Karşı cinsi parmağında oynatma konusunda hangi taraf daha başarılı tartışılır, çünkü erkekler de az anasının gözü değil. Ama bir tık kadınlar daha önde gibi. Sebebi de belli.
Peki sizce durum nasıl, sizin bakış açınız nedir?

Erkekler. Çünkü kadınlar doğuştan anaçtır. Aşık bile olsalar sevilmediklerini hissettiklerinde başka bir erkekle denemek zor olmaz. Çocuk sevmek ve idare etmeye benzer. Ama erkekler aşık olduklarında fizik kurallarını bile esnetebilecek gücü kendilerinde bulurlar. Çünkü bağlanmaları kadınlara kıyasla daha derin hatta bazen saplantılı olur.
Şimdi şuna açıklık getirelim.
İradeli bir erkeğin veya kadının karşı cinse zafiyeti yoktur.
Maalesef ülkemizde Abazan erkekler daha görünür, Kadınlar gizleyebiliyor.
Ama bu Abazan olmak, İradesiz olmak ile alakalı; cinsiyet ile değil.
Cevap
8Cevap
erkekler..
dişiliğini kullanan bir kadın rahatlıkla parmağında oynatabiliyor erkeği..
Genel olarak toplumumuzun erkeği yüklediği anlamsız bir ‘çapkın, hovarda, gözü dışarda, her an kaçabilir, kadın elinde tutmazsa kaçar’ gibi algılar sebebiyle bu konuda zaafı olmayan erkeğin aklına bile eşeğin aklına karpuz sokmak misali bu konu sokuluyor. Bana kalırsa zaafiyet başlı başına kötü bir durum. Her şey dengeli ve dozunda olmalı. Ama erkeklerin kadın zaafiyeti güzel bir şeymiş gibi lanse edildiği için göze batmıyor, kanıksanıyor.
Sorunun cevabı da tüm bu sebepler doğrultusunda erkekler oluyor bence.
Tabi ki erkekler. Yapılan beyin taramalarında erkeklerin beyinlerindeki seks ile ilgili bölümün kadın beynine kıyasla 2,5 kat daha büyük olduğu görülmüş. Başka bir araştırmaya göre; erkekler günde 19 kez seks düşünürken, kadınlar günde 15 kez yemek düşünüyorlarmış. 😂
İlişkide statüsü yüksek olan ilişkiyi yönetir.
ortalama bir erkek, cinsellik bakımından talep eden tarafta olduğu için genellikle ilişkide yönetilen taraftır.
ama statüsü yüksek, karizması yerinde bir erkek, ortalama bir kızın statüsünü ve karizmasını da yükselteceği için, kadını parmağında oynatır.
Erkekler sadece kadınlığını kullanan bir kadından bile etkilenebilir. Kadınlar etkilense bile ambalajı açıp içeriği görmeden pek dillendirmiyor bunu. Bu yüzden erkekler diyebilirim.
Ya zaten yaratilis geregi kadinin erkege erkegin de kadina zaafi vardir. İki cins te azlık cokluk arayamam nefistir zaafi tetikleyen. Erkeklerin on aklı olsa bi nefsine engel olamazken kadınlar on nefsine bi akliyla engel olabilir. İrade meselesi kadinlar koz olarak kullaniyor tabi
Oran bence ortalama aynı. Ambalaja bakıp etkilenen erkek kadar maaş bordrosuyla altındaki arabanın markasına bakarak etkilenen kadında bir okadar var..
Erkekler bir tık gibi sanki ama biz hayvansal içgüdülerimizin çok çok önüne geçtik. Bu anlamda eşite yaklaştığımızı düşünüyorum.
Nefsi düşük, bi uğraşı, bir edep erkan yolu olmayan ve aklı kıt olanlar genel de kurban.
Birde tersi aşık olup hüsrana uğrayanlar
Cinselliğin afrikası sıfatını hakeden ülkemde erkek açık ara önde bu konuda. Ha tersi de yok değil ama genelleme yapacaksak bu şekilde.
Herkeste var bu cinsiyete alakası pek yok. Sadece erkekler kadınlara oranla biraz daha zevklerine düşkün
Erkeklerin s*kinin beyinlerini ele geçirdiğini düşünüyorum.
Tabii ki erkekler. Yeter ki bir kadın yüz versin, hemen atlıyorlar.
Kadınlar diye düşünüyorum ama dediğin gibi erkeklerde fena bu konuda bunda net bişi söyleyemiyorum
Kadınlar seytanisi erkekleri parmağında bir değil 5 oynatir en zeki olanını bile
Ben erkekler olduğunu düşünüyorum.
Yüzde yüz erkeklerdir tersi söz konusu bile değildir
Cinsle alakalı bir durum yok herkes farklıdır bu durum da
kadınlar (: yalnız yapamıyorlar
Erkekler
erkekler... erkek böcekler bile öyle 🤔
Sfdf
Her ikisi de. Kadınlar sadece bastırıyor.
Turkiyede Erkekler :))
Erkekler
Erkekler
Erkekler.
Erkek
Erkekler
kadinlar onde tabiki
kadınlar
Erkekler
İki cinsde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?