Duygularımı da düşüncelerimi de nasıl yansıtıp dile getireceğim konusunda kontrollü biriyim ve sır ne demek bilirim. Bu insanları güvende hissettiriyor, bana göre temel sebebi budur. Harici herkes kadar iyi yönüm vardır temel olarak baktığımızda. Ama asıl olumsuz yanlarımdan şikayet ettiğimde onları bile kabullenip birlikte gülebildiğim insanlar var, birini böyle sevebilmeyi kelimeye dökemem sanırım.
Herkesin kendisine ait sevme nedeni farklı olabilir birbirlerini. Genellikle saygılı ve mesafeli biriyim, insancıl ve güvenilir bir insanım diye düşünür insanlar ama elbette o insanların da cevaplamaları daha mantıklı olur 😃
Dürüst olduğum için severler, insanlara kırıcı ve alaycı olmayı yapmamam değil beceremem bilmem öyle şeyleri, çıkarlarım için değil içtenlik ve saygıyla yaklaştığım için severler, en çokta sessiz sakın zararsız olduğum için sevilirim.
İyi bir insan olduğum için Anlayışlıyım, toparlayıcıyım, kusur kapatan bir insanım Kendimi doğrudan ifade ederim. Kızgın olsamda karşımdaki insanı rencide etmem. Azarlanmayı sevmediğim için azarlamam. Bu yüzden olabilir.
Yalan konuşmayan ve ne hissediyorsam yüzlerine söylerim. Pek hoşlanmıyorlar fakat ben böyleyim. Yavaş yavaş alışırlar, alışmayanlar da ayrı olarak takılsınlar 😏
İyi bir insan olduğum için. Ama ben öyle düşünmüyorum daha gidilecek çok yol var, çünkü iyi bir insan olmak bir insanın ulaşabileceği en üst mertebedir o yüzden savaşa devam.