İnsanlar seni neden sevmeli?

Çevremdeki herkes çok iyi bir insan olduğumu hatta bu dünya için fazla düzgün olduğumu söyler
Dürüstüm, özü sözü bir, aklındakini çekinmeden söyleyen dobra biriyim
Doğalım, olduğum gibi davranırım
Anlayışlıyım, her düşünceye saygı duyarım
Ortama ayak uydurma ve sohbet konusunda iyiyim
Herkese iyi davranan, sevecen, güleryüzlü bir insanım
İnsanlara genelde ayna gibi hakettiği şekilde davranırım. Bu nedenle biri beni sevmiyorsa sevilmeyi hakedecek biri değildir ona göre davranmışımdır.😅
burcun ne
kova erkegi bulunmaz nimet
Burcumun çoğu özelliğini taşıyorum ama kova olarak bulunmaz nimet derecesinde olduğumuzu bilmiyordum😅
Kişilik olarak çok farklı ve gerçekten dürüstlükte vs. çok nadir olduğumu düşünürüm ki çevremde bunu söyler ama bunun burç ile alakalı olduğunu düşünmüyorum ya bence tamamen kişinin hayata bakış açısıyla, düşünce yapısıyla, karakteriyle alakalı😅
oğlak ve kova erkegi cok iyi cunku zeka seviyesi yuksek
burç yansitiyor tatlım
senin en iyi anlastigin burclar başak ve oglak bide kendi burcun kova
cunku oglak ve başak toprak gurubu ve de inanilmaz zeki işkolik kariyere onem veren duygusal kavramlara pek takilmayan ikililer
kovaya gelecek olursak kova digerlerine gore daha mantiksal bazi insanlar icin de ruhsuz olarak bilinir ama severim
ne de olsa kalitesiz insan kişiyle kaliteli insan isine odaklanir😌
Başak burcu kova burcunun en uzak durması gereken burç diye okumuştum bi ara😅Kova burcu insanı çok kendine has, aykırı düşünen, kendi hayat felsefesi ve doğrularına göre yaşayan özgür bir burç. Bu doğal ve farklı karakterine en iyi ayak Uydurabileceklerde yine kova ve ikizler değil mi🤔Birde kova erkeğini sakinliğiyle terazi kadını dengeliyor diye biliyorum.
Fazlasıyla işine odaklı, başarıya aç ve hayata mantıksal yönden bakan bu nedenle hatta klasik dünya çalışma düzenini reddedip kendi işlerini kurma, bağımsız olma koşan biriyim ama o yönler doğru
Sevmeleri için bir savunma yapmayacağım ama açık konuşayım beni biri sevmek istiyorsa nedeni karakterim olmalı. Yüzmüş fizikmiş falan bunları bir geride bırakıp karakterime odaklanmalı. Ben yüzümle veya fiziğimle sana bir katkıda bulunamam, anca övgü vermiş olursun o da kendi yararıma, ben de karşılığını teşekkür ederek veririm ödeşiriz. Ancak sen beni karakterim için seversen, bunun karşılığını bir ders olarak muhakkak alırsın, kötü bir karaktere sahip olsam bile dersin ki bu narsist, egoist, kendini düşünüyor. (inşallah düşünmezsin 😃) bu sana bir farkındalık bağışı yapar, (tabi alırsan) artık benim gibilere karşı daha temkinli olursun. İyi biri olduğumu düşününce yine kazanırsın. Olay bu. O yüzden insanları karakterleri için sevmemiz gerekiyor. Geri kalan kriterlerin hepsi gelip geçici
Teşekkür ederim 🌸
🫶🏻
Açıkçası böyle bir çaba içinde değilim yani beni illaki birisi sevmek zorunda değil ya da ben kendimi bir insana sevdirmek zorunda hissetmiyorum. Zaten insanlar işine geldiği gibi davranmayı tercih eder, o yüzden sevenler bunu kendisi açıklar sevmeyen insan da kendisinin tercihi
Seven ben olduğum için sever zaten tüm özelliklerimle.. Tavsiye ile sevecek olan sevmesin.. Keyifli geceler..
hep keyifli geceler diyosun ama hic keyifli olmuyo gecem🥺😔😔🤕
Güzel temennilerde bulunmayı seviyorum, umarım düzelir.. 🙏😊
😭😭
Teşekkür ederim, mutlu sabahlar 😄🍀
Cevap
29Cevap
İnsanlar beni şu sebepten dolayı sevsin diyemem. Eğer karşındaki insan beni sevecekse fiziki özelliklerinden dolayı ne de ekonomik durumundan dolayı sevmesini istemem. Seveceksin beni gerçek anlamda ben olduğum için sevmeli.
insanlar beni sevmesinler
sevgilerine ihtiyacım yok
ama saygı duyacaklar arkadaş herkes saygı duyacak herkese elbette :)
tabi önce insan kendisine saygı duymalı..
Sevmesinler, ben insan sevmiyorum
Arif Sağ ustanın eşsiz yorumuyla değer bulan İnsan olmaya geldim siarinin yaşayan bir temsilcisi olmaya çalışan naçizane olarak kalplere yüreklere hayatlara yasamlara dokunmaktan mutluluk duyan bir insanim
Efsane Vali Recep Yazicioglu Gidemedigin yer dokunamadığın insan senin değildir demişti yine Rahmetli Tayfun Talipoglu usta bu ülkede ulaşmak için insana gerek yok cok zaman ya da paraya yürekler açık is yola çıkmakta siarinin yaşayan bir özetiyim
Deniz Gezmiş in son mektubunda dediği gibi İnsanlar doğar büyür yaşar ve ölürler önemli olan çok yaşamak değil yaşadığı süre zarfında iyi ve güzel şeyler yapmaktır as olan budur
Ben bunu yapmaya çalışıyorum elimden geldiğince 72. millete bir nazarda bakan bir insanim
Dil din ırk ayrımı yapmadan
Sorularına, sorunlarına zekice yanıtlar verdiğim için. Muhabbet ederken zihni boş bir insanla konuşuyor gibi hissetmeyecekleri için. Her konuda bir şeyler paylaşabilecekleri için.
aklimdaki yorum buyduu
Bir insan benle anlaşamıyorsa hiç kimseyle anlaşamaz. Bana saygı ve sevgiyle yaklaşan insanlara misliyle karşılık veririm. Tam tersi durumlarda misliyle mukabele devam ederim. Sözün özü beni sevmeyen insan kötü biridir. İyi insanlar gelin bi 🫂
Böyle bir talebim yok, seven sever, sevmeyen de kendi bilir, hatta bazı kişiler beni hiç sevmesin, onlar tarafından sevilmemek beni onore eder
İnsanlara bir kez de ben diye karşılık vermek ne kadar sevildiğini gösterir, her türlü isteklerine olumlu olarak karşılık verirsen senden daha iyisi yoktur onun dışın da iyi olman vicdanlı olman karekterli olman boş işlerine yaramaz
İnsanlar beni sevmek zorunda değil sevmiyor ise seviyormuş gibi yapmasın bana yeter
Sevince neler yapılıyor gördüm o yüzden sevmesinler
İyi insan oluşumdan lütfen artık beni fiziğim için değil güzel kalbim için sevin
Sıcakkanlı, karşının iyiliğini daha çok düşünen, benim yüzümden incinmesin diyen enayinin biriyim de ondan
Çükkü doğrudannyana olup kimsenin kalbini kırmayıp hekese sevgi ile yaklaştığımdan
Sebepsizce sevsinler 😊 sorduğumda neden sevdiklerini söyleyemesinler..
Söz verdim mi mutlaka tutarım. Tutamamışsam ölmüşümdür.
Dürüstlüğümü samimiyetimi enerjimi pozitifliğimi sever insanlar genelde 😃
Beni sevmek için bir nedene ihtiyaç duyan insan beni zaten sevmesin...
Bi neden yok seven de yok, birinin sevgisine ihtiyacım da yok zaten...
Anti kemalist ve Osmanlı milliyetçisiyim ondan sevmezler
Önce benim kendimi sevmem lazım. İnsanlar beni sevse bile benim için bir şeyi değiştirmez.
En İyi Cevap