Ulaşılması zor ya da çözümlemesi zor bir durum ya da uğraş artık ufkunuzu nekadar geniş tutacağınızı size bırakıyorum. Zorluklarla uğraşmayı sever misiniz? 🤔🤷♀️🤷♀️
Empathetic | Kişilik & Karakter konusunda 296 görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Eskiden bu konuda da daha romantiktim; yani zoru severim, zor olan güzeldir, ne kadar zor ise o kadar değerlidir falan diye düşünüyordum. Sonra fark ettim ki "kıymetini bilme" diye bir şey varmış hayatta. Kimlerin kimlerin kıymeti bilinmemiş, benim mi bilinecek diyerek daha gerçekçi bir düşünceye geçiş yaptım. Artık hem mikro hem makro konularda (hem birey hem toplum) buna göre zorluklarla uğraşıyorum. Sorduğum soru da şu oluyor: "Bu kısacık hayatta bunun için değer mi?"
1|0
0|0
morvioletta | Kişilik & Karakter konusunda 85 görüş paylaştı.
Xper 5
1 ay
Zorluklarla uğraşmak yürek ister. Birde herkesin kendine göre bir zorluk eşiği vardır. Kimisine göre zor olan kimisinin hayatında bir oyuncak kadar basittir. Ben kendi hayatımın zorlukları karşısında ne kadar acıyı çeksemde sabırlı olduğumu gördüm bu da beni dirençli yapar sanırım
https://www.youtube.com/embed/wcSlqpXvm-EBazen zorluklar bu videodaki gibi üst üste gelince ben de böyle diyorum. Hiç bir zaman geri vites yapmam, gerekirse ilerden dönerim. Üstesinden gelmeyeceğim hiç bir engel yok, yeterki isteyeyim. Taşı sıksam suyunu çıkarırım.
Zaten çalışma azmim ve beni tamamlayan başarı hırsım var olduğu sürece kaçmam.
1|0
0|0
Elfprincess | Kişilik & Karakter konusunda 499 görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Zorluklari severim. Kolay yoldan elde ettigim seylerin degerleri cok da fazla olmuyor gözümde. Insan uğraştıkça daha cok deger veriyor. Ne kadar zorluk emek o kadar güzel bir meyve 🌹
1|0
0|0
Ehlivukuf | Kişilik & Karakter konusunda 12,6b görüş paylaştı.
Master
1 ay
Sevmem ama hirs yaparsam basaririm. Unideyken bir hoca bölüm dersinde sevmiyordu beni. Ben de özellikle onun seçmeli dersini seçtim. Vizede tek 100 ben aldım. Hatta hoca çok beğendi beni
1|0
0|0
iSLaNDBaZaRr | Kişilik & Karakter konusunda 229 görüş paylaştı.
Xper 6
1 ay
Herşeyin güzelide kıymeti de zorlukları başarıp ta elde ettiğidir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
813Sonra fark ettim ki "kıymetini bilme" diye bir şey varmış hayatta.
Kimlerin kimlerin kıymeti bilinmemiş, benim mi bilinecek diyerek daha gerçekçi bir düşünceye geçiş yaptım.
Artık hem mikro hem makro konularda (hem birey hem toplum) buna göre zorluklarla uğraşıyorum.
Sorduğum soru da şu oluyor:
"Bu kısacık hayatta bunun için değer mi?"
Zaten çalışma azmim ve beni tamamlayan başarı hırsım var olduğu sürece kaçmam.
Insan uğraştıkça daha cok deger veriyor.
Ne kadar zorluk emek o kadar güzel bir meyve 🌹
Unideyken bir hoca bölüm dersinde sevmiyordu beni. Ben de özellikle onun seçmeli dersini seçtim. Vizede tek 100 ben aldım. Hatta hoca çok beğendi beni