Herkes hayatımda bi intikam peşinde olmuştur ama bunu her şeyde yapan ve hırslı bir şekilde yapan bir insanın ruh sağlığını sorgulamak gerekmez mi?İntikam sadece kendi yaralarını sarmak için yapılan bir eylem!
Fazla intikamcı insanların ruh sağlığı ne durumdadır?
Kişilik & Karakter konusunda 19,5b cevap paylaştı.
Bu kişiler kendi hayatlarından vazgeçmeyi başarı sayan kişilerdir. İntikam için herşeyi yapabilirler. Bu da kendi hayatlarını zehir etmeleri demektir. Severken düşünmedikleri kadar çok düşünür, i daha fazla ayrıntıya takılır, çok ilgilenir ve sınırsız takibe alırlar. Hiç kimse bu kadar değerli olamaz. Hem hayatımdan vazgeçipi, hemde onun hayatını kendi hayatımın önceliği yapmak için.
Yapılanın, yapanın yanına kalmadığını görmek bana zevk veriyor. Bu kendiliğinden veya benim sayemde olmuş bir önemi yok. Kindar biriyim. Ruh sağlığıma gelecek olursak her şeye göz yummayı başaran insanlardan daha iyi olduğunu düşünüyorum. Tabii her şeyin fazlası zarar. İntikam için yanıp tutuşan biri ancak kendi başını yakar. Ruh sağlığı, önüne babası çıksa ezip geçecek kadar kötüdür.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Azim başarıyı getirir, ama hırs her şeyi götürür. Hırslı kişileri oldum olası sevmem, çevreme dahil etmem. İntikam da aşırı gereksiz. Herhangi bir konu, tartışma vs olur biter ve benim için konu orada kapanır, asla devamı olmaz! Evet, sana katılıyorum. Bunlar tamamen ruh sağlığını sorgulatan duygular ve eylemlerdir. Bazı şeyleri kabullenmeyi öğrenmeliler.
Fazla kindar olan insanlar dahi her konuda intikam hırsıyla dolmaz, bunu her konuda abartarak yapan birinin bence ruh sağlığında problemi vardır diye düşünürüm.