Bazen bu konuda kendimi yetersiz ve eksik hissediyorum. Yalan söylemem gerektiği yerlerde beceremediğim için sorun yaşıyorum.
Ne önerirsiniz?

Bazen bu konuda kendimi yetersiz ve eksik hissediyorum. Yalan söylemem gerektiği yerlerde beceremediğim için sorun yaşıyorum.
Ne önerirsiniz?
Yo kanka dürüstlüğünden oluyor o. Dürüstlük de iyi bir şey, yalan söylemek bir beceri değil rol yapmak bir beceri oyunculuk bir beceri. Yalan söylemeyi becermen gerekmiyor zaten. Kişiliğinde yoksa sende bir sıkıntı yoktur, yalan söylemek pek bir fayda sağlamıyor. Dürüstlük kraldır😎
Sağol kanka 🥲
Rica ederim
Yalan söylemek asla böbürlenilecek bir şey değil yani yalan söyleyip de bu yolun devam ettiren hatta yıllarca devam ettiren birkaç kişi tanıyorum asla onayladığım bir durum değil bu insan hayatını yalanla sürdürmesi kadar berbat bir durum yok. Her zaman dürüstlükten yanayım arkadaşım dostum dediğim insanların da dürüst olmasını isterim eğer ki bana karşı dürüst değillerse zaten hayatında bulundurmam yalan hiç sevmediğim bir şeydir bir iki defa anneme sırf ortalık karışmasın diye kavga gürültü olmasın diye ufak tefek yalanlar söylemiştim ama onun dışında hiç yalan konuşmadım.
Ortalık karışıyor işte ben yalan söyleyemeyince 😅
Yalan söylemek mağrifet değil yalan söylediğinde yakalanmamak sürdürebilmek yetenektir. Yalan herkes söyler de bunu herkes yapamaz. Günümüzde işlerin yürümesi için yetenek olan kısma ihtiyaç olabilir. Özellikle iş hayatında.
Hiç yalan söyleme ihtiyacı hissetmedim ki geliştireyim bu yeteneğimi :/
İhtiyaç hissetmiyorsan söylemen de gerekmiyordur. Şanslısın bence.
Bazen ihtiyaç duyuyorum bebek :/
Yalan söylemek adam öldürmeye benzer. İlk kez yaptığında zorlanırsın. Sonra ise devamı gelir. Seri katil, seri yalanlar👀
O zaman işim kolaymış alışırım.
Her yalanda kendinden bir şey kaybetmeyi göze alırsan olur. 👀
😕
Yalan söylemek kolay bir şey değil zaten zeka ve pratik gerektiren bir şey yalanı söylemeden önce herşeyi tutarlı bir şekilde ayarlaması vs pratik ister.
Cevap
3Cevap
Eksikliktir. yalan söylemek zeka ve yetenek ister
Ufak tefek yalanlar herkesin hayatında az da olsa vardır bence. Ben hayatımda sadece 1 kere çok büyük bir yalan söyledim onun da bedelini ödüyorum zaten şuanda😒
Arada işe yarar
Yani marifet değil ama bazen gerekiyor
Olabilir. Gerekli bir beceri çünkü.
Dürüstlük
Dürüstlükten çok kaybettim. 😂
Kaybetmem daha iyi
Hayır değildir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?