri kalacak ve eksik olacaktır. Alkol nasıl ki dozajına göre farklı tepkiler vermemizi sağlıyorsa endokrin sistemden oluşan ve beyne etki eden hormonlarda dozajına göre tepki ve kişiliklerimizi belirleyecektir. Bir erkek beyni doğumu baz alırsak testesteron hormonu ile uyarılıyor ve ona göre gelişiyor. Kadın beyni ise östrojen hormonu ile yapıyor aynı işi.
Olaya burdan bakarsak birbirimizi eleştirmek yerine olduğumuz gibi kabul edersek daha sağlıklı ilişkiler oluşturabiliriz diye düşünüyorum.43 Yorumla- +1 yıl
Doğru söylemişsin ama insanlar birbirini eleştirmeden duramaz biliyosun
- +1 yıl
- Aşk İlişkileri konusunda 568 cevap paylaştı.
+1 yılYaratılmışımız farklı
21 Yorumla- +1 yıl
Orası doğru ama neden anlamıyoruz birbirimizi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı.
u +1 yılArkadaş olarak anlarlar ama sevgili olunca anlamazlar. Çünkü sevgiyi sahip olmak sanıyorlar oysa çiftler her şeyden önce birer birey ve birbirlerine güvenmeli, kendisine yapılmasını istemediğini sevgilisine yapmamalı ve saygı duymalı..
42 Yorumla- +1 yıl
Çok haklısın kimse kimseyi anlamıyor bende fark ettim
- +1 yıl
Çok haklısın
+1 yılÇünkü, iki farklı dünya gibidir kadınlar ve erkekler.
Kadın farklı düşünür. Erkek farklı düşünür. Kadınlar ve erkekler anca birbirilerini tamamlaya bilirler. İkisi birleşip bir bütün haline gelebilirler , mesela. Misal: aile olabilir kadın ve erkekten. Çünkü, mesela, varsayalım kadın çok korkak, erkek ile beraber olunca daha güçlü davranabilir, korkusu azala bilir. Ya da ki aksine erkekler de fazla duygusal olabilirler.
Ve diyeceğim şu ki, kadın ve erkek her biri ayrı bir dünya. Her birinin beyni farklı çalışıyor sanki.
Birbirilerini anlamayan iki farklı dünya bence tam ve bir olursa o zaman birbirilerini anlarlar diye düşünüyorum.🙂210 Yorumla- +1 yıl
Senin sözünü beğendim senin dedin gibi olmalı bence
- +1 yıl
Her zaman birlik olmalı elbet. Birliği ayakta
tutan karşılıklı saygı ve empati yeteneğidir. Bunlar yoksa bence birlik yok olmaya mahkumdur ne yazık ki.
Kalpler kararmasın yeter ki, zaman ilerledikçe sulh ve güzel olan her şey artsın istiyorum. Karşılıksız iyilik yapmayı insanlar kendine borç bilse keşke iyilikler de güzellikler de artardı... - +1 yıl
Doğru diyosun bunca zaman sen neredeydin iyilik perisi ☺️
- +1 yıl
Sitede yeniyim. İyiki gelmişim diyeyim. :)
- +1 yıl
Bende yeni sayılırım ne zaman geldin sen
- +1 yıl
Yani en fazla bir hafta vardır ki burdayım yani
- +1 yıl
Çok yenisin alistinmi peki buraya ben giderim sen kalırsın artık
- +1 yıl
Evet alıştım. Neden gidersiniz
- +1 yıl
Sıkıldım gibi daha değil gidebilirim yani
- +1 yıl
Anladım. Olabilir.
+1 yılÇoğunlukla kadınlar anlamak istemez çünkü erkek onun için çaba sarf edilecek birsey değildir erkeği değersiz görür nasıl olsa o kadir her zaman erkek bulur hayaliyle yaşıyor
Erkekler de bazen nefret oluyor kadınlara karşı
Bu iki durum haricinde herkes birbirini anlayabilir bazen anlaşamıyor olması tamamen biyolojik psikolojik bir şey
Erkekler bir olayda çözüm hariç başka birseyi düşünmez en fazla şaka eğlence düşünür kadınlar çözümden çok o olayı sindirmeye çalışır daha duygusaldir ve önemli olan onu birinin dinlemesi uzuntusunu veya sevincini duygularını paylasmasj kadiblarin konusmasinin başka bir nedeni gerçekten olmuyor (ciddi durumlar haric)
Mesela Kadin erkegin kendini kötü hisedigini gorup ona istersen anlat noldu iyi misin neden böylesin uzulme kiyamam vs vs diyorken erkek kadına olay sen ne naptin oyle yapma şöyle yap böyle yap bitti der olayı çözer
126 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru anlatmışsın biliyormusun
- +1 yıl
şu an ben kardeşimle bu tip sorunlar yaşıyorum o kadınları hiic anlamıyor ben erkekleri anlamaya başladım en azından bu benim için iyi oldu
Herseyi gecebiliyorum zor da olsa ama en nefret ettiğim şeyi yapıyor zamanlayici tuttum (erkeklere erkek kafasiyla geliyorum artik net hdhsh zamanlayiciyla) o 2saat kendini anlatıyor bir kız gibi adeta ama ben 5dk kendim hakkında konuştum tuhaf hareketler yaptı kulagini kapatiyorum başını tutuyor aaağğ sus diyor ders çalışıyorum ben diyor ama 2 saat ben onu dinledim bunun tek anlamı o bencil biri ve beni kullanıyor
Ona erkek gibi tepki verirsin istiyor ama ben kadinim ve daha da kötüsu o kadın gibi ilgi alaka bekliyor kadın gibi davraniyor sorunları var kesinlikle bu yüzden 24 yaş altı erkeklerle pek işim yok diyebilirim - +1 yıl
Anladım sen kaç yasindasin
- +1 yıl
Ben 20
O 19😀 - +1 yıl
Ama çok seviyorum ve saygı duyuyorum evin erkeği o sonuçta dimi 🙂
- +1 yıl
Maşallah aranızda fazla yaş farkı yok kaç yaşında erkeklerle anlasiyosun sen
- +1 yıl
Yani helal olsun sana güzel düşünce
- +1 yıl
Ama reis babadır onun sözünü dinle sen unutma
- +1 yıl
😏😂😂
Her erkekle anlaşamıyorum sevdiğim oluyor biri vardı yaşça büyüktü
Genel olarak 24 25 - +1 yıl
Niye ayrıldınız peki
- +1 yıl
Annem babam bosandilar babamla iletişimi azalttik
- +1 yıl
Neden onlar bosanabilir siz arayı ikisiyle de iyi tutun
- +1 yıl
Ayrilmadik sevgili değildik ben hoslanmistim
- +1 yıl
Sen büyüklerden hoşlanıyorsun anladım
- +1 yıl
Babam maddi olarak destek olmuyor bana neden konuşayım ki onunla
- +1 yıl
O konuda haklısın bişey diyemem devirde değişti
- +1 yıl
Gerçekler acidir çözümü ne bunu bilsem keske
- +1 yıl
Ama babanın yaptığı ayıp burada anlatma boş ver
- +1 yıl
Doğru..
- +1 yıl
Yani anladın sen beni ☺️
- +1 yıl
Evet anladım
- +1 yıl
Bir ara anlatırsın bana dinlerim ok burada anlatma ama
- +1 yıl
Teşekkür ederim gerek yok))
Kendim değerlendirip birsey yaparım herkes hayatla mucadele ediyor - +1 yıl
Tamam nasıl güzel düşünüyorsan kardeşim 😂
- +1 yıl
:)
- +1 yıl
😉
Bunun bir çok sebebi olabilir ama bana göre bir sebebi cinsiyet ayrımı olduğu için iki farklı insan var ortada ve yaşam koşulları aynı değil kadın erkek birbirini anlamak zorunda değil mesela uyum sağlayabilmek önemli.
11 Yorumla- +1 yıl
Uyumda kolay sağlanmıyor
- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılAslında gayet iyi anlar.
Ben anlamadıklarını düşünmüyorum.
İşlerine geldiği gibi davrandıklarını düşünüyorum.
Kişi ailede aldığı eğitime ve ailede gördüğü iliskiye göre hayatını şekillendirir.
Haliyle kuracağı ailenin de bu düzeyde şekil alması kaçınılmaz olur.
Boşuna demezler ilk eğitim ailede başlar.
Çocuk anne ve babasını örnek alır.
Bu şekilde de devam eder.11 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru diyosun
Kadinlar daha duygusal erkekler daha mantık odaklı olduğu, kadinlar daha dar bakış açısı erkekler daha geniş bakış acisinida sahip olduğu için ama bu degisir de bazen kadinlar daha mantıksal hareket eder özellikle başak kadınları ne kadar duygusal olsada daha detaycı ve mantık odaklidir o yüzden soguk görünurler.
13 Yorumla- +1 yıl
Maşallah kız tebrik ediyroum seni 😂
- +1 yıl
Bayağı iyi anlıyorsun ondan dedim
+1 yılAnlaşmak isteyen insan her türlü anlaşıyor. Anlaşamayanlar muhtemelen burnunun dikine giden, dediğim dedik insanlar oluyor, bahane yani.
13 Yorumla- +1 yıl
Anlıyorum medyumcum sen bence bunları önceden görebilirsin 😂
- +1 yıl
Gördüm de söylüyorum zaten asgxjsh.
- +1 yıl
Benim hakkımda ne görüyorsun kuren nerde 😂😂😂
- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılİnsanlar birbirini anlamak istemiyor çünkü. İstedikleri tek şey; kendi istediklerini yaptırabilmek. Durum böyle olunca evet anlaşamıyoruz diye yakınırlar
11 Yorumla- +1 yıl
Neden işte anlamak istemiyorlar anlaşmak varken egomu sence
Anlamak istemediği için anlamaz. Yoksa beyinler sağlam maşallah işlerine gelince tıkır tıkır çalışıyor..
15 Yorumla- +1 yıl
Kadınlarda işlerine gelince öyle ama kız senden beklemezdim 😂
- +1 yıl
Sen hanfendi bir kızsın bildim için iki taraf için dediysen ozaman ayrı yanlış anladım ☺️
- +1 yıl
Bak sen hadi bakalım 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü olaylara farklı açıdan bakarlar. Kadınlar detaylı düşünür erkekler ise yüzeysel.
11 Yorumla- +1 yıl
Doğru diyosun anlaşma durumları azmi 😂
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yooo ben herkes ile iyi anlasiyorum. kapasite meselesi
11 Yorumla- +1 yıl
Kadınların hepsiyle
+1 yılKadınlar ve erkekler birbirlerinden daha farklı düşünür, daha farklı davranır çünkü...
11 Yorumla- +1 yıl
Kadınlar ama genelde hep erkekleri suçlu bulur sebep
İki Şah aynı tahta'da durmaz. Ya o onu yer ya da diğeri onu.
11 Yorumla- +1 yıl
Valla çok doğru demişsin 😂
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKadinlar dengesiz kendileri ne istedigini bilmez misal turk erkegine vermek istemez seks istese sapik der ama yabancilara yavsar hemen yatmak ister 😂
115 Yorumla- +1 yıl
Buda değişik bir düşünce
Cevap sahibi+1 yılKadinlar kibirli varliktir bro her zaman en iyisini en mukemmelini kendisine layik gorur kendisi ne kadar kotu olsa da...
- +1 yıl
Bu son dedinde çok haklısın ama onlarda değerine göre erkekten değer görüyor emin ol
Cevap sahibi+1 yılSonucta hepsi ilgi falan goruyor erkek hep iyi olmak zorunda yoksa hep dislanir yalniz kalir kizlar oyle degil ama
- +1 yıl
Yok erkekte çokça sallanıyor öyle düşünme herkes öyle düşünse aslında daha iyi olur
Cevap sahibi+1 yılNasil yani brom dediginden pek anlamadim acar misin
- +1 yıl
Yani erkeğin hep ilgi vermesine karşıyım vermicem ilgi ozaman normale döner düşün kendini nimetten sanmalari hep ondandır bence
Cevap sahibi+1 yılAynen katiljyorum iste ilgi vermeseler kendilerini bir sey sanmicak kizlar da ama gelde anlat bu abazalara
- +1 yıl
İşte onlar yüzünden böyle durum yoksa her önüne gelen kendini güzel özel sanıyor bence yanlış
Cevap sahibi+1 yılValla ya ppsi olmayan kiza bile cok guzelsin diyen lavuk gordum lan nerden biliyon guzel oldugunu rhgjgfghbb belki duser diye pusuda bekliyor cakallar olan benim gibi dusunen kimseye yavsamayana oluyor
- +1 yıl
Valla sana bişey solummu burdaki kizlarin çoğu ya photoshoplu ya da full fake ben kendisi olduğunu görmedim daha
Cevap sahibi+1 yılKeske sorun sadece burfaiiler olsa disari cikinca da ne kadar bakimsiz cirkin gozuken kiz var onlarda bile trip ego olmus durumda artik kiz gordugumde yuzumu baska yere cevirir geciriyorum ilgiden dolayi iyice simarmislar
- +1 yıl
Erkeklerde değerli değerli oldunuzu gösterin emin ol onlar gelir yanınıza
Cevap sahibi+1 yılErkegin iyi bir tipi fizigi falan yoksa kizlar degersiz goruyor yani gelmezler
- +1 yıl
Gelirler sanmam her erkek yakisiklidir bakma sen bakımsız coktur
- Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü erkekler daha farklı cinsiyet o yüzden ve kişilikleri karakterleri bozuk bazılarının
15 Yorumla- +1 yıl
Kadınlarda da çok emin ol sade erkek olarak düşünmen hata
- +1 yıl
Ben kız olarak erkekler diyorum çünkü yaşantım onlarla sınavlarla geçti o yüzden kadınları demek istemiyorum çünkü onlarla o kadar bir şey yaşamadım tamam onun da değişik türü var evet
- +1 yıl
Ama sizin en büyük düşmanınız kadınlar yine unutma
- +1 yıl
Hayır saydım da erkek daha fazla neden beni elde edememiş yine deniyor kullanmayı
- +1 yıl
Anlıyorum seni elde edemeyen erkekler
+1 yılSiz erkekler duz dusunusunuz cunku biz kadinlar derin
139 Yorumla- +1 yıl
Hiçte öyle değil siz çok kafa utuluyorsunuz biliyomusun 😂
- +1 yıl
Bazı Kadınlar öyle valla susmuyor vir vir kafam ağırıyor
- +1 yıl
Afferim kız geç bizim tarafımıza 😂
- +1 yıl
Bazı adamlarda saftorik oluyor
- +1 yıl
Ne gibi mesela
- +1 yıl
Kendini övenler mesela😂😂😂
- +1 yıl
Bi defa ben beden susmuyor muşum 😂
- +1 yıl
Demekki çevrende çok var desene 😂
- +1 yıl
Sen susmazsin bildim için 😂
- +1 yıl
Nerden biliyosun. Ben hiç konuşmam
- +1 yıl
Senmi hiç konusmazsin 😂 eminim öyledir 😂
- +1 yıl
Bak işte tanımıyorsun önyargı bunlar hep😄
- +1 yıl
Önyargımi bucure bak sen 😂 kesin on yargi demi 😂
- +1 yıl
Evet ben çok konuşan bir insan değilim.
- +1 yıl
Neden acaba 😂
- +1 yıl
Susmak en güzeli.
- +1 yıl
Şakasına takılıyorum
- +1 yıl
Modumda değilim görürdün şakayı sen🤨
- +1 yıl
Noldu moduna 😂
- +1 yıl
Bilmiyorum bi sakinim sanki antidepresan içmiş gibi huzurluyum sakinim hayırdır inşallah😄😌
- +1 yıl
Bilmiyorum ne iciyon kız sen 😂
- +1 yıl
Çay içmiştim😒
- +1 yıl
Afiyet olsun hani bana getirmemissin 😂
- +1 yıl
Saat gec oldu icmesin diye dusundum
- +1 yıl
Bak bak bak sen iciyon Ama olmadı getir hemen 😂
- +1 yıl
İçmiyom bitti😒
- +1 yıl
İç iç 😂
- +1 yıl
Sporcu amca cay aciktiriyo me yapmaliyim😂
- +1 yıl
Sen obez olmuşsun zayiflatamadik seni bir türlü 😂
- +1 yıl
Yapmadin ki bi program zayiflasak😄
- +1 yıl
İşte kilo aldı başını gitti yapsakta fayda etmiyor 😂
- +1 yıl
Ne bıçim spor hocasisun😒
- +1 yıl
Niye naptın yerken bana sormuyon ama 😂
- +1 yıl
Hocam açken ben ben değilim şekerim düşüyor
- +1 yıl
Belli bizi kesip yemede 😂
- +1 yıl
Estagfurullah hocam. Çok şükür et eksiğim yok
- +1 yıl
Olabilir senden korkulur 😂
- +1 yıl
Ordan bakınca komik mi görünüyorum hocam yani anlamadım herkes bi gülüyor
- +1 yıl
Yok iyisin iyi 😉 ben şakasına takılıyorum
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Aslında anlarlar ama işlerine gelmediği için anlamamazlıktan gelirler..
110 Yorumla- +1 yıl
Neden peki işlerine gelmiyorlar
- +1 yıl
Sen gerçi çok güzel seviyorfun degiilmi 😂
- +1 yıl
Nerde kaldu öyle kadınlar yok öyle manyak seven napcaz 😂
- +1 yıl
Kaderim. Güzel ben boyun eğmem ama napcaz 😂
- +1 yıl
Niye yapcakmisim yapmam canım benim gerek yok taş yerinde ağırdır bilirmisin
- +1 yıl
Ya ok sen anladın beni 😂
+1 yılEğer birbirlerine göre olan insanlarsa anlarlar
13 Yorumla- +1 yıl
Birbirine göre kimse kalmadı sanmıyorum
- +1 yıl
Bence öyle düşünme hala var ben umutluyum artık
- +1 yıl
Ozaman sende var birşeyler doğrumu
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkekler marstan kadınlar venüsten kitabını okuyun
11 Yorumla- +1 yıl
Sesli güldüm kardesim
Gizli Üye(18-24)+1 yılKızlar duygularını daha yoğun yaşar erkeklerse tam tersi hemde erkekler fazla düz mantık algılar herşeyi o yüzden olabilir
14 Yorumla- +1 yıl
Ama bazen duyguları erkekleri yorabiliyor
Cevap sahibi+1 yılYapabilceğimiz bir şey yokki
Cevap sahibi+1 yılSadece ilgili bir insansan birazda dusunceliysen yetiyor ztn
- +1 yıl
Doğru diyosun
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılZıt kutuplar olduğu için
11 Yorumla- +1 yıl
Olabilir
Radyo alıcıları farklı
11 Yorumla- +1 yıl
Ne gibi mesala
- Aşk İlişkileri konusunda 625 cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü hepsinin düşünce yapısı farklı
11 Yorumla- +1 yıl
Ne gibi düşünüyorlar peki iki cins
+1 yılSistem her türlü farklı çünkü
11 Yorumla- +1 yıl
Ne gibi mesela
inan bilmiyorum tek sorunum bu Şu an
15 Yorumla- +1 yıl
Sen peki anlamaya çalışıyormusun
- +1 yıl
Yokmu şu an sevgilin seni anlayan
- +1 yıl
En güzeli tek tabanca bence sen çok kalbin kırılmış belli
+1 yılBasit. Kiz ve erkek oldugumuz icin
11 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru buda
+1 yılkafa yapıları çok farklı uç noktalarda
13 Yorumla- +1 yıl
Kimin mesaka kadınmi erkekmi
- +1 yıl
ikisi de apayrı düşünce yapısına sahip bir dah mantıksal ve çıkarcı düşünür diğeri daha pembe hayaller gerçekçi olmayan şeyler ve aşırı detaycı ki bu en çok ona zarar verir ama laftan anlamaz çoğu neyi gördüğüne değil neye inanmak istediğine göre karar verir
- +1 yıl
Çok güzel söyledin afferim sana
+1 yılİkisinin bakış açısı çok farklı çünkü
19 Yorumla- +1 yıl
Mesela neler
- +1 yıl
Erkekler umursamaz kadınlar detaycı
- +1 yıl
İşte detaycı olmanız kötü erkekler doğru umursamaz kendimden biliyorum
- +1 yıl
Ee onlarda idare ediversin
- +1 yıl
Nereye kadar idare edecek peki
- +1 yıl
Kendi bilir
- +1 yıl
Sizde yalnız kalirsin ozaman
- +1 yıl
Yok
- +1 yıl
Kalmam diyosun iddalisin 😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılKedi köpeği ne kadar anliyisa işte öyle
126 Yorumla- +1 yıl
Kedi köpek gibi kavgaciyiz diyosun 😂
Cevap sahibi+1 yılYani farkli türler😂
- +1 yıl
Sendemi kavgacisin 😂
Cevap sahibi+1 yılYo değilim ama hakkimi korurum tabi😂
- +1 yıl
Mesela hakkın yendinde uçarım diyosun 😂
Cevap sahibi+1 yılYani saygısızlık yapikirsa uçarım tabi
- +1 yıl
Hahah sevdim seni ağır abi olayı böyle kızdan zarar gelmez
Cevap sahibi+1 yılShhshsbjhs
- +1 yıl
Fazla uçma ama kız tutamayiz sonra seni 😂
Cevap sahibi+1 yılTamam söz😂
- +1 yıl
Anlaştık aslanmisin sen burç olarak
Cevap sahibi+1 yılYay burcuyum senin burcun ne
- +1 yıl
Yay çok iyi anlailsiyorum nedense oğlak
Cevap sahibi+1 yılDoğum günün ne peki
- +1 yıl
1 ocak
Cevap sahibi+1 yılOğlak erkekleriyke sanırım ben de anlasiyorum. Gercekci doğal oluyolar
- +1 yıl
Yani ozeliz normal
Cevap sahibi+1 yılIyi bakalim
- +1 yıl
Yani ama o doğum. gununu anlamadim
Cevap sahibi+1 yılAralik ayinda mi doğdun acaba diye merak ettim ben de aralik dogumluyum da
- +1 yıl
Kaçında doğdun
Cevap sahibi+1 yıl14
- +1 yıl
Güzel ama yaylari severim iyifir
Cevap sahibi+1 yılÇünkü ozeliz ssjj
- +1 yıl
Yani ozelsiniz bizim gibi 😂
Cevap sahibi+1 yılKimse gibi değil 😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadınlar duygusal zeka erkekler düz mantık
13 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru fazla duygusal olmayın bence 😂
Cevap sahibi+1 yılSöyleriz kendimize sağol
- +1 yıl
Söyle bencede
anlayacak insanla tanismamissindir
11 Yorumla- +1 yıl
Yok ben kendimden değil genel olrak söylüyorum ama geneli öyle
Neden anlasın!
11 Yorumla- +1 yıl
Oda farklı yaklaşım
Ne bilim iki farklı cins aynı olcak değilya
11 Yorumla- +1 yıl
Bilmen lazımdı azda olsa 😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılFıtrattan dolayı
135 Yorumla- +1 yıl
Ne gibi bir fıtrat peki
Cevap sahibi+1 yılYapısal olarak farklı yetiştirildik ya ondan
- +1 yıl
Ama işte ona öyle bakma genelde anliyolar aslında ama anlamazliktan gelme oluyor
Cevap sahibi+1 yılHer iki cins içinde aynı yani ama zor olmuyor mu ya şahsen uğraşamam da
- +1 yıl
Olur tabiki sen demekki hiç ugrasmiyon
Cevap sahibi+1 yılEvet yorucu çünkü
- +1 yıl
İlişkin olmaz kız ozaman senin 😂
Cevap sahibi+1 yılHe diyorsun zor ya bu da zorlaştı üşeniyorum.
- +1 yıl
Hayat seni yormuş herşeyden bikmisin baksana 😂
Cevap sahibi+1 yılBir konuşuyorum ufak kalp ritmi değişiyor ama mantığın devreye giriyor saçmalama diyorsun kendine orada son buluyor zaten her şey aynen ya.
- +1 yıl
O herkezde olur sonrası alışırsın bence ne iş yapiyosun sen
Cevap sahibi+1 yılİş arıyorum.
- +1 yıl
Mesleğin ne ki
Cevap sahibi+1 yılİnsan kaynakları
- +1 yıl
Zor soleyim nerde yasiyosun da
Cevap sahibi+1 yılFarklı sektörlerde iş arıyorum mezun olduğum alanda değil. Karadenizde
- +1 yıl
Mezun oldun alan ne peki
Cevap sahibi+1 yılİnsan kaynakları mezunuyum
- +1 yıl
İnşallah girersin bir yere zor senin içinde
Cevap sahibi+1 yılAynen ya
- +1 yıl
Karadeniz neresi
Cevap sahibi+1 yılKaradenizin incisi diye tabir edilen yer
- +1 yıl
Trabzon memleketinde mi orası😂
Cevap sahibi+1 yılTrabzon değil
- +1 yıl
Rizemi
Cevap sahibi+1 yılBiraz sola kay abi
- +1 yıl
Giresunmu
Cevap sahibi+1 yılSamsun'un sağında bir yer
- +1 yıl
Ordumu 😂
Cevap sahibi+1 yılEvvet
- +1 yıl
Kız ne zormuş senin memleket 😂 yordun beni
Cevap sahibi+1 yılÇok özür daha fazla vaktinizi almayayım ben iyi akşamlar.
- +1 yıl
Ne alaka 😂 yok vaktimi almadınız ama hemen soleyebilirdiniz memleketi 😂
Cevap sahibi+1 yılBir daha olmaz :)
- +1 yıl
Yani hemen sole direk Karadenizli 😂 öylede kirilma hemen bişey demedim
Gizli Üye(25-29)+1 yılFarklılar
11 Yorumla- +1 yıl
Ne gibi
+1 yılAdı üstünde kadın 🤣
11 Yorumla- +1 yıl
İşte anlamak lazım 😂
Gizli Üye(18-24)+1 yılAnlayabilier