Aşk İlişkileri Öfke intikam arzusudur? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Wp durumumu bunu yazdım insanlar sizce hakkımda ne düşünür? Güncellemeler+1 yıl Bakın ayol Öfke intikam arzusudur? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Miraylin Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Birine kin beslediğini ya da intikam almak istediğini 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Peki başka ne düşünürler acaba kizcem Yorumla Miraylin +1 yıl Kindar biri olduğun düşünülebilir Yorumla Soran +1 yıl Oo baya iyi başka (sövme yaa) Yorumla Miraylin +1 yıl Ahahha yok ciddiyim yani ben böyle düşünürdüm Yorumla Soran +1 yıl Korkulur mu o zmaan benden Yorumla Miraylin +1 yıl Bence evet😂 Yorumla Soran +1 yıl Korku benden Yorumla Soran +1 yıl Kork benden Yorumla
Kafayi_yeme Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. öfkeli olduğunu intikam almak istediğini kinci olduğunu 0 13 Yorumla Soran +1 yıl Eee baska Yorumla Kafayi_yeme +1 yıl pek yanaşmaya gelmez dengesiz davranır koç burcudur belki Yorumla Soran +1 yıl Yok yay burcuyum Yorumla Kafayi_yeme +1 yıl koç yay biraz dengesiz oluyor arasındaki fark yay soğuk şaka yapıyorkoç daha öfkeli oluyor Yorumla Soran +1 yıl Imm artik koç burcuyum Yorumla Kafayi_yeme +1 yıl koç tutkulu çekici oluyorsevdiğini hissediyorumama gereksiz öfkeli işte Yorumla Soran +1 yıl Peki yayy Yorumla Kafayi_yeme +1 yıl yayın çocuksu soğuk şakaları oluyoro da dengesiz daha az öfkeli bir sıcaklık tutku hissetmiyorsundaha da saçma bir ilişki olabiliyor Yorumla Soran +1 yıl Saçmalık mi bayılırım Yorumla Kafayi_yeme +1 yıl yengeç ve akreple çok iyi anlaşıyorum hızlı Yorumla Soran +1 yıl Yay peki Yorumla Kafayi_yeme +1 yıl yayın rotası iyice şaşmış ne yaptığı belli değildi Yorumla Kafayi_yeme +1 yıl saniyesinde karar değiştiriyordu saçmalıkları severdi Yorumla
SevmekGuzel007 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Öfke kişinin kendisini bitiren kötü bir duygudur. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Doğru kullanırsan karşı tarafi bitirirsin Yorumla SevmekGuzel007 +1 yıl İnan kendine bir faydası olmaz. Yorumla
furkannyy Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 88% +1 yıl Satanist psikopat manyak 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Atma bilo yaa Yorumla furkannyy +1 yıl Ruh hali dengesi bozuk zannederim gelir beni de keser bu siliyim şunun numarasını derim Yorumla Soran +1 yıl Hahaha harikasın ya aa Yorumla furkannyy +1 yıl Kızım doğru düzgün bişi yap sende o ne öyle siyah ruj mu sürüyon napiyon Yorumla Soran +1 yıl Yok nude takılıyorum genellikle Yorumla furkannyy +1 yıl Yalannn söylüyorsunnnn yalann burnunda piercing filan da vardır senin Yorumla Soran +1 yıl Ay vallaha yokkk ergenken vardii Yorumla furkannyy +1 yıl Xndmkfkdkckdmxks bakk bildim işte Yorumla Soran +1 yıl Geçmiş beni ilgendirmez ben geleceğime bakarım nede olsa Yorumla furkannyy +1 yıl Neyse de yani senin rehberinde amcan teyzen dayın yok mu bu kız napıyo kafayı yemiş demezler mi yani arzu öfke möfke noluyoruz ya Yorumla Soran +1 yıl Akrabalara zaten cano Yorumla furkannyy +1 yıl Oha ne istiyon be insanlardan Yorumla
İstTygr Takip Et Xper 3 Yaş: 38 +1 yıl Şerrinden korusun derdim. 😂 0 16 Yorumla Soran +1 yıl Hahaha niye öyle dedin Yorumla İstTygr +1 yıl Psikopatsın 😂 Yorumla Soran +1 yıl Çok mu belli oluyor Yorumla İstTygr +1 yıl Aşırı hemde korktum Yorumla Soran +1 yıl Hahaha yıkılıyorum Yorumla İstTygr +1 yıl Ne görüyorum vahşet görüyorum kan görüyorum 😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Abartmayalim Yorumla İstTygr +1 yıl Sinema repliği idi 🤪 Yorumla Soran +1 yıl Ovv yıkıldım Şu an Yorumla İstTygr +1 yıl İntihar et ilk kaldırımdan atla çabuk Yorumla Soran +1 yıl Tamam edip geliyorum imam haber verir Yorumla İstTygr +1 yıl Ben pamuk tıkarım 😂 Yorumla Soran +1 yıl Kanka ölünün götine pamuk tıkanır ama. yinr de sen bilirisn Yorumla İstTygr +1 yıl Ölmediğin için sorun var mı ¿ haliyle pamuk ta yok panpa 😂 Yorumla Soran +1 yıl Okeuu Yorumla Soran +1 yıl Okeyyy Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Birine kin beslediğini ya da intikam almak istediğini
Peki başka ne düşünürler acaba kizcem
Kindar biri olduğun düşünülebilir
Oo baya iyi başka (sövme yaa)
Ahahha yok ciddiyim yani ben böyle düşünürdüm
Korkulur mu o zmaan benden
Bence evet😂
Korku benden
Kork benden
öfkeli olduğunu intikam almak istediğini kinci olduğunu
Eee baska
pek yanaşmaya gelmez dengesiz davranır koç burcudur belki
Yok yay burcuyum
koç yay biraz dengesiz oluyor
arasındaki fark yay soğuk şaka yapıyor
koç daha öfkeli oluyor
Imm artik koç burcuyum
koç tutkulu çekici oluyor
sevdiğini hissediyorum
ama gereksiz öfkeli işte
Peki yayy
yayın çocuksu soğuk şakaları oluyor
o da dengesiz daha az öfkeli bir sıcaklık tutku hissetmiyorsun
daha da saçma bir ilişki olabiliyor
Saçmalık mi bayılırım
yengeç ve akreple çok iyi anlaşıyorum hızlı
Yay peki
yayın rotası iyice şaşmış ne yaptığı belli değildi
saniyesinde karar değiştiriyordu saçmalıkları severdi
Öfke kişinin kendisini bitiren kötü bir duygudur.
Doğru kullanırsan karşı tarafi bitirirsin
İnan kendine bir faydası olmaz.
Satanist psikopat manyak
Atma bilo yaa
Ruh hali dengesi bozuk zannederim gelir beni de keser bu siliyim şunun numarasını derim
Hahaha harikasın ya aa
Kızım doğru düzgün bişi yap sende o ne öyle siyah ruj mu sürüyon napiyon
Yok nude takılıyorum genellikle
Yalannn söylüyorsunnnn yalann burnunda piercing filan da vardır senin
Ay vallaha yokkk ergenken vardii
Xndmkfkdkckdmxks bakk bildim işte
Geçmiş beni ilgendirmez ben geleceğime bakarım nede olsa
Neyse de yani senin rehberinde amcan teyzen dayın yok mu bu kız napıyo kafayı yemiş demezler mi yani arzu öfke möfke noluyoruz ya
Akrabalara zaten cano
Oha ne istiyon be insanlardan
Şerrinden korusun derdim. 😂
Hahaha niye öyle dedin
Psikopatsın 😂
Çok mu belli oluyor
Aşırı hemde korktum
Hahaha yıkılıyorum
Ne görüyorum vahşet görüyorum kan görüyorum 😂😂😂
Abartmayalim
Sinema repliği idi 🤪
Ovv yıkıldım Şu an