Bana zarar veren eski erkek arkadaşımdan intikam alacağım. Net şimdi işin birde ahlaki tarafı var. Bu durum beni ezik mi yapar tatmin olmuş mu?
Ezikliktir
İntikam doyurur karnı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bana zarar veren eski erkek arkadaşımdan intikam alacağım. Net şimdi işin birde ahlaki tarafı var. Bu durum beni ezik mi yapar tatmin olmuş mu?
İntikamı bir hobi gibi yaparsan çok güzel zevk verir ve mantıklıdır. Ama hayatının merkezine intikamı koyup kendini geliştirmeyi köşeye bırakırsan bu mantıksızdır.
Katılıyorum kendimin en iyi halini yapıp intikamlarıma devam edeceğim
Tecrübeyle konuşayım sana kenks, öyle bir zevk alacaksın ki anlatamam :d Disiplinini kaybetme bak benden söylemesi, sonu çok güzel oluyor böyle g0t gibi kalıyorlar falan :D
Dm den kısaca anlatabilir miyim?
@salhangoz Hobi: kişinin işi, meslek çalışması, asıl uğraşı dışında, dinlendirici bir iş olarak yaptığı, oyalayıcı şey.
Yani asıl işi değil. Hobi GİBİ yani neymiş, intikamını hayat amacının, işinin önüne koymaması demekmiş, miş miş..
Soran, olur
@salhangoz yenilik benim işim kenks Ben herkes gibi aynı şeyleri söyleyemiyorum :D
soran istek atan kişi sen misin? ay ile başlıyor?
Hayır dur atıyorum
yetkin ile biten sen misin aşlskdla
Evet jgsjdnekem
Hayır intikam eziklik değildir. bence intikam aslında daha çok hobi gibidir çünkü intikam almak aslında insanı mutlu etmesinin dışında bir faydası yoktur.
Eğer işini gücünü bırakıp slak gibi intikam peşinde koşarsan eziklik olur hem kendini yüceltip hem de düşmanı yerle bir etmelisin ki en yüksek zevki alasın
Cevap
9Cevap
İntikam eziklik değil yorumdakiler hobi gibi bir şey demişte alakası yok, bence intikam almak insanın kendisine olan saygısını gösterir. Biri beni üzsün istediğini yapsın ama hobim olsun diye intikam alayım sşdpfmsğzp kendime olan saygım için değil hobi için, çok saçma.
Eziklik diyen insanında kafası ayrı bir güzel sırtlarından bıçaklanmak zevk veriyor herhalde.
Çok haklısın ya☺️
Kendi değerini hiç bilememişliğinin en eksi derecesidir, kişi en çok kendine zarar verir
Zaten öyle bittim ben battım
Yapma sen kadınsın-kızsın özelsin odasını kendine ver
Odağını*
İntikam almak harika bir histir insanı ayağa kaldırır.
İntikam alan kişiler üzerinde yapılan araştırmada şu sonuç çıkmış: kısa vadede bu kişilerde tatmin olussa da uzun vadede sorun devam etmiş.
Neden nasıl yani?
Tenezzül etmiş gibi..
Ne münasebet senin için yok ki, intikam alasın.
Evet ama canımı yaktı kanım yerde kalmasın istiyorum
Kimsenin ahı kimse de kalmaz. Sen bir şey yapmasan da.
Birak Allah in da bulsun öyle bir çıkıyor ki
Çıkar bir gün ama istiyorsan küçük sinsiliklerden zarar gelmez direkt olarak uğraşmadan evet
Allah biliyorda bana güç vermiyor yoksa ne intikamlar alırdım 😏
hırs kin nefret potansiyelinizi ortadan kaldırır yabmayın
İntikam soğuk yenen bir yemektir
Evet benim gibi soğuk
Her şey yapar.
Değildirde değmez bence.
Evet bence gereksiz işler
İyi görünmek, en iyi intikam yoludur.
İntikam rezilliktir.
Yanii
zaman kaybı
O bana kötülük yaparken zamanı vardı