Bakıcım beni yanına alıp temizliğe götürüyormuş ve ben sessizce oturuyormuşum koyduğu yerde. Aslınsa bana bakıcılık yaparken ek iş alması veya beni ihmal etmemesi gerekirdi ama karaktersiz insan bol.
Diğeri de bana sunulan şey ne olursa olsun daima bildiğimi yapıyor olmam. Misal sevmediğim yiyeceği yemez, ayakkabım bağlanacaksa başkasına bağlattırmazmışım. Bu açıdan hala aynıyım aslında.
Çok aklımda değil ama halam söylemişti: beni yılanın yanına bile koysan yılanla geçinirmişim (ben kendi işimde yılan da kendi işinde) 😂 gerçekten böyle bir olay olmuştu
Kişilik & Karakter konusunda 10,9b cevap paylaştı.
Çocukken aslında oldukça meraklı ve enerjik biriydim. Sürekli yeni şeyler öğrenmeye çalışır, her durumu sorgulardım. Oldukça hareketliydim, ama aynı zamanda duygusal bir yanım da vardı; aileme çok bağlıydım ve onların güvenliğinden, mutluluğundan etkilenirdim. O zamanlar, her şeyin daha basit ve neşeli olduğunu düşünürdüm. İleriye dönük hayallerim çok büyük olmasa da, dünya bana çok daha geniş ve keşfedilecek bir yer gibi gelirdi.
2,5 yaşımdan sonra 12 yaşıma kadar hiperaktif bir çocuktum aşırı hareketli yerinde durmaz. 12 den sonra bir süre içine dönük, suskun, fazla düşünür olmuştum. Hiperaktife olanlar bilir 😁
Çok enerjik, hareketli, güler yüzlü ve oyunu seven doğal bir çocukluğum vardı. Ayni zamanda şimdiki gibi duygusal yönüm o zamanda vardı.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Kardeşim ven ve kendimden 4 yaş küçük ama çok akıllı bir hemcinsimle bir dönem geçirdim çocuklugumu. Durumumuz yoktu ama benden kücuk arkadsimin ailesinin durumu vardi onlarin bahcesinde oynardik. Bazen çivileri satar onlardan para kazanirdik. Seker bayrami olurdu ben tek gitmezdim tabii baska cocuklerla giderddim. Fakirdik ama mutluyduk yinede. Şimdi kimseyle görüşmüyorum. Zaten insan sevmiyorum.
Sakin biriydim.. 10 yaşındayken dışarıda arkadaşlarımla oyun oynarken ezanı duyar duymaz namaz kılmaya gitmem lazım diyip hemen eve koşardım namaz kılmayı da öğrenmiştim o yaşta 😄