Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Maalesef herkes şanslı doğamıyor. Ben de çok şanssız doğan çocuklardan birisi idim ama şansıma küsmedim. Şansımı zorladım ve aldım da. Kendime 1-5-10 yıllık hedefler koydum hep. Hem işçilikle başladığım iş hayatımda bütün kademeleri gördükten sonra genel müdürlüğü de gördükten sonra kendi işimi kurdum ve bugün hem üretim yapan bir işletme hem de inşaat yapan iki şirketin sahibi oldum hem de sadece para ve kariyer demedim. Para için değil başarı için planlı çalıştım. İşimin özel hayatımı gölgelemesine izin vermedim. Dünyayı gezen, hobileri olan, dil bilen seyyah bir dünya insanı yarattım kendimden. Hep hayat kimseye güzel değildir hayatını insan kendisi güzelleştirir mottosuyla hareket ettim. Hiç neden ben demedim. %1 şanslı azınlıkta doğmamak hayata küsmek için bir sebep değildir dedim. Hem iş yaşamımda hem de özel hayatımda hep neşeyle hareket ettim. Bir dostum bana Hollanda atasözünü söylediğinde bilmeden tam da o doğrultuda davrandığımı anladım. "Gülmeden geçen bir gün yaşanmamış demektir. " Kimsenin gülmeden geçen bir günü dahi olmaması dileğiyle.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 431 cevap paylaştı.
+1 yılYalnız ve dışlanmışlıklarla dolu bir çocukluk dönemim oldu. Pek çok kez psikoloğa gitmiştim, okulda hocalarım farketmişti bu durumu. Anormal davranışlar sergilediğim düşünülüyordu, aslında ezilme korkusuydu sadece. Anksiyete çocukluğuma büyük ölçüde mani oldu, çevresiz bir yerde oturmak, dışarıya çıkıp top oynayacak arkadaşlarımın olmaması büyük ölçüde mani oldu, tek başıma gider oyuncaklarımla oynardım. Okulda da haraç keserler, bazen sırf zevkine dayak atarlar, üstünlük kurmaya çalışırlardı. Aileme söylemeye çekinirdim bu durumumu. Meğer o zamanlar ailem de farkındaymış durumun ve bana yardımcı olmaya çalışıyorlarmış. Kısacası çocukluğumu pek yaşama fırsatım olmadı. İlk kız arkadaşımı bile 2017 de tanıdım, ilk sevgilim 2019 da oldu, ilk plagonik zamanlarımı da yakın geçmişte yaşadım. İlk sıkı bağlar kurduğum arkadaşlarım, takıldığım insanları bile 2014 te tanıdım. Çocukluğum olmadı, tekrar o zamanlara dönüp bunu telafi etmek isterdim, belki daha başarılı bir insan olurdum ki başarısızım demiyorum, sadece ekstra başarı sağlamak isterdim.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAnne baba tarafından duygusal ve fiziksel olarak kötü muamele gören, dövülen, horlanan, maddi manevi her imkandan mahrum bırakılan bir çocuktum. Ailedeki sevilmeyen çocuktum. Çok sinirliydim. Dışarıya karşı aşırı utangaçtım. Fiziksel olarak da çirkindim. Arkadaşlarım bile sık sık benimle alay ederlerdi. Şimdiyse iyi görünümlü, şık , insanlarla iletişimi gayet iyi olan ve iyi kazanan bir adamım. Güzel bir karım var. Çocukluğumda aileden sevgisizlik ve şiddet gördüğüm için kimseye kırgın ya da düşman değilim. Ben kötü muamele gördüm diye, insanlara kötü davranmıyorum, aksine, kimsenin kendisini benim bir zamanlar hissettiğim gibi, değersiz hissetmesin diye uğraşıyorum. İlk gençlik yıllarımda sefalet içinde süründüğümü bilen arkadaşlarımın çoğu yıllar geçip yine karşılaşınca şöyle şeyler dediler; "Kazandığın o kadar başarı ve paraya rağmen hiç değişmemişsin"
11 Yorumla
Soran+1 yılMaşaallah, yüreğinize sağlık.
Kişilik & Karakter konusunda 705 cevap paylaştı. Zor bir çocukluğum olmadı, hatta güzel bir çocukluk yaşadım. Ailem bana sevmeyi, hoşgörülü olmayı, saygıyı, dürüst olmayı, alçak gönüllü olmayı, sorumluluk sahibi olmayı öğretti. Her şeyden önemlisi şu andaki sağlam kişiliğimi onlara borçluyum, bukalemun gibi girdiği ortamın rengini alan biri olmadım hiç. Tek yaptıkları hata beni fanusun içinde mikropsuz yetiştirmeleri oldu. Fanustan çıktığımda mikroplarla nasıl savaşacağımı bilmiyordum, hazırlıksız yakalandım. Çevremdeki çocuklarda bana benzer terbiye almış çocuklardı. Dolayısıyla herkesin benim gibi olduğunu düşünüyordum. İnsanların art niyetli, yalancı kısaca kötü olabileceğini gördüm. Başta çok zorlandım, üzüldüm ama nasıl başa çıkacağımı öğrendim. Değiştim mi evet değiştim ama kişiliğimden ödün vermeden hayatta kalmayı öğrendim.
12 Yorumla
Soran+1 yılRica ederim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
50Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 12,4b cevap paylaştı. kendi halinde bir çocuk, şimdi de aynı..
10 Yorumla
+1 yılDedemlerle aynı binada oturuyorduk okadar büyüğün arasında küçük bir çocuk olunca fazlasıyla kıymetli olunuyor birde annem ve babamın da pek güzel bir çocukluk gecirmediklerinden fazla bulutlarin üzerinde buyutuldum tabi ne kadar yüksek olursa düşüşte okadar sert oluyor. Fazla hareketli kendini sevdirmeyi bilen konuşkan kirilgan bir çocuktum kalabalık bir aile olunca pek başka insanlara ihtiyaç duymadigim için kötülük nedir bilmeyen fazlasıyla fazlasıyla masum ve saf bir çocuktum. Ama asosyol bir yanim vardı bir insanla tanışmak için ilk adımı atamazdim yabancılara karşı fazla sessiz ve utangactim ilk adımı onlar atar tanıştıktan sonra kendim gibi davranirdim.
Malesef herzaman çocuk kalamiyoruz o bulutlarin üzerinden inmek gerekiyor ve pek rahat bir iniş olmuyor neyse şuana gelirsek ilk adımı atabilecek kadar sosyal Kendine guvenen yeri geldiğinde sertligiyle hakkını savunabilecek hâlâ çocukluktan kalan bir saflık olsada Genel olarak kötülüğü yalanı hissedebilecek kadar hayatı öğrendim aynı kalan şey neşem sanırım ne olursa olsun nesemi mutlulugumu kaybetmemeye çalıştım hep.. Tabi dışarıdan nasıl birine benziyorum bilemiyorum 😊30 Yorumla
+1 yılÇok yaramaz bir çocuktum. Küçükken abimler arkadaşları oyun oynarken beni almazlardı kızardım sabote ederdim. Kuzenlerim benimle oynamak istemezdi saçlarını yolardım. Ilk okulda benimle oynamayı geçtiler, çirkin bir kız çocuğuydum, dıslanırdım, dalga geçilirdim döverdim. Annem her gün okula gelirdi şikayet üzerine çünkü döverdim her gün birilerini. Öğretmenim psikolojisi şiddet uygulardı hirsimi sokaktaki arkadaşlarımdan izmirdeki kuzenlerimden çıkarırdım. Kadın bizzat yüzüme seni istemiyorum der düşük not verirdi, kuzenlerim arkadaşlarım çirkinim diye dışlardı beni. O yüzden hep yaramaz bir çocuk oldum. Şimdi ise daha usluyum. Söyle yani saçma sapan sebeplere kavga çıkaran biri olmadım. Eskisi gibi çirkin değilim ama hala dışlamıyorum. Buna rağmen küçükken olduğu gibi dıslandigim için yaramazlık yapmıyorum. Sakince çekiliyorum. Istenmedigim yerde durmuyorum. Istenmemisligimi içime atıyorum. Değişmeyen huylarım var ama, haksızlığa gelemem hala. O günler de adalet benim için ne ise mantık olarak hala aynı. Ama küçüklüğüme nazaran daha usluyum. 🤷🏻♀️
10 YorumlaGüzel yıllardı her şeye rağmen. Bazı şeylerin farkına o yaşlarda varmamış olmayı dilerdim ama öte yandan da iyi oldu sanki diyorum. Ailece dibi de gördük, halimizin vaktimizin yerinde olduğu günler de oldu. Bazen yaşımın kaldıramayacağı sorumluluklar yüklense de üzerime, güzeldi her şeye rağmen. Annemle ikimiz yalnızdık çoğu zamanlar, en azından kardeşim doğana kadar. Zaten annem bana konuşa konuşa, ben de çok erken başlamışım konuşmaya. Hatta hatırlıyorum da 3 yaşlarında filan yolda geçiştiğimiz herkese “sen nereye gidiyorsun” diye sorar ve bizim gittiğimiz yeri ve yapacağımız şeyi anlatırdım. 😄
30 YorumlaÇocukluğum tamamen mücadele içinde geçti.. Maalesef her insan istediği gibi bir çocukluk yaşamıyor ve sürekli bir şeyler ile mücadele etmek zorunda kalıyor.. Fakat bir dönüm noktam var ve iyi ki yaşadım diyorum... Şu an ki başarılı halimi ona borçluyum..
12 Yorumla
Soran+1 yılVe hala da kendini geliştirmeye, gelişime bırakan bir insansın. Teşekkür ederim üstadım. 🥀
Çocukluğumu düşününce yüzümde hep huzur dolu bir gülümseme oluşur.. Ailemin keyifli sohbetlerini, telaş içinde işe yetişirken bile beni öpüp sevişlerini, onları beklerken olan heyacanımı, annemin miss kokulu mutfak maceralarını, babamın biraz sakar ama eğlenceli tamir tecrübelerini izlediğimi hatırlıyorum.. O zamanlarda sorumlulukları olan bir çocuktum, bilirdim ne istediğimi.. Evet evin tek çocuğuydum ama şımarıklığı empoze etmediler bana aksine sen yalnızsın dimdik durmalısın dediler hep.. Sanırım bende tam olarak bunun bilinci ile hep kendime yatırım yaptım simdilerdeki ben olabilmek icin.. Sonuç mu 😏 huzurluyum, tatmin duygusu ile hemhal yaşıyorum, hayallerim var peşinde olduğum, planlarım var gerçekleştirmek için emek verdiğim.. En güzeli de kendimi seviyorum hatalarımla ve doğrularımla..
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 615 cevap paylaştı. Kalabalık ailede büyüdüm üzerimizde hep sorumluluklar vardı, 12 yaşında evin neredeyse tüm işlerini yapıyordum çocukluk yaşamadım diyebilirim. Kalabalık ailede yaşamanın sıkıntısı herkez sana karışması olsa gerek buda içine kapanık bir kişilik olmama sebep olmuş, yıllar sonra zor attım bu kişiliği şimdi geri dönüp baktığımda zor bir çocukluk geçirmişim diyorum. İnsanların kişilik analizini o zamanlarda yapardım kimin ne düşündüğünü bilir onun yanında tepki toplamayacak hal hareketlerde bulunurdum
10 Yorumla
+1 yılKendi çevresinden başka kimsesi olmayan, Allah'a emanet büyüyen bir çocuktum. Çoğunlukla ailelerin ve insanların onlardan uzak durun dediği çocuklardık. Hiç kırıcı değildik oysa ki, kırıla kırıla kırmayı da öğrendim. Yine de deli dolu, yerinde duramayan, güçlü olan güçlü olmak durumunda bırakılan bir çocuktum. Şimdi de benzer, her şekilde dik duran ve kendi doğrularını yaparak hayatını idame ettiren biri oldum.
22 Yorumla
Soran+1 yılDetaylı güzel görüşün için teşekkür ederim.
- +1 yıl
Ne demek, ben teşekkür ederim.
Tombiş bi çocuktum saftım kendi halimdeydim ama çok güzel bir çocukluktu diyemeyeceğim ailesel sıkıntılar yaşadık sonrasında büyüdüm büyüdükçe saflığım gitti gözüm açıldı sevgiyi yanlış kişilerde aradım hayatın anlamını kendim için neler yapmam gerektiğini aradım hala da arayışlardayım yavaş yavaş güzel şeyler buluyorum.
24 Yorumla
Soran+1 yılOldukça samimi idi..
Yüreğine sağlık.
Soran+1 yılRica ederim. 😊Mutlu oldum.
+1 yılEl üstünde tutulan evin en küçüğü çok mutlu neşeli bir çocukluğum vardı şimdi ise elimde kalanlarla yetinmeye mutlu olmaya çalışıyorum hayat her zamn insanın yüzüne gülmüyor bazen seni bir yerden bir yere savuruyor neye uğradığını şaşırıyorsun velhasıl kelam çocukluğumla şimdi ki halim arasinda çok fark var ama her şeye şükür diyorum
22 Yorumla
Soran+1 yılNe mutlu. İştirak için çok teşekkür ederim.
- +1 yıl
Ben teşekkür ederim
+1 yılArkadaşlarıma nazaran korkak bir çocuktum ama gittikçe onlara benzemiştim çılgın şeyler yapar sokaktanda eve gelmezdim. Şimdi ise aynıyım daha olgunum fakat eski arkadaşlarım kalmadı şu an mevcut olanlarsa evlerinden çıkmayan (korona yokkende evden çıkmadıkları için söylüyorum) ömür törpüleri ve bende onlara benzememeye çalışan yalnız bir adamım.
12 Yorumla
Soran+1 yılYüreğine sağlık güzel ve samimi bir yorumdu.
- +1 yıl
Eyvallah
+1 yılÇocukluğum da; içine kapanık, sessiz, utangaç biriydim...
Büyüklerin yanında onların sohbetlerini dinlerdim...
Yaramazlığım yoktu...
Büyüklerin sözlerini dinler, saygı da kusur etmezdim...
Sonrası askerlik, iş hayatı, evlilik, çoluk-çocuk derken bu yaşlara geldik...
Uryan geldik yine uryan olarak gideceğiz...
Hoş bir sada bırakabilirsek, ne mutlu!11 Yorumla
Soran+1 yılRabbim ömrüne ömür versin ve en hayırlısı versin.
Emeğine sağlık.
+1 yılÇok sakin, sevecen, güler yüzlü, dışa dönük, sosyal, enerjik bir çocuktum. Ama şimdi agresif, soğuk, içe kapanık, asosyal ve en önemlisi hayattan soğumuş birine dönüştüm... Ve bunların tek sorumlusu çevrem. Beni bu hâle getirenler onlar. Her zaman yaptığım şeylerde bir şey aradılar, yaptıklarımı eleştirdiler, fikirlerimi beğenmeyip dalga geçtiler -sanki kendileri mükemmel fikirlere sahip bireylermiş gibi- benim bir hayatım olduğunu ve bu hayattan yalnızca benim sorumlu olduğumu unutup hep üzerime geldiler. Aldığım kararlara hep müdahale ettiler, hiç bir zaman kendi kararlarımla hareket etmedim, edemedim... Çünkü etrafım her yaptığımı eleştiren, aldığım hiç bir karara saygı duymayan, her fırsatta beni aşağılayan, değersizmişim gibi hissettiren insanlarla dolu. Bu hâlâ da bu şekilde devam etmekte. Şu an 20 yaşımdayım hemşirelik okuyorum ama asla mutlu değilim... Çünkü bu bölüm benim hayalim olan bölüm değildi, çevremin "BENİM ADIMA ALDIĞI BİR KARARDI"
12 Yorumla
Soran+1 yılMaşaallah, Allah mesleğinizde ve tüm yaşamınızda muvaffak etsin sizi. Detaylı, hoş görüşünüz için teşekkür ederim.
- +1 yıl
Ben teşekkür ederim :)
+1 yılÇok yaramaz.. 😃 Dağ keçisi gibi ordan oraya tırmanmadık yer bırakmayan ve bu yüzden ciddi kazalar ve yaralanmalar yaşayan.. 😄 Sonra Bi dinginlik Bi usluluk sorma gitsin.
12 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel😃
İştirak ve bu içten yorum için teşekkür ederim.- +1 yıl
Rica ederim.. 😄Zevkle
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok ezik ve çok içe kapanıktım annem okul eteğimi ayak bileklerimde giydirirdi ve her şeye gerçekten karışırdı öyle ki öğle yemeğimde bile pastaneden alacağım poğaçanın neli olacağını ona sorardım şimdi Allaha şükür önce Allahıma sonra kendime güvenirim ve Allahtan başka kımse önemli değil benim için artık
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok hoş..
Emeğine sağlık.
- Kişilik & Karakter konusunda 401 cevap paylaştı.
+1 yılEvet çok güzel bir soru😊 Aslında biz 7 kardeş olmamıza rağmen çok yanlız bir çocuktum ben kendi halinde vakit geçirmeyi seven, kendi kendine oyun oynamayı bilen ve kendine yaten bir çocuktum. arkadaşlarımda vardı elbette ama beni yetiştiren insanlara hayatı zorlaştırmıyordum Kendi başına hayal gücünü kullanarak oyunlar yaratır ve kendi halinde saatlerce vakit geçirebilirdim. Şimdi de Hayallerimi gerçekleştiren var haliyle 😊 böyle 🤷
21 Yorumla- +1 yıl
Gerçekleştirebilen bi yapım var.
+1 yılLise bitene kadar aşırı yaramaz ve mutlu bir çocuktum.
Hayata atıldıktan sonra ve yaşam koşulları ağır olduğu için içime kapanık depresif bir genç oldum.
Simdi ise ikisinin karışımı bir şey oldum bazen gereksiz neşeli bazen ise aşırı melankolik...10 Yorumla
+1 yılÇocukluk dönemimde aktif, zeki, meraklı ve bir o kadar da eğlenceli bir çocuktum.. Şu an da hala eğlenceli ve aktif bir insanım sadece bunu herkesle paylaşmıyorum. Zaman içerisinde yerinde, zamanında ve dozunda davranıp doğru kişileri hayatına almayı öğreniyor insan. Keyifli geceler..
10 Yorumla
+1 yılBen çok iyi biriydim herkes beni çok severdi
Yardım ederdim paylaşmayı severdim
Büyüdüm hayatım gittikçe kötüye gitmeye başladı herşey ama herşey saçma gelmeye başladı çocukken karanlıktan korkardık şimdi ise geceleri dışarda geziyorum ve alilem çok baskıcı oldu içi cok kavga ediyor uz hiç kimseye hiç biseyimi anlatmadım içindekiler acıya dönüştü öyle büyükdük halada öyle devam ediyor arkadaş ortamında çok espiriyimdir ama aileme karşı hiç iyi değilim onlar bana öyle tranvalar yaşattı ki ben onlara hiç Bir şey anlatamadım içimdeki korku sürekli bişi olacak diyip duruyor eve geldim Zaman odamdan çıkmam dicem şu ben mutlu olamam ama siz her daim mutlu olun yarinlariniz yarından daha mutlu eğlenceli geçsin10 Yorumla
+1 yılÇok sessiz hiç konuşmayan ve hareketsiz duran bir çocuktum içime kapanıktım hiç arkadaşım yoktu ve dışlanıyordum. Aradan yıllar geçti şimdi çok enerjik hayat dolu ve gevezeliği ile tanınan birine dönüştüm :D hayat işte.. İnsanlara bazen anlatıyorum çocukken şöyle biriydim diye şaşırıp kalıyorlar.
10 Yorumla
+1 yılBen çok narin çok utangaç bir çocuktum ana okula giderken bu kadar hatırlıyorum daha küçükken annemgil anlatıyorsa çok akıllıymışım annem derki en az sen yordun beni ama benim aksime kardeşlerim çok yaramazmış özellikle ortamcı kardeşim 😅😅
12 Yorumla
Soran+1 yılAllah bağışlasın hepinizi. Teşekkür ederim samimi yorumun için.
- +1 yıl
Rica ederim 🙂
- Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılEski halimi görsem, eşek sudan gelene kadar döverdim 😂
Tabi o işin şakası.
Eskiden aşırı yaramaz veledin tekiydim. Sürekli annemi misafirliğe götürdüğüne pişman ederdim.
Şimdi akrabalarımın ve çevremin takdir ettiği bir karaktere sahibim. Aklıma girenlere ve ağzımdan çıkanlara dikkat ederim.10 Yorumla
+1 yılAnnemin dediğine göre doğumumdan bebekliğimden nasıl karakterde olacağım belliymiş 😅 Yürümeye başladıktan sonra sürekli evden kaçmaya başlamışım. Sürekli komşulara kaçardım kendimden kaç yaş büyük teyzelerle ne yapıyordum bilmiyprum ama sürekli yanlarına kaçıyordum 😂 Söz dinlerdim falan ama sanırım anne korkusundan 😅
Şimdi çocukluğuna dönmek ister misin deseler asla istemezdim. Çünkü o çocukluğun altında kimsenin bilmediği zor olaylar geçti ve çocukken bile hiç duygularımı belli etmezdim. Hala da aynıyım hiç sevmem insanlara sinirlendiğim ya da üzüldüğümü belli etmeyi. Gerçekten annemin anlattığı gibi bir bebeksem hakikaten o zamandan ben karakterimle doğmuşum 😅10 Yorumla
+1 yılHep çok şımarıktım.. Hayatın aldıkları yerine ailem sevdiklerim hep daha fazlasını vermek için uğraştı.. Büyüdükten sonra sorumluluklarım konusunda cok zorlandım ,, sonrasında herkesin şasırdıgı birine dönüştüm..
En son aynı kurumda çalıstğımız pedagog arkadaş bana , kişisel gelişimini tamamlamış bir insansın ve basamakları ucarak geçmiş gibisin demişti🤗
Zaman zaman kendime hatırlattığım bir cümledir.10 Yorumla
+1 yılOkuyunca çok hosuma gitti çocukluğum çok güzel geçti kalblık bir ailede büyüdüm okulda bayagı populerdim kızlarda erkeklerde ayrılmazlardı yanımızdan2 arkadaş çok guzel gunlerimiz oldu😄 top peşinde az koşmadım futbol ⛹️oynardım hahaha sonra voleybola geçtik çok yakışlı öğretmenim vardı aşık olmuştum hayran hayrn dinlerdim beni çok severdi çok kopya çektım hiç yakalanmadım yaramazdım kapının aralıgına yanı üstune su koydum öğretmen erken geldi ıslandı bende ceza aldım sonra bende naptım bi bilseniz sakız koydum sandalyeye hahaha çok saçma cocukluk işte ağaçlardan inmezdim dut ağacının tepesine çıkardım geçen sene yine dut topladım en sevdiğm şey ağaçlara tırmanmak dalından yemek ay ne uzun yazdım şaştım kendime çok sevmem uzun uzun yazmayı teşekkur ederim çocukluğumu hatırlattınız🙋
10 YorumlaAkıllı, yardımsever, suskun, utangaç bı çocuktum şimdi eski halimden eser yok ha yardimseverim hayla ama susmam artık utanmam da gayet de yaramazım herşeyin tam tersi oldum büyükçe.
21 Yorumla
Soran+1 yılTebessüm ettirdi. 🤭
- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılHareketli, konuşkan, neşeli, hassas, duygusal, arkadaş canlısı, yüzmeyi denizi seven, müziğe ilgili, ailesine düşkün bir çocuktum.
şu an da aşağı yukarı aynıyım..😎⭐12 Yorumla
Soran+1 yılNe mutlu, daim olsun inşaallah. 🥀
- +1 yıl
Teşekkürler 😊
+1 yılDayak yiyen boğazlanan küçümsenen yok sayılan Bi çocuktum şimdi tam aksi ortamın en güleni en cesaretlisi herkesi kendine bağımlı eden bundan hoşnut olan biriyim...
11 Yorumla
Soran+1 yılÜzücü.. 😞
Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Sessiz ve uslu bir çocuktum sakinliğim göz önündeydi hep, şimdi yine aynıyım biraz olgun ve ciddi davranıyorum.
10 Yorumla
+1 yıl3 yaşındayken çamaşır makinesinin içine saklanırdım
5 yaşından 6 geçerken yemek yemediğimde ilk defa demagoji ve psikolojik üstünlüğü öğrendim
6 yaşındayken oyuncakları gerçek simule ettiriridim
7 yaşındayken kendimden büyüklere kafa tutup vururdum
8 yaşındayken çok çapkın birisi olduğumu anladım herkese aşık olup duruyordum
devamını boşverelim:D11 Yorumla
Soran+1 yılKeşke ondan da bahsetseydin.. Teşekkür ederim iştirak için.
- Kişilik & Karakter konusunda 409 cevap paylaştı.
+1 yılçocukluğum geçmedi, gençliğimden zerre keyif almıyorum sadece eski neşemi kaybettim umarım yaşlandığımda huzur içinde ölerim
11 Yorumla
Soran+1 yılUmarım huzuru bulursunuz ve güzel bir ömrünüz olur.
+1 yılUslu ve sorumluluk sahibi bir çocuktum. Şimdi yine aynıyım.
10 YorumlaÖyle yaramaz bir çocuktum, öyle yaramaz bir çocuktum ki gittiğim bütün okullardan atıldım. Her sınıfı başka bir okuluda okudum. Hele mahallede kapının önünde şikayete gelenlerin sıraya girdiğini hatırlarım. Anam çok çekti benden garibim canım benim. Şimdi çok ağır başlı vakar ve çok ince düşünebilen biriyim. Ne ölçüde yaramazsam şimdi aynı oranla efendiliğimi muhafaza ediyorum. Tabi son 4 yıldır böyle 😎
00 Yorumla
+1 yılBu durum çocukluk dönemlerimde bile farklılık gösteriyor. Şöyle ki 8 yaşıma kadar ensesine vur ekmeğini aldım. Sekizden sonra öyle bir değiştim ki ergenliğim zaten çok problemli geçti... Şimdi ise ortaya karışığım diyebilirim hah.
10 YorumlaSürekli hasta olan ve annemle babama zorluk çıkaran bir cocukmuşum... dkdkdkdkdkdk
12 Yorumla
Soran+1 yılAllah eksikliklerini yaşatmasın.
+1 yıl6-7 yaşıma kadar çok yaramaz çocuk olmuşum. Evde yatakların üzerine çıkıp zipliyordum, eve misafir geldiğinde misafirlerin beline çıkıyordum kafalarına bardak vuruyordum. Okula başladıktan sonra uslu olmaya başladım 😂 Şimdi de usluyum
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılHiperaktif ve başbelası bir çocuktum.
Ergenliğimde, tüm okulun ve mahallenin yaka silktiği elebaşının tekiydim..
Duruldum sonra, duygusallık çöktü üzerime
Hoş, o duygusallık da sinir olarak vuku buldu bende.10 Yorumla Ben hala o eski yaramaz çocuğum değişen bişey yok sadece büyüdüm 😂
13 Yorumla
Soran+1 yılRenk verdiniz, çok yoğunsunuz sanırım 😂
Soran+1 yılDi mi ama.. 😂
+1 yılGüçlü biriydim , lisedeyde kaslıydım halen de öyleyim. Asker olmak istiyordum oldum da zaten :D
14 Yorumla
Soran+1 yılMaşaallah..
Rabbim yar ve yardımcınız olsun.- +1 yıl
Teşekkürleeerr ♥ Vatan uğruna can alıp can verenlerin şerefine o zaman :D
Soran+1 yılAğzına yüreğine sağlık. Rabbim sırtınızı yere getirmesin. Size doğrulan namluyu onlara çevirsin❣️
- +1 yıl
İnşallah gözüm , İnşallah ♥
Kişilik & Karakter konusunda 7,4b cevap paylaştı. Arada yaramaz, arada uslu bir çocuktum. Şimdi yapayalnız, uslu ve mutsuz biriyim.
11 Yorumla
Soran+1 yılOnu bunu bilmem de sen güzel bir adamsın. Yaptığın çizimler, uğraşılarında harika kardeşim.
+1 yılYaramaz bir çocuktum şu an ise iyice olgunlaştım hayatı ciddiye alan bir kızım çalışıp gayret etmeye hayallerini gerçekleştirmeye çalışan bir kız çocuğuyum.
20 Yorumla
+1 yılcocukken kisa bi sey anlatayim ben hep oyle sanardim ki herkes yeniden cocuk olacak her sabah uyandigim zaman anneme babama kendime bakiyordum ki cocuk olduk mu yoksa yok sonra ogrendim ki herkes olecek ben annem babama gore degil sadece kendim icin cok agladim ben olucem diyip aladim bunu neden anlattim? yani cocukken bile kendini dusunen biriydim maalesef simdide birazcik oyleyim
10 Yorumla
+1 yılÇok yaramaz bir çocuktum. Ağlayan değil ağlatan olurdum. Şimdi uslu kendi halinde kendi yağında kavrulan hayatı ciddiye almayan sinirden stresten uzak bir insanım. Ve yalnız
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılFenomen olunca sorudaki özne de değişiyor demek ki. Önceden 'siz' olurdu sorularınızda. Şimdi 'sen'
İlginç.11 Yorumla
Soran+1 yılOkurken siz, "sen" olarak algıladıktan sonra problem yok gibi..
Fenomen olmak bununla alakalı bir nitelik değil. Bir kabahatim varsa kusura bakmayın.
+1 yılValla ben her zaman yaramaz bi çocuktum derslerim hep iyiydi ama bir o kadar da yaramazdım çabuk sinirlenirdim çok asabiydim. Hala da öyleyim ya çabuk sinirleniyorum kavgaya her an müsait biriyim.
10 YorumlaÇocukken genelde asosyal bir çocuktum çünkü okul dışında yasitim yoktu etrafimda. Çevremin beni tanımladığı kişi olmaya çalışırdım mesela bana asosyal dediler asosyal, agresif olmaya çalıştım. Şimdi daha sosyalim. Arkadaşlarım beni enerjik ve neşe kaynağı olarak tanımlıyor. Ama hâlâ eskinin etkisindeyim hâlâ kendimi içine kapanık biri gibi görüyorum çevremden duydukça açiliyorum. Ama şükür ki hâlâ çocuksu ruhumu kaybetmedim, hâlâ çocuk gibi saf düşünüyorum, mutluyum :)
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı.
+1 yılÇok yaramazdım. Hep anlık hareket eder, çok ta hareketli olurdum. Aşırı neşeliydim. Hayatın ciddiyeti, biraz da içime kapanmama sebep oldu diyebilirim.
10 Yorumla
+1 yılKalabalıkların hatta kendi evinin içinde yabancı gibi bir başına kendi kendine büyüyen bir çocuktum hala da öyleyim. O yüzden kimsenin yokluğu da çoğu zaman koymuyo bana.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Çok yaramaz ipe sapa gelmez bir çocuktum ailede amca çocukları dede babaanne amcalar tarafından el üstünde tutulunca şımarık bir kızdım haylazdim da
20 Yorumla
+1 yılGüvensiz ve çok fazla hayâl kuran kendine inanan bir çocuktum. Şimdi de güven sorunu olan, daha az hayâl kuran ve hâlâ kendine inanan bir kadınım.
10 YorumlaSakin, içine kapanık, utangaç, saf bi' çocuktum işte. Saflık hariç diğerleri hala bende var. Onu da malesef bazı insancıklar yüzünden kaybettim.
10 YorumlaToplum içerisinde sessiz sakin yaşıtlarım arasında mülayim ama hareketli bir çocuktum şimdi de aynı bir değişiklik yok yani
10 Yorumla
+1 yılİçine kapanık sessiz kendi halinde iyi kalpli yardımsever bir çocuktum. Şimdi daha girişken gözü açık bisiy oldum
10 Yorumla
+1 yılKüçükken disiplinli bir ortamda büyüdüm çok yaramazdım dayak yiyeceğimi bilsemde yapardım şimdide herkes takdir ediyor...
12 Yorumla- +1 yıl
Dayak arsızlığı işte
Bir yandan sonra alışıyorsun
Kaynar su kaplumbağa hesabı - +1 yıl
Yasadıkları büyütüyor insanı
Gizli Üye(30-35)+1 yılZeki, otoriter, lider, disiplinli bir çocuktum. Şu an kişiliğimde hala disiplin söz konusu. Esprili birisi değilim çok takdir edilen bir insanım örnek bir profil oldum. Herkeste seviyor bende herkesi seviyorum. Hayat doluyum.
10 Yorumla
+1 yılÇok sessiz sakin hatta hiç konuşmayan bir çocuktum şu an da yine öyleyim ama samimi olduğum insanlarla rahatça konuşabiliyorum en azından.
10 Yorumla
+1 yılÇok eğlenceli bir çocuktum, samimiydim, sattım şimdi kimseyi takmayan yalnız birisi gözlerim açıldı yani herkes dümenci gözümde.
10 Yorumla
+1 yılOoowww beeennn Cook yaramazlık yapardım ⛹️♀️🤾♀️ veee çok inattimm
Ama şu an sessiz sakin anlaşmayı bilen biri oldum10 YorumlaSimartilan bir cocukluk gecirdim bu da beni vurdumduymaz yapti sanirim. Kimseye ihtiyacim yok havasi var hep
10 Yorumla
+1 yılKüçükken erkekleri sinir edip kaçan, yaramaz, mızıkçı, düz duvara bile tırmanan, mahallede soyunan, yaşlı teyzeleri şımartan minnak bir kızçeydim 😀😅
10 Yorumla- Devamını Gör (87)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat