Karşi taraf size bir kötülük yapıyor ve siz intikam alma peşine düşüyorsunuz. Nitekim ödeşmiş mi oluyorsunuz yoksa onunla aynı seviyeye dusmüs mu oluyorsunuz?
İntikam zehirli bir yemektir. hem hazırlayanı hemde yiyeni öldürür.. İntikam alan insanlığını kaybeder ve çoğu zaman da intikam alınacak kişiye değil masuma isabet eder... Örnek kan davasıdır bir pezevengin düşüncesizce yaptığı öldürme olayının acısını hiç günahı olmayanlar çeker...
Bana çoğu zaman aman bırak seviyesine düşme derler boşver, Allahından bulsun falan yoohhh yaa.. o kişiyin seviyesine zaten istesemde düşemem ben. Ama benim canım yandıysada can yakarım. İntikam demiyorum daha çok ödeşmek gibi kabul ediyorum bunu. Ödeşmek.
intikam eziklik kendine güveni olmayan insanın kendini kanıtlama çabası ödeşmezsin seviye düşersin. zaten karma sana onun yaptığı kötülüğü bir şekilde önüne çıkartıcak senin o kişiden yolunu ayırım kendi yoluna bakman lazım.
bence intikam karşındakine empati yaptırmaktır hissettiğiniz duyguyu ona yaşamak gibi bir şey şahsen ben karşıdakinin canı yansın diye değil nası bir duyguymuş tatsin diye intikam alırım
Intikam duygum hiç yok. Odesmeye kalksam ömrüm yetmez
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
o bana yaşattıklarına bağlı. fizyolojik bir zarar vermişse, fizyolojik bir zarar vermeden, psikolojik ise psikolojik bir zarar vermeden intikam almış sayılmam. bana göre psikolojik zarar daha kötüdür.
En İyi Cevaplar