AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
182Cevap
Güçlü kadınlar hiçbirşeye eyvallah etmez kimsenin yokluğuda koymaz bi hatanız olduğunda gözünüz yaşına bakmaz sevginin yerini nefret alır sizi psikolojik şiddetle alt ederler
Tam tersi kız arkadaşım her anlamda güçlü bir kadın maddi manevi... Hatta dövüşsek beni döver bile. :D ama ben onu deli gibi seviyorum ❤️❤️❤️
olması gerekeni susleyip guclku falan diye tanımlıyorsunuz sonra da prim yapmaya calısıyorsunuz ilginc, burdan bile caresiz anlasılıyor
bence çoğu erkek ona muhtaç kadın ister. Ee güçlü kendi ayakları üstünde duran kadınlar cahil ve egoist insanların terazisini bozar. bu yüzden bence.
Ona muhtaç kadın değil bazı şeyleri yanlış yorumluyorsunuz erkek erkekliğini göstermek ister , kadını koruyup kollamak , ona yardımcı olmak , onu sahiplenmek gibi de düşünebilirsiniz. Bence bir kadın her işini kendi yapınca erkek kendini ilişkide hissedemiyor. Böyle her işini yapan kadınlardan korkmak değil aslında siz nasıl eli iş tutmayan erkekleri sevmiyorsanız bizimde en azından benim, her işini kendi yapan kadınlar beni soğutuyor çünkü ben kendimi hissedemiyorum. Ne biliyim yemeğe çıktık diyelim ve sürekli kendi hesabını kendi ödüyor bir türlü bize birşey yaptırmıyor o zaman bir garip oluyor işte benim için en azından. Tabii bir insan kendine bakabilmeli bu hayatta kendi başımızayız sonuçta fakat en azından ilişkilerde erkeğe biraz iş bırakmalı bence. Ve haklısınız direk muhtaç olsun istiyenlerde var onlara bence de dikkat edin ama az birşeyleri de bize bırakın daaaa.
@TRYagain12 😁 haklısın fakat ben çoğunluğu dedim ve Doğu'da yaşadığım için böyle gördüm okumayan eli ekmek görmeyen kadınları hor gördüler çevremde. Annem bir işe girdi baya iyi bir iş. Babam istemedi çalışmasını neden biliyor musun eli ekmek tutuyor diye. Ben de bu olaydan çok etkilendim sanırım küçüktüm o zamanlar böyle aklıma kazınmış yani sakin ol ben sadece ailemden gördüğümü özetledim. Kusura bakma eğer rahatsız olduysan ailemden bahsetmemden.:)
Jsjskskdkd gereksiz yükseldim ama kadınlar bunu yanlış anlıyor bence dediğim gibi ben sadece bu perspektifi göstermek istedim. Bir Bingöl lu olarak buna bende katılıyorum doğu gerçekten garip Ankara 'da doğup büyusemde orayı çok iyi biliyorum gerçektende öyle bu konuda insanları ayırt edebilmek gerekiyor.
cogunlukla kendinden güçlü olmasına tahammül edememeleri ve kisa bi not güçlü kadın denilince kısa saçlı birinin akıllara gelmesini saçma buluyorum
Soru yanlış 😅 erkekler güçlü kadınlardan korkmaz o kadınların kendilerini kullanacaklarindan korkar ikisi arasında fark vardır 😁
Güçlü kadından korkarlar çünkü onlar kocasına muhtaç olmaz kimseye muhtaç olmaz. Kocası ona yanlış yapamaz vuramaz tehdit edemez.
Dize getiremedikleri için. erkekler hukmedebildikleri kadınları sever hukmedemedikleri kadınlara Asik olur.
Özgüven bnce kendinden eminlik falan . Yani fazla bilmiyorum ama Bn özgüvenli bir insan herşey yapabiliyor. Bi erkekten mi kendini korkutmıycak
Güçsüz kadın yoktur ki. Kadınlar erkeklere göre daha naif ve incedir erkeklere göre daha güçlüdür herzaman
Herkes güclu kadın sever. Sevmeyenler ezemedikleri ve her istediklerini yaptıramadıgı icin korkuyodur
Hayir guclu kadindan degil edepsiz kadından korkuyoruz.. Çünkü kadinlar gücü edepsizlikle karıştırıyorda..
Çünkü kendilerini güçlü hissetmek hoşlarına gidiyor ve güçlü kadınların yanında eziliyorlar
İşte tam da bu yüzden hep güçlüyüm😉
korksunlar diye😊
şu an çok korktum 😂😂
Ne yapayım ben bu bilgiyle?🤨😁
Erkekler güçlü kadından Korkmaz
Uğraşmak istemez...
Soruda cevabı gizli.
Erkek kendini karşısındaki kadar güçlü hissetmediği için korkar.
Şimdi gelen yorumları okuyup gülücem ksıxmsoaşapslsoksaowpw
Ben şahsen korkma güçlü kadın herzaman daha iyidir ve güven verir
Çenesi güçlü kadından korkarız valla hele bide haklı olsa 🙂🙂
Güçlü kadının yanında zayıf kalır diye erkeklik gururu zedelenir diyedir diye düşünüyom
Yoo niye korkalım ki walla korkmuyorum hatta hoşuma bile gidiyor yanii
Ben korkmuyorum aksine etkileniyorum özellikle kendi hayatını kendi kazanan kadınlardan :)
Hiçbir kadından korkmuyorum. Ancak birşeyler saklayan erkekler korkar kadınlardan.
Daha çok karakteri beyni küçük olanlar korkar. güçlü kadın dünyaya bedel
Genelleme yapmayalım. Güçlü kadını yanında bir elmas gibi taşımak isteyen erkeklerde var.
Her anlamda ezebileceği alt edebileceği kadın ister de ondan
Guclu kadinlar cok kolay tavlanmazda ondan korkarlar zor oldu icin
Kendilerini yenebileceklerinden hep korkarlar çünki
Valla ben korkarım düşünsene kadına yürican ama döver diye yaklaşamıyon hshshsh
Korktuklarını sanmıyorum. Alışık olmadık bir durum genelde sadece. Şaşırıyorlar
Bence aksine erkekler güçlü kadınları daha cok severler
kendi egosunu onun üzerinde tatmin edemiyeceği için
neden korkacam? guclu kadinla duello yapmak daha zevklidir
Korkmuyoruz gücü yanlış kullandıkları için uzsk duruyoruz...
Kim korkuyor kanka nerenizden uyduruyorsunuz anlamadım
Güçlü kadın işlerine gelmez
Ben güçlü kadınlardan hoşlanıyorum
Hiçbir kadın beni korkutamaz.
'erkeklik' taslayamayacakları için
Edepsiz kadindan korkarım ben
Sadece...
Çünkü Güçlü kadınlar bizi parmağında oynatırlar :)
Yönetemeyecekleri için
Güçlü kadından korkan erkek zayıf erkektir
Kaç kilo kaldırıyorsun güçlü kadın.
Çünkü çok kaslılar, kaslarından korkuyorum.
Elde tutması hakimiyet. kurmasi zor
Ben korkmuyorum tam aksine çok çekici buluyorum 🤭
Hemen güçlü biri olmam lazim
Ezemeyeceğiden korkak istemez
Erkeklere sormak lazım, objektif olanlara tabii
aldatamıyacaklarını düşündüğü için
İlgi çekici gelmiyor çünkü
Egoları zedelenir diye bence
Rahat aldatmazlar diye
Bence tam tersi güçlü kadını sevmeleri lazım
Var mı korkalım, çoğu üç kuruş olmuş
Erkekler korkmaya devam edebilir