Kendinizi doğru şekilde ifade ettiğinizi düşünüyor musunuz?

Kendinizi doğru şekilde ifade ettiğinizi düşünüyor musunuz?

Zorlanmıyorlar hayır, çünkü kendimi yeterince iyi ifade edebiliyorum oldukça anlaşılabilir bir şekilde. tabi ki her insan her insanı anlamak ayda sevmek zorunda değil. bu yüzden anlamayan olursa ikinci kez anlatmıyorum ya da yanlış anlaşılırsam kendimi açıklıyorum. bunun dışında insanlara kendimi anlatmak ile pek uğraşmıyorum. bazen konuşmak anlamsız geliyor çünkü sessizlik bile bazen karşınız da ki insana çok şey anlatabiliyorlar. bu yüzden bazen zamana bırakmak daha iyi bir çözüm olabiliyor bazen.
ben anlaşılmak istediğim sürece anlar herkes beni ama bazen öyle bir an geliyor ki kimse anlasın istemiyorum beni ya da bende kendimi anlamlandıramadığım durumlar içerisinde olabiliyorum
çokta takılmamak lazım anlamlara belki de..
Çok denedim ama harbiden denedim. Öyle anlatmayı denedim, böyle söylemeyi denedim. Yavaşça söyledim, hızlıca anlattım. Ama olmadı. Olmayınca da zorlamamak gerek diyip susuyorsun.
Ve bu öyle bir susuş ki.. bir daha hiç konuşasın gelmiyor. Anlamakta zorlanır diyemem bu yüzden. Çünkü kimsenin başkasını anlamak istediğine inanmıyorum. Çoğunun tek bir derdi var, çıkar. Çıkarı yoksa sende yanında da kalmıyor zaten ¢
Anlaşılmak istediğim insanlara ve anlaşılmak istediğim konularda son derece anlaşılabilirim.. Bunun dışında anlamasını istemediğim insanlar zaten anlamasın iyi böyle.. Keyifli geceler..
Cevap
8Cevap
Kim ne anlıyorsa anlasın ben söyleyeceğim yapacağımı yaparım
Anlatmak isteyen dolandırmadan anlatırsa, anlaması gereken de zorlamasa sorun kalmaz. Bunlar için önce niyet lazım, yoksa kimsenin umrunda olmaz.
Evet ama anlamıyorlar bos konusuyorum diyorlar bende sinirleniyorum bükezde niye bagırıyorsun diyorlar
Anlamasını istediğime anlatırım ve anlar
Zorlanıyorlar bende hımmm diyerek geciyorum
Emin değilim bu aralar.
Olabilir
Ediyorum da olmuyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?