https://youtu.be/jEhiyHJjxbI Aslında aşk söz konusu olunca olanla yetinmek çok zor. Göremediğinde görmek yeter diye düşünüyor insan. Görebildiğinde temas etmek... Temasın yetmediği yerde bir adım daha ileri gitmek. Hele de kavuşmak için vakit gereyliyse... Zor olan kısmı da burası. Velhasıl kelam ben olanla yetinemeyenlerdedim. Peki sen? Bu saydıklarımın neresindesin? Zoru mu seversin olanla mı yetinirsin?
Ben zoru severim. Ben zor olanın peşindeyim. Ben zorlukları isterim. Vs vs vs... Yahu neyin zorluğunu istiyoruz bu kadar? Beş dakika sonra ölüp, bir çukura gömülmeme garantimiz mi var? Hayat, ülke, bu cografya, bu toplum, insanlar ve diğer her şey bu kadar yorucu ve uğraştırıcı haldeyken neden zor olanı ister insan? Niye zaman harcar, niye kasar? Ben zor olanlardan yeterince sıkıldım. Ömrümün önemli bir kısmını zor olan insanlar, olaylar ve mekanlar için harcadım ve bundan sonra da tahammül edemem. Herkese tavsiyem de bu yönde. Kasmayın arkadaşlar!
Beklemeye değer bir kişi olup olmadigindan emin olmalisin. Neden bekletiliyorsun? 5 yılda beraber olsan, 8 yılda beklesen asla onun hayatini iyiçe emin olmadan bilmeden, tek tarafli bilgilerle yetinme.. Hayati karişik birisi ise Sinyalar aliyorsan Emin değilsen Hele neyse diyorsan, deme sakin Bu soruyu soruyorsan, belkide beklememek lazim. Burnumuzun dıbındekilerini görmüyor bekliyoruz bazen saf saf işe yaramayan bir adam için… Hayatimizdaki en önemli kararlar bunlar saten. Duygusal kararlar bütün hayatinin dengesini bozar. İş hayatinda, Alie arasinda olan her şey Genel yaşamimizda olan herşeyi unuturuz geçer. Ama aşk ve evliliklerde yaptigimiz hatalar her zaman bir travma olarak kalir bizle
Zora hayran olma gibi bir durumum yok benim. Çekici de bulmuyorum zorluğu. Gönül işleri zorla olmaz. Ya seviliyorsundur ya da sevilmiyorsundur. Olanla da yetinilmez ama yetersiz sevgi sezersem hiç olmamasını tercih ederim.
Zorluk çeker ama artık istemiyorum. Aşkı bu kadar dramatize etmeye hiç gerek yok.. 80 yıllık hayat yaşıyoruz şunun şurasında. 80 yıl sonra ne sevgili kalacak, ne aşk kalacak, ne hayat kalacak, ölüp gideceğiz. Kısacık şu dünyada mutlu olmak için neden zorluk çekelim? Kolayı varken, dertsiz tasasız bir ilişki yaşamak varken.. Her şey oyun gibi olsaydı o zaman olurdu belki.
Hayatı istediğim yerde kaydedip, ileride hata yaptığımda geri gelme şansım olsaydı zaten zoru denerdik..
Zoru severim her zaman olanla yetınmek basitlerin işi elimden geleni yaparım olursa olur olmazsa olmaz ama mücadele ederim. Tabi gunumuzde cogu kısı olanla yetınıyor bana gore🙄
kaçan kovalanır be abla tabi kovalananda kaçar. Ama ben şahsen bana ilgi göstermeyen insanlara yönelimim var tabi eskiden öyleydi artık biraz yaşlandım malum.
Olanla yetinmeyi seviyorsam eğer bu elimdekini kıymetini bilmekten geçer. Zoru da severim. Çünkü her kolay şey bana bir şeylerin zorluğunu öğretti. Zorluğu görünce de. Kolay gibi gör ve pes etme.
Olanla yetinmek her zaman iyidir çünkü kötü olanı istiyorsan bir sorun vardır. Elindekiyle mutlu olamamak cok başka bir durum. Sevdiğin saydığın birşeyi istersin ve alırsın bu kadar basit.