Evli olanlar veya evlenecek olanlar. Çalışmayımı İstersiniz Çocuğunuza Bakmayımı.
Çalışmak İstiyorum
Çocuğuma Bakmak İstiyorum
İkisinide İstemiyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
aslında çok düşündürücü bir soru. şu an üniversite sınavı denen bir illetle mücadele ediyorsam, bu iyi bir okula girip iyi bir meslek edinmek için. ama er ya da geç sevdiğim adamdan bebeğim de olacak, napacağımı zaman gösterecek herhalde.. karar veremedim şu an :) düzgün bakıcı yok denecek kadar az
Allah'ım o günü nasip ederse inşaallah, çocuğuma bakmayı daha uygun buluyorum.
Benim bakmamla, bakıcının bakması arasında dağlar kadar fark vardır.
Benim sıcaklığımı, sevgimi her dakika yaşaması gerekir.
Çocuk eğitimi hiçbir şey kadar önemli olamaz. Siz bir insan yetiştiriyorsunuz bu basite alınacak bir durum değil. Babasına burada büyük iş düşüyor. Zaten rızkı veren Allah'tır. Herkes rızkıyla dünyaya gelir.
Darlık çekilmez inşaallah.
Bebeğim olana kadar çalışırım 6 yıl tıp okuduktan sonra çalışmamazlık olmaz. Ama bebeğim olduğunda ona bakarım 4-5 yaşına kadar belkide özel muayenehane açar yan tarafta bir de bebek odası yaparım aynı anda ilgilenebilirim. :) ama hiç olmazsa çalışmam.
ozaman gelince belki fikrim değişir ama şu anda çalışmak derdim ilk 2 sene belki ara verebilirim ama okadar bebeğimi bakıcıya emanet ederim ama sürekli de kontrol ederim artık teknoloji de gelişti eve kamera alıp sürekli bakardım heralde...
Cevap
2Cevap
çocuguma bakmak istiyorum onun her anını nefes alışını hissetmek istiyorum bakıcı baktıgında neredeyse bakıcı annesi gbi oluyor bde bakıcıyada güvenmiyorum ben cocuguma kendim bakmak istiyorum
evet teşekkür ederim
İkisini de istiyorum =D anasınıfı öğretmeniyim ben Allah nasip ederse ikisini de idare ederim İnşallah =)
Çocuk yapana kadar çalışırım. Belirli bir yaşa kadar eğitimini ben vermek isterim her şeyi ben öğreteyim. Sonrasında yine çalışırım.
Çocukta 5 yaşa kadar aile eğitimi cok önemli asla çalışmam 5 yaşına kadar. Kaç tane çocuğum olursa olsun.
Sağolun
Bebeklik döneminde bebeğime bakmak istiyorum. Yuva yaşına geldikten sonra yine çalışabilirim.
Çalışmak deyinnn ben bakıyourm çoçuğa şu an felaket zor :(
kocam bakacak bebeğime bende çalışacam kocamda çalışacak işyerine götürecek bebeğimi böylece bebeğe bakmaktan hiçbir kıza bakamaz ;)
niye laf sokuyorsun
ben baktırtırrım merak etme :)
tabiki de bebeğime bakmak:) niye bir başkası büyütsün ki çocuğumu annesi varken?
henüz evli değilim evlenince böyle düşünürüm tabi:)
Amin ecmain:))
Ben krese kadar kendim buyutmek istiyorum bebegimi. Sonra calismaya devam ederim
Bebeğim ♥ İlk 7 yılı özellikle...
Bebeğin anne ile olan maddi (somut) ve manevi bağını ne bir başka bakıcı ne de dadı tutabilir... Evcimen yönümün de etkisi bunda yüksek... Aşk yuvam, aile mutluluğumu her şeyin üzerinde görüyorum... O yuvada kalbimin sahibi ve aşkımızın meyveleri ile 1 olalım, para, kariyer ve diğerleri tamamlanmasa da olur benim için... Hiçbir maddi unsur bu bağ kadar huzur sunmuyor bana...
Teşekkürler ederim; gönlümüze razı olan hakkımızda hayırlı, hakkımızda hayırlı olan da gönlümüze razı oluyor inşallah...
Bir bayan ikisini bir aradada yapabilir !
çalışıp bebeğime baktırmak
evde kalamam ki ben bebekle psikolojim çöker.
' çocuk da yaparım , kariyerde ' :)
Bebeğim olana kadar çalisirim.
Bebişime de bakarım çalışırım da.
çalışmak ve iyi bir kariyer yapmak
Çocuk yapmam kariyerime odaklanirim
Çocuk da yaparım, kariyer de :P
ikisinide yapabilirim
ne kadar zor olduğu farketmez benim için
teşekkürler, sizinde
Çocuk da yaparım kariyerde hıh --
Bebeğimi sütten kesene kadar çalışmam
Hiçbiri.