Hani gider en basitinden bir şarkı açarız, araya o geçmek bilmeyen 5 saniye girer. Sonra can kurtaran “Reklamı atla” seçeneği ile direkt içeriğe geri döneriz. Boş iş ama çaldırıyoruz ömrümüzden ne yapalım. 😕
Boş insanların konuşmaları, gereksiz olaylar, akraba ziyaretleri, belki eğitim veya işiniz.. Kendi hayatınızda veya genel olarak “Reklamı atla” seçeneği olmasını istediğiniz neler var? Dökülün! 🥜Bu arada, premium alamıyorsunuz. 😕
“Reklamı atla” seçeneği olmasını istediğiniz neler var?
Akrabalarla konuşmuyorum zaten hepsinde mute ban var. Onun dışında iş yerinde çok boş yapan oluyor o kısımlarda olabilirdi. Keşke sanal da ki gibi premium üyelik olsa boş yapan insanları öteleyebilsek. Vereceksin aylık parasını yanından ciiuuv yapıp süzülecek ve duymayacaksın.
Boş insanların konuşmaları, gereksiz olaylar, akraba ziyaretleri ve buna dahil edeceğim bir ton örnek var. Gerçi reklam mevzusu olunca ben direk ölü taklidi yapıyorum, asıl onlar reklamı atlasın baanee.
Ve dediğin gibi gerçekten sinir bozucu ve insanı çileden çıkarıyor mavy.
Paralı olsa para verip kullanacağım bir buton olurdu açıkçası bu. Gerek akraba ziyaretleri olsun, gerek sabretmem gereken diğer şeyler olsun oldukça işime yarardı. Çünkü hayatımda çok uzun reklamlar var açıkçası.
Keşke o reklamı atla seçeneğim olsaydı dün çok lazımdı. Komşumun siyaset ve alakasız din muhabbetinden çok sıkıldım. Ben anlamam bu işlerden dedikçe dürtüyor adam.😕
İnsanların kendilerini anlatırken şöyleyim böyleyim deyip kendileri ile ilgili yaptıkları reklamları atlamak isterdim Çünkü çoğu ürün reklamdaki gibi çıkmaz☺️
Ay aman ölüyorum sevgimden bitiyorum. Saçmalama tabi ki de ilkim sensin. Seni ölsem bırakmam. Senden sonra kimse olmayacak. Unutamıyorum. Ben dış görünüşe önem vermem. Ben yalan söylemem. Benimki başka kanka ya. O benim kuzenim. Reklamı Atla...
bayramda zorla el öptürme, karşı cinsle el sıkışma, arkanda sakız çiğneyen birinin cak cak diye dinlemek zorunda kalmak, siren sesi, misafirliğin 1 saatten uzun sürmesi, durakta 1 saatten fazla beklemek, yağmurda şemsiyesiz kalarak donuna kadar ıslanmak daha çok var da aklıma gelen bunlar
Hiç kimse; +Daha önce hiç kimseye karşı böyle hissetmemiştim. Ben; -Reklamı atla. --------------------------------------------------------------- Annemden bir şey almasını isterim Annem; + Daha geçende almadım mı dolabın dolu... Falan filan Ben; -Reklamı atla.
Hayatımda uBlock Origin (çok güzel bir reklam önleyicisidir) uygulamak istediğim çok yer var en basit yer aile içindr bak bu bunu yapmış kazanmış evlenmiş beni ilgilendiren bölüm 'ü
Televizyonda izlediğim her şeyin. O kadar alışmışım ki tv'de bir program izlerken reklam girince bütün hevesim kaçıyor. Reklamlar bitene kadar izlediğim şeyi de unutuyorum.
Disari cikmaya useniom arkadssimi bu hafta icerisinde 2. defa ektim keske su yatak yuz yikama yemek yeme hazirlanma faslını atlasam da kendimi direkt disarda bulssm.
Kısaca youtube reklamlarını nasıl kaldırırım desen o reklamları görmemenin yolunu öğrenirdin )) 1. Premiuma geç, 2 reklam engelleyici kur, 3 şarkıları indirerek dinle hangisi işine geliyorsa sana 3 seçenek)))