Heh dimi yaaa vallahi işte bak benim kafa bu. Keyif insanısın sende işte alttan işin görülürken neden telefonla oynamayasın e dimi? Diğer türlü hem keyfi geç bir de diz ağrısı rahat pozisyonda olamama deliği tutturamama gibi bir sürü sorun var
Heh işte asıl tuvaleti tuvalet yapan yani onu keyifli kılan klozet arkadaş ya. Konfor be misss. Hallederken işini telefonla takıl totoyu temizle bas sifona git bu kadar basit ve keyifli
Asıl s*çarken keyif oluştur yav üzerinden bir yük gidiyor miss gibi rahatlıyorsun hele önceki gün veya belki günlerde çok yiyip de uzun süredir s*çmadıysan bir salıyorsun abooo. Huu dünya varmış diyorsun ama ne yapıyorsun sen alttan keyifli bir şekilde işini hallederken telefonda da miss gibi oyun oyna , sosyal medyada gez istediğini yap misss
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Klozet çünkü alaturka da bir süreden sonra insanın ayağı ağrıyor
Heh dimi ya o diz ağrısıyla işini görünce keyif alamaz bile insan
Evet saatlerce telefonla oynuyamiyirsun o yanı kötü
Heh dimi yaaa vallahi işte bak benim kafa bu. Keyif insanısın sende işte alttan işin görülürken neden telefonla oynamayasın e dimi? Diğer türlü hem keyfi geç bir de diz ağrısı rahat pozisyonda olamama deliği tutturamama gibi bir sürü sorun var
Evet ya alaturka olunca hemen çıkıyorsun ne keyif ne bir şey
Heh işte asıl tuvaleti tuvalet yapan yani onu keyifli kılan klozet arkadaş ya. Konfor be misss. Hallederken işini telefonla takıl totoyu temizle bas sifona git bu kadar basit ve keyifli
Telefon onun zevk kısmı işte o olmayınca insan sıkılıyor
İşte kesinlikle öyle. Ha siz işerken de oturuyorsunuz bir de bizde tek olay için de. Neyse çokta uzun kalma yine delaslkdaslkd
O su illa gtüne çarpacak yani sçrken anladım ben gerek duymadıkça alafranga tercih etmiyorum.
alskdalskdlsakd Normalde ağır tartışırım da iyi girdin be olaya gerçekten çarpsın gtüne ne diyeyim kasjdaskjd yine de klozet adamdır
Seninkine çarpsın benimkine niye çarpıyor aman neyse 😒 hijyen bulmuyorum. Bb
Hahahah iyi peki ben klozetçiyim zaten dibine kadar. Keyif insanları klozeti seçer daima.
Sçarken de bi zahmet çok keyifçi olmayın 20 dk oturup basur oluşturmaya gerek yok.
Asıl s*çarken keyif oluştur yav üzerinden bir yük gidiyor miss gibi rahatlıyorsun hele önceki gün veya belki günlerde çok yiyip de uzun süredir s*çmadıysan bir salıyorsun abooo. Huu dünya varmış diyorsun ama ne yapıyorsun sen alttan keyifli bir şekilde işini hallederken telefonda da miss gibi oyun oyna , sosyal medyada gez istediğini yap misss
😂😂😂
Sinirlerim bozuldu tamam kapat konuyu zbeıbddjv
Tamam ulen bunun üzerine bir tur gidip "klozette" s*çıp gelelim hadi bb kapatıyorum konuyu
Alaturka kadar mükemmel bir şey var mı ya
İşte klozet var
Yoo hiçte güzel değil sürekli bir yerlere temas ediyorsun alaturka da öyle değil sıfır temas temiz bir şekilde işini hallediyorsun
Rahat değil tercihim de olmaz bundan dolayı
Kişisel tercih ben hem rahat hem daha hijyenik buluyorum
Nasıl rahat ya ilginç cidden
Bana gayet rahat geliyor
Vallahi hiç rahat değil hemde zor be kullanımı. Klozet pratik hallet işini bas sifona bu kadar arkadaş
Bak altta bi tane ablam olayı anlatmış bence daha fazla söze gerek yok
hic biri
Haaa neymiş senin tercih açıkla bakalım
Sokak
Ohaaa ooo işte buna şapka çıkarırım be en iyisi zaten
Fark etme bana