Tüm yalancıların Allah bin belasını versin. Eski sevgilimden bir insanın gözlerinin içine baka baka nasıl yalan söylenir onu öğrendim. Yüzüne karşı o karşı o kadar sevgi gösterir ki kendini çok fena kaptırırsın ama halbuki iç dünyasına bir girdin mi veya istemsizce sana bir açık bıraktığı zaman hayatında yalnızca sen değil bir sürü erkek olduğunu sürekli yalanlar dolanlar olduğunu anlayınca tüm dünyan yıkılır ve şu an da kimseyi sevemiyorum kimseye güvenemiyorum başka bir kişiyle tanışmayı denedim ve onun yüzünden başkasının kalbini kırdım. Adeta kaplanın avına tüylerini dikip çok sessiz ve temkinli yaklaşması gibi konuşuyorum kızlarla. Neticede onun verdiği güvensizlikler yüzünden başkasının da kalbini kırdım. Allah onun bin belasını versin yalancı pislik.
@Abseyt Evet maalesef öyle :( inşallah karşımıza hep hayırlı efendi insanlar çıkar. Ben onun yalancı olduğunu bilsem valla billa hiç konuşmazdım bile... :(
Eğer kişi susunca birileri bundan zarar görecekse, şahitliğine ihtiyaç duyulan anda konuşmazsa yalanı onaylamış olur. Ama konuşunca da kendisi zarar görecekse o da onun bileceği bir şey. İster konuşur isterse susar. Ama yine de kendi görüşüm haksızlığa ortak olunmamalıdır.
Bence adına yalan diyemeyiz ama sadece o an bir şey olduysa ve sesimizi çıkarmazsak yalana şahitlik etmiş oluruz. Mesela birisi birini aldatıyor ama suskun kaldık söylemedik gibi.
Bence evet söyler. Çünkü Mesela birisi yalan bir şey söylüyor ama sen buna karşı çıkmayarak isteğe istemez destek cıkmış oluyorsun Bu durumda sende bir yalancı konumuna düşmüş oluyorsun