Başta donukluk anı yaşayamama düşünememe hayell kuramama sanki hiç düzelmeyecek gibi durumlar depresyon mu
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Depresyon değil bu. Depresyon daha çok yaşama sevincinin olmaması, sürekli uyumak, hayattan ve insanlardan kopuk olmak gibi şeyler.
Nedir peki onlar da oluyor umudum hayalim yok
Bilmiyorum reis. Depresyonda olabilir. Psikolojik destek alabilirsin.
dearilazyon çıkıyor inernete
Hiç düzelmeyecek gibi düşünme her şey değişir.
Peki neden böyle düşünceler geliyor aklıma
hayat akan dere sen de üstünde giden bir sandalsın karşına ne çıkacağını bilemezsin, boşluktasın boş durmamaya çalış
Başımda donukluk düşünememe, hayal kuramama gibi durumlar beni endileşelendirityor sürekli inerteneten araştırma yapıyroum farklı şeyler söylüyor her site daha kötü oluyorum ama araştırmaktan kendimi alı koyamıyorum... Çalıştığım zamanda böyle bir şey düşünmesem bile sürekli dalgınım
dalgın olman daha iyi işte en azından negatif düşünceler gelmiyordur aklına, bol bol aktiviteler bul kendin eğlenebilceğin
Buluyorum ama yinede keyif vermiyor...
Diyelim dışarı çıktım... kahve içtim. veya biriyle bir yere gittim o gün eve dönünce o anı unutuyorum sanki hiç o an yaşanmamış ya da geçmişte yaşanmış gibi
ne zamandan beri böyle
İşte hatırlamıyorum ne zamandan beri böyle olduğunu piskoloğum depresyon tanısı koydu test yaptırdı 22 çıktı
22 ne, ilac verdi mi
İlaç vermedi yönlendiridi ben kullanmak istemedim depresyon testi 22 çıktı
ailenle durmaya çalış onlarla vakit geçir yalnız kalma, gece geç saatlere kadar oturma uykusuzluk da depresyon yapar
12 gibi yatıyorum sabah 10 da kalkıyorum zor kalkıyorum gece daha fazla oluyor delirecek gibi hissediyorum
zor kalkıyosan uykunu almıyosun demektir daha erken yat
Piskoloğum gece birde yat 8 de kalk dedi çalışırken öyle yapıyordum izindeyim şu an zor kalkıyorum kalkmak istemiyorum b12 eksikliği de yapar mı ve hacamat iyi gelir mi bunlara
Sanki bir şeyler eksik gibi geliyor...
bilmiyorum dene, ama ailenle dur yalnız kalma
Birde hatırladığıma göre yazın yok kışın var