⏳Dis gorunus mu karakter mi?

🔱Degerli KS kullanıcıları hepinize gunaydinlar.. Ilk KS platformu sorumu paylaşıyorum.2020 hepimiz icin kotu bir yil oldu bende bu yil icerisinde sigarayi biraktim biraktiktan sonrada kilo aldim ve 1 ayda evden cikamadim.. Sigara aklimdan cikmiyordu yemekten sonra aklima geliyordu.. Sonrasında dışarıya ciktim ve beni gorenler "Oha!" "Kortizonmu Kullandin" gibi soylemlerde bulundular.. Tabi bunlar beni uzdu.. Kafaya takma diceksiniz ama kim kafaya takmak ister ki bilincalti (psikoloji) diye bir gerçek var.. Yaratilis var yapi var.. Kafeler acildiginda bir ara gidemez oldum , oturdugum yerde bulunan guzellik merkezindeki kizlar bile "Aniiil" diyerek saskinliarini dile getirdiler.. Bedensel incelmeye gittim zayiflamak icin ama incelsemde yinede o eskisi gibi olamadim.. Sigarayi ove ove goklere cikarmicam ama can sikintisina birebirdi cok zayiftim ve bundan rahatsiz olmuyordim beni görenler begeniyordu ya da bana oyle geliyordu bırakınca kilo aldimbiyere gitmez oldum sigara icince sabaha kadar yemek yiyordum ay sonunds 0 kilo alimi ama simdi hergun tartiya çıkıyorum.. Isim yok param yok 1 tane arkadasim yok kiz arkadasim zaten olmaz bunu yazmak icin yaziyorum.. Durumlar bunlar... Tekrar icemiyorumda sigarayi ictikten sonra rahatsiz ediyor cunku..6sene kullandim rahatsiz etmeyen sigara geldi 2020de rahatsiz etti tam yılında..#Kafayiyemekuzereyim Bende buyumu var dedim birkac kisiye sordum cin cikarma olaylari yalanmis cin cikarma diye birsey yokmus ki kurandada yazmiyor metafizik egitimi alan kişilerin insan psikolojisi uzerindeki etkilerini izliyoruz sadece.. Kac kere hastaneye gittim filmler tomografiler akcigerde birsey yokekgde yok nefes alirken sıkıntı vardi solunum testine girdim birsey yok.. Bu nasil hayat gencler
⏳Dis gorunus mu karakter mi?