Ühüühü hani diyorum babada yardım etse güzel olur. Hatta çok güzel olur.🙃 

Bebeğe bakmak giçbir koşulda sadece annenin görevi olamaz. Anne çalışmıyorsa sabahtan akşama kadar anne bakar, baba eve gelince baba bakar. İki taraf da çalışıyorsa çocukla akşam iki taraf da ilgilenmez zorundadır. Maalesef insanımız her işten kaçmaya çalışıyor, çocukların anneye ihtiyacı olduğu kadar babaya da ihtiyacı var, çocuklar eşit derecede sevgi görmek isterler ve psikolojileri için bu çok önemlidir.
Katılıyorum
Kesinlikle değil. çocuğun sadece anne ilgi alakası değil babaninda ilgi alakası ve zaman gecirmeye sevgisinden pay almaya hakkı var. kadininda dinlenmeye ara vermeye ihtiyacı var. dunyaya kadın tek başına getirmiyorsa bakarkende tek başına bakmaya mecbur değiliz.
Kesinliklee
Anne güdüsel evet ama bütünsel anne baba bir arada bakmalı. Anne çalışmıyorsa daha fazla ilgilenmeli. Emzirmeden itibaren en çok bağ kurduğu ebeveyni.
Cevap
30Cevap
Merhaba,
Evet annenin kadının görevidir. İlgilenmek zorundadır! 😅
O kadar, hıh! 😅
Yoğ yaa
Öyle öyle 😅 kadınlara iyilik yaramaz 😅Sürüm sürüm süründürmek lazım 😅
Sürüm sürüm sürüm sürün gülüm gülüm gülümsün uğrunda öldüğümsün seni benden alırlar eğer diye bir şarkı vardı Sinan Özen 😅
m.youtube.com/watch
1.24 saniyeden itibaren ejdjd
Annenin görevi değil. Baba da destek verecek şahsen benim çocuğum olsa eğer annesinden fazla ilgilenirim. Canımdan parçam olmuş oyy oyy
Oy oyy
Babanin da gorevi tabi ki, anne kendi kendine mi yapti bebegi? Hele de iki taraf da calisiyorsa, bir zahmet totosunu kaldirip yardim etsin. Annenin tek gorevi bebegi 9 ay tasimasi ve emzirmesi, gerisi ortak.
Baba ne işe yarıyor o da poposunu kaldırıp yardım etsin bir zahmet
Vay be🙄
Annenin görevi değil ki evdeki herşeyin bakımı babanin görevi sadece para kazanmak değildir
Bebeğe bakmak anne ile babanın ortak sorumluluğunda olan bir görevdir. Asla tek tarafın üzerine yüklenemeyecek kadar mühim bir mevzu bu.
90’lı yıllarda ben çocukken bile babam benle ilgileniyordu yıl olmuş 2024 şimdi ki babalar daha bilinçli olmalı bence
Hem baba hem anne elbette. Fakat ben babaların kız çocuklarının altını değiştirmesine yıkamasını doğru bulmuyorum.
iyi sen çalış evin geçiminin sorumluluğunu al üstüne ben evde bakarım bebeğe
Sen çaliş ben bakarim derken
ev geçindirmek senden olsun diyorum sorumluluk sende olsun yani ben evde bebekle ilgilenirim
Ben de onu diyorum senle cocuk yapacağimi nerenden çıkardin. dgd
şansımı denedim
Hayır anne ile babanın birlikte o görevi yapması gerekiyor
Bebek hem anneden hem babadan ilgi ister. Sorumluluk babaya da kalıyor burada :)🌸
Anneye daha fazla sorumluluk düşüyor ama baba da yardım etmek zorunda anne tek başına yapmadı ya
Bebeği tek taraflı yaptıysak tek taraflı bakmak mantıklı
O aşkın ortak bir meyvesidir.. Ve onla aile olmuşsanız sen ben yoktur biz vardır..
Bebeği kadın tek başına yapıyor herhalde eğer öyleyse evet kadının görevi
Çalışmayan ebeveyn görevi genellikle çalışan kişi de yüzde 25 yardım etmeli
Çocuk yapmak haricinde bize ihtiyacınız yokmuş. Feministim diye ortada gezen cahiller öyşe söylüyor
Anne doğursada tek başına olmuyor değil mi, onun için sorumluluk babada dahi var.
Hayır. İslamda bile annenin çocuğuna bakma gibi bir yükümlülüğü yok
Bebeğe bakmak annenin göreviyse baba ne bolk yemeye var
Hem anne hem baba ikisi de bakmalıdır anneye cok büyük sorumluluk düşüyor zaten
hayır hem anne hem baba bakmalı. ama çoğu işi kadın yapıyor maalesef
Aslinda babanin da gorevidir de ben geceleri kalkamiyorum.
Bende çok güzel bakarımm
Süper
Erkekler çoraplarına bile ship çıkamazken çocuk emanet etmek benim düşüncem olmaz bakın annenin görevi demiyorum bakmamalı demiyorum bakamaz...
Bebeği anne tek başına yapmadı o da onun babası beraber bakacaklar
Anne kadar babanın da görevi sadece annenin değil tabiki
Yani bi zahmet 😂😂😂
Babalar da bakabilir..
babisler de cok guzel bakabilir ya baksinlar
bebeğin altını değiştir
Belli bir yaşa kadar evet
İkisinin görevi
Anne tek başına mı yapyo bu bebeği
Hayır, annenin olduğu kadar babanın da görevidir.
Valla oğlumla ben daha çok ilgilendim
Birlikte yapıldıysa birlikte bakılacak.
Hayır tabiki sadece anne mi yapıyor bebeği
Çogunlukla annenin görevidir
Yok, amcanın ve dayının görevi.
Seni amcan doğurmuş belli
Kimlikte neden erkek ismi yazmıyor 🤧
Kreşin görevi 😀
Babalar da yardım etsin bi zahmet
Yok dayının görevi
Bana bi yazarmisin bişi konuşmam gerekiyor
babalık ne işe yarıyor o halde