İletişim konusunda yeterince iyi olduğumu düşünüyorum ama bazen tabi ki karşımda ki insanın kilit noktaları olabiliyor. Böyle durumlarda da en güzeli ne kendimi ne karşı tarafı zorlamadan uzaklaşmak ve beklemek oluyor.. Keyifli günler..
İnsanları anlamak yerine anlamadığım şeyleri sormayı tercih ederim. Yani anlamak için çabalamam. Anlamaya çalışmak kişiyi yorar, saçma sapan düşüncelere de sebebiyet verebileceği gibi, farklı senaryolarla da karşılaşılabilir. Kısacası insanları anlamakta zorlanmıyorum, anlam yok ise çabalamıyorum. Anlatmamak konusunda ısrarcı tutumu olan insanları anlamaya çalışmamanı öneriyorum. Lucifer insanları anlayabilir ama what your desire deyip ahah
İnsanları anlamak çok zor bir şey değil, sadece bakış açınızı değiştirmeniz gerekiyor. Fakat insan zihni genellikle kendi düşünce biçimine göre yorumlar. Sizin karakterinize ters olan durumda, karşınızdaki insan sizin için kötü insan olarak nitelendirilir.
yöö. hiç öyle bir şey olmuyor. sadece sizler izlediğiniz dizilerin/filmlerin veya sosyal medya etkisinde fazla kalıp böyle demagoji kasıyorsunuz hepsi bu /: