Arkadaşlar anksiyetesi olduğunu düşündüğüm biri var benden gizliyor gibiBir defasında bana sormuştu anksiyete var mi diye. ben meditasyon yapıyorum iyi geliyor dedi. Sonra empatik biri olduğunu birinin söylediklerini çok kafaya taktiğin vs bahsetti. Hergun düzenli egzersiz ve yürüyüş falan yapıyor sosyal medya nadiren bakıyor. Sizce şiddetli anksiyetesi var mı? Bana hiçbir zaman ben hastayım falan demedi ama bunları söyledi sonra araştırdım. Çok iyi biri aslında ben ona ne yaparsam yapayım kizmiyor. Hatta biraz üstüne gittim bu aralar Çünkü mesajlarıma geç cevap veriyor beni takmıyor gibime geliyorBende kızdım oda iyice sustu onu biraz fazla yargıladim. halbuiki onu seviyordumKonuşmuyor hep içine atıyor duygularını ifade edemiyor. Benden çok uzaklaştı konuşmuyor. Beni sevdiğinden bile şüpheliyim. Yardim etmelimiyim ona? Artık benim kalbim kırılmaya başladı kendimi değersiz hissetiriyor
Yardım et
Birak
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bu hastalıklar artık sıradan şeyler oldu gün geçtikçe artıyorda. Konuya gelirsek evet çoğu erkek gibi bende sıkıntımı kolay kolay söylemem karşı tarafı rahatsız etmemek için..
Sen de de mi var
Anksiyete olarak bakmadım konuya
yorucu. arkadaşın destek almalı yoksa işin zor. onu ikna edebiliyorsan doktora gidin
. İlaç kullanıyor mu bilmiyorum. belki alıyordur. Sen olsan nasıl davranirdin
zamanında 2 sene birisini çektim ama sonucunda çok büyük olaylar yaşandı.. çok değişik şeyler o yüzden senin bir şeyler yapman değil onun yapması gerekli
Nasıl yani sen anksiyete misin yani birini çektim derken nasıl?
bi kız arkadaşım anksiyete teşhisi konmuştu. önce doktora gittik vs iyiydi ama sonra doktora gitmeyi bıraktı. ben çok çabaladım alttan aldım güzellikler yaptım ama senin birşeyler yapman değiştirmiyor onun istiyor ve kendi çabalaması gerekiyor
Yani doktora gitmesi lazım ama benimki de gitmiyor diyorsun. Yani onu kendi haline birakayim
ben artık uğraşmıyorum çünkü hayatımda yok öyle birisi gitti
Yalnız bırakma.
Benden uzakta yasiyor
Nekadar uzakta farklı şehirlerdemisiniz birbirinizle reelde tanışıyormusunuz
Hayır daha önce hiç görmedim
Ya yanlış anlama senin için demiyorum sen illk değilsin karşılaştığım bu konuda da hakaret amaçlı söylemiyorum MALMISINIZ?
Anksiyetesi olduğunu nerden bilebilirdim anlinda mi yazıyor.
Anksiyete si olduğu için bunu demiyorum, anksiyete nin ne olduğunu çok iyi bilen birisiyim ben şunu anlamıyorum kendi şehrinizde erkek mi yok sanaldan sevgili mi olunur bana çok saçma geliyor bu tarz ilişkiler yane sanaldan hiç görmediği biriyle sevgili olanları akıllı insanlar olarak düşünmüyorum ha oturduğun yerde hiç erkek yoktur orasını bilemem sözüm meclisten dışarı.
Sevgili olmak için konuşmuyorum ki
Anksiyete yaşıyor musun
Eskiden çok yaşardım, hayattan hiçbir ümidim kalmamıştı acı ve keder içindeydim intihar etmek bile geçiyordu bazen aklımdan TANRIM biliyor, 2019'da öyle bir olay yaşadım ki o olaydan sonra hayatımda bereketler arttı yaşamım yoluna girdi tüm rüyalarım tüm dileklerim o günden beri gerçekleşti ve içime o ilk yaşadığım zaman öyle bir huzur yerleşti ki bu huzuru bu dünyadaki hiçbirşey veremez, olay ne diye soracak olursan işte onu anlatamam çünkü fizikötesi bi olay. 😎
Ruhun bedenden mi ayrıldı?
Yasadiysan birşey soracağım bu çocuğun böyle davranmadi niye Anksiyetesi olanlar herşeyi kafaya takar diyoruz o hiçbir şeyi takmiyor
Onu anlatamıcamı söyledim sen onu boşver, doğru takıntılı olurlar ama aslında anksiyete ismini vermeyi doğru bulmuyorum kaygı korku acı diyorum ben daha çok o duyguya ama o arkadaş büyük ihtimal kendini öyle sanıyor belkide öyle değildir aslında anksiyete sadece doktorların koyduğu bi isim gerçekte öyle birşey değil acı yeis kederin korku ve kaygı ın biraz yoğun yaşanmasıdır sadece ya her neyse işte..