Merhaba, Beni tanımadıkları ve en ufak iletişim dahi olmadığı halde demedikleri itham kalmıyor. Özellikle kızlar sanki düşmanmışım gibi muamele ediyor.🎈#dalinlivodka
Merhaba, Ahlak ve kültür eksikliklerinden kaynaklı bir durumdur bu. Ya da dayatılan etik değerler ve zorla dayatılan güzellik algısı, çekememezlik... insanları tanımadan ve kendi yargılarımıza göre değerlendirmeyi umarım bir gün başarırız. Çokta canınızı sıkmayın meyva veren ağaç taşlanır, eğer taşlanmazsanız o zaman korkun derim.
Onların asıl derdi kendileriyle. İnsan psikolojisini anlayabilmek adına yıllardır belki de yüzlerce kitap bitirdim. Edindiğim net tecrübe, elde olan en sağlam çıkarımım da bu. Benliklerine dahil olmuş negatif detayları, başkalarında göremedikleri için mutsuzlar. Ezbere yaşıyorlar, kendileriyle hesaplaşmaktan korkuyorlar; yanlış olduğunu bile bile o yoldan sapmıyorlar. Kendilerine olmayan güvenlerini inşa etmek adına, başkalarının zaaf ve zayıflıklarını hedef alıyorlar. Doğruyu bilen kişi yargılamaz; öğretir..
günümüzün yaşam mottosu, herkes bir diğerini yargılıyor, hemen hakaret edebiliyor, hiç düşünmeden, yazık. oysa anlamak empati yapmak varken. hemen savunma haline geçiyoruz ve en ahlaksız halimizle yargılarımızla saldırıyoruz. hiç hoş değil
Bu ülkenin en kötü yanı, kimsenin ağzı torba değil ve konuşuyorlar. Seni gerçekten tanımak isteyen ya da konuşmak isteyen, zaten bunları bir kenara bırakır.
Canısı bu hayatta seni tanimadığı halde o kadar cok hakkinda konusan olcakki insanlar cok degisik ve acimasiz takma cekemiyolar ondan başka açıklaması olamaz 😅
aslında senin yanında eksik olduğunu biliyorlar. ama insan ben eksiğim demez değil mi? karşıdaki aşağılamak daha kolaydır. bu sayede ego tatmini yapıp seni duygusal olarak aşağı çekmeye çalışırlar.
İnsanlar çoğu zaman herkesin hakkında konuşur ama bir şey yaptıkları yoktu hersey laftan ibarettir.. yani boş laf yapmayı severler ama icrahat yoktur çünkü işlerine gelmezler..
Kesinlikle kızlar konusunda haklısın Bana da aynı muameleyi yapıyorlar ve özellikle çok bilgiçlik tasla yorlar kadının düşmanı kadın bir kural Bu değişmez çok fazla kafaya takmamak gerek..
Kötü ahlaklı kadınlara koyulan sıfatları sorularımın altına yazanlar oluyor ki şimdiye kadar sarıldığım sevgilim dahi olmadı tanımadan bu denli iğrenç şeyler soylemeleri hiç hoş değil
Oraya hiç girmiyorum ki öyle biri olsamda hitap etme hakları yok fakat olmama rağmen böyleyse olan kadınlara yazık gerçekten insanlar fazlasıyla ön yargılı ve saygı entegre edilmemiş