İnsanlar sizi neden sevsin; hangi özelliklerinizden dolayı sizi sevmeli insanlar? Kendinizde çok beğendiğiniz huyunuz, özelliğiniz hangisi? Doğru olduğunuz için mi, güvenilir olduğunuz için mi, eğlenceli olduğunuz için mi.. vs 🎈

İnsanlar birilerini severken farklı duygularını sever.
Kimi sinirlenmesini, kimi gülmesini, eğlenceli ya da güvenilir olmasını.
Bu durum kişiden kişiye değişkenlik gösterebilir.
Benim eğlenceli olduğumu söylüyorlar genelde. Gülmeyi çok severim.
Kendimde en sevdiğim özelliğim ise, tabi bu da benim düşüncem güvenilir olmam ve ne olursa olsun karşımdakini kırmamak için elimden geleni yaparım.
Insanlar beni sevmesin su an sevenler yeter bana 😕💜
Doğal davranırım ne düşünürsem söylerim bu yüzden sevmeleri lazım ama yaptıkları şeyleri duymak zorlarına gidiyor olsa gerek hiçbiri sevmiyor 😅
Rica ederim dünya tatlısı 💛🧸
Kimsenin yüzüne gülüp de arkasından kuyusunu kazmam. Beni seveceklerse bu yönümden ötürü sevsinler.
İhanet etmem, Karşımdaki kişinin bana olan güvenini korumak için elimden geleni yaparım, sabrederim, bardağa dolu tarafından bakmayı tercih ederim..
15 senelik dostumun dediği bir söz var seninle anlaşamayan adam kimseyle anlaşamaz..
Kendi g*tümü kaldırdım sanırım :/
Cevap
37Cevap
Şöyle baktım kendime, neyimi sevsinler ki demek zorunda kaldım.
Hayatım karanlık yerler de geçer
Yüreğim kırılmış kadehe benzer
Kötüysem Düşkünsem
Kime ne bundan 🚬🥃
Onun derdiyle dertlenirim
Eğer çok sevdiğim arkadasimsa onun için kavga bile edebilirim yedirmem kimseye yani her durumda yaninda olurum olmaya çalışırım vefalıyim eğlenceliyim ole iste
Mesela Hava Kuvvetlerinin verdiği Maaşla Löseli kurumlarına veriyorum hepsini? , ve aileme. Romantik erkek olduğumu söylerler bide aljsdbajbdaks
Lösemi*
Çünkü ne olursa olsun, sadakati, şefkati, sevgiyi, degeri, güldürmeyi, eğlenmeyi ve bakımlı olmayı biliyorum. Çünkü neden sevmesin kimse?
Hayvan gibi güldürürüm mutlu ederim ama kendimin mutlu olmadığını anlamazlar o yüzden severler. Palyaço gibiyim
benden iyisi bulunana kadar en iyisi ben olduğum için
Amanda aman insanlar beni sevsinler hiç derdim olmadı ben insan gibi yaşarım hepsi bu
Güvenilir ve iyi bir insan olduğum için severler genelde
İyiyim güvenilir biriyim, kimsenin birşeyine karışmam ben bu nedenle sevebilirler.
Valla beni ben olduğum için sevmiyorsa kimseyle işim yok ^^ Kimseye kendimi zorla sevdiremem.
Dürüstümdür, inandığım insanlar için fedakarımdır. İnancımı kaybedersem de...
Beni çok ta sevmelerine gerek yok. "Herkes seni seviyorsa sende bir sorun vardır" derler.
çünkü çok güzel sevebilirim. benim tarafımdan sevilen biri o sevgiyi hep bir şekilde hatırlar.
Nedenleri bulamadan sevsin, koşullara bağlı sevgi olmasa da olur.
Beni ben olduğum için sevsin belli bı kalıba koyup sevmesin
Sevmek zorunda değiller. Ama seviyorlarsa beni ben olduğum için sevsinler.
Olduğum gibi olduğum ve yüreği kanatsız meleklikle atan birileri olduğum için vs sevebilirler :)
paran varsa sevilirsin bilhassa kadınlar tarafından
Kişisel özelliklerim;1. Dürüsttüm,2. Karekterliğim,3. Sadığım,4. Güvenilirim,5. Arzuluyum,6. Sahipleniciyim,7. İlgili ve bilgiyim,8. Yaşamayı severim,9. Paylaşmayı severim,10. Geçim sıkıntım yok.
Çünkü ben onları seversem. Bundan sonra ölüme de gitseler, yanlarında hazır kıta bulacakları bir kardeşinin olduğunu bilirler.
Öyle bir özelliğim yok. 😊 Ben yalnız kalmak için yaratılmışım. 😊 Herkes sevdiğine kavuşsun. 😊 Ben de yalnızlığımdan hiç ayrılmayayım. 😊
Yok yok sevmesinler👒
Olduğum gibiyim, yapmacık değilim
Bi kere çok güvenilirim asla kimseyi satmam her zaman hepsinin yanında olurum kimseyi kırmamaya özen gösteririm vb.
Birisinin beni sevmesinin sebebini ben söyleyeceksem beni sevmesin sevmek isteyen indan kendine sebep bulmalı
Kız erkek fatk etmez yanında olurum sahip çıkarım her türlü sevdiğim kişi sevgilimsede çok sahiplenirim ilgisiz kalmaz hiç
Bilmem... Komiğim, dert dinlerim, satmam, bırakmam, fazla korurum, fazla kıskancım dana ne istiyonuz? 😅
Kendi iyilikleri için severler :) sevilirim genelde. Severmiyim orası biraz muamma
Allah sevsin beni yeter kulları y*vşak olmuş kimsenin sevgisine ihtiyacım yok
Paylaşımcı, cömert, sevgi açı olan biri olduğum için olabilir
Jem eğlenceli olduğum için hemde sevdiklerime değer verdiğim için
Insanlarin beni sevip sevmemeleri pek önemli değil önemli olan benim kendimi sevmem (bence).
insanlar p*çlikten hoşlanıyor bende onlara istediklerini veriyorum seviyorlar beni
Çünkü dürüstüm, saygılıyım!
Haklısın. Beni sevmek için bir neden yok
beni sevmeyen olsun yani
Sevmesinler hic gerek yok 😃👍
Sevmesinler.
1 kişi sevse kafi insancıklara gerek yok
Sevsinler ne kaybederler 😂
Bence de neden sevsin? Sevmesinler.
Sevmesin mesela bir ozellim yokk
Cidden neden seviyorsunuz beni
Sevilen biri değilim özelliğim de yok zaten 😏😏
sevmesinler
Sevilmelik birine benziyorsun
Sevmesin çok umurumda değil sevenler var yani :D
zekiyim, yormuyorum insanları
Tam sevilecek insanım çok yeterli bi sebep 😄
çünkü ben öyle istiyorum
Karşıdaki insanın ne istediğine bağlı değişir
Sevmeyin beni sonra üzüyorsunuz zaten gerek yok
Samimi olduğum ve Allah rızası için.
Kimsenin böyle bir zorunluluğu yok 🤷
İnsanların beni sevmesi için bir çabam yok.
Sevmese daha iyi olur
Bir zahmet sevmesinler
Beni ben olduğum için sevsin ya da sevmesin
Neden sevmesin
Stabil kalsin
cunku cok tatli ve cok guzelim ve cok zekiyim ondan dolayi severler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?