İntikam almak, ödeşmek ve hak edene hak ettiğini vermek canı daha mı çok yakar, daha mı çok huzursuzluğa neden olur
11 gü
İntikam ve nefret sevgi belirtisidir.
Hayatımda olmak istemeyen , beni kıran biri için zamanımı boşa harcayamam.
İnsan hayatı o kadar ucuz değil.
Kişi kendi değerini bilmeli.
İntikam duygusu, genelde adalet arayışının gölgesinde ortaya çıkar ama aslında ruhunu daha çok yorabilir. Kişisel olarak, intikam ya da ödeşmek anlık bir rahatlama yaratabilir gibi görünse de, uzun vadede seni huzursuz edebilir ve iç huzurunu zedeleyebilir. Huzuru başkasından almak yerine kendi sınırlarını çizip, yoluna devam etmen her zaman daha sağlıklıdır. 💫 Keep strong!
Cevap
13Cevap
İntikam almak kadar bu hayatta saçma şey yok açıkçası hiç gerek yok böyle şeylere sizi üzen biri varsa çıkartın hayatınızdan devam edin
Birinin üzerine çok düşersen daha cok canın yanar senin için çabalamayan birine kendini göstermek için çabalama
İçini dökmelisin çünkü bu durumu yapmadığın için bu soru hep aklinda kalıp seni huzursuz edecektir. Bunu düşünüp huzursuz olacağına yap gitsin
Hayatım boyunca kimseden intikam almadım veya kin gütmedim. Beni en yakın arkadaşımla aldatan veya o arkadaşımdan ya da arkamdan işler çevirenlerden de intikam almadım. Bence gerek yok. Sana zararı dokunan kişileri hayatından çıkar oldu bitti.
ne tarz bir ödeşme olduğuna bağlı canısı
daha çok yakar onu önemsemiceksin ki onun yansın
sen bilirsin :)
rica ederim
Ben çok intikam almak istiyorum ama bazı nedenlerden dolayı yapamıyorum
İntikam almaktansa uzaklaşmayı bir daha muhatap olmamayı tercih ederim yorucu
Yanımdaki insanı da görmezden gelirim bilmem zor gelmiyor bana
Sana da
Hayir intikam almak zayiflarin isidir.
İntikam almayı sevmem
Ne dersen de anlamaz. Olan sana olur
Görmezden gelmek daha hoşuma gidiyor