Tabi ki karaktere yani tipe önem veren insanlar bence aşkta her zaman kaybeden taraf olur diye düşünüyorum çünkü bu tür insanlar sadece tipe önem vermiyor karşısındaki kişi 10/10 luk kusursuz olsun istiyor o yüzden tipe öncelik veren biriyle zaten konuşmaya devam etmeyin o insanların beklentileri her açıdan daha fazla mutlu edemezsin böyle birini.
Ben kızların güzelliğine düşmüyorum hiç bir zaman yani benim için her zaman bir kadının karakteri daha önemlidir. bu yüzden de ben seveceğim evleneceğim ayda aşık olacağım kızda tipe bakmam ya da fizik güzelliğine ya da yüz güzelliğine benim için önemli olan bir kadının ruhudur kalbidir. bu yüzden de ben karaktere bakarım. çünkü zaten etrafımda güzel bulduğum kızlar yani dünyada çok var bu yüzden de benim seveceğim kız oldukça özel olmalıdır ki diğer kızlardan farklı olsun yani diğer kızlarda bulamadığımı bu kızda bulabileyim. ama bunun için de sevdiğim kadın ile çok ortak noktamız olması gerekiyor bunun dışında kafa dengi olmalı yani eğlenceli komik olmalı birlikte oldukça iyi anlaşabilmemiz gerekiyor bunlar olmazsa maalesef güzelliğin hiç bir anlamı kalmıyor benim için.
Öncelikle tipe düşüyoruz. Herkes öyle dünyada. Off şu kıza bak çok güzel, şu çocuğa bak çok yakışıklı diyoruz. Önce tip yani. Tanıştıktan sonra karakter. Kimse öyle bodoslama karakter demesin yalan. Bi insanla tanışmadan karakterini bilemeyiz. Ama tanışmak istediklerimiz de çok güzel, çok yakışıklı dediklerimiz.
Tipe bakarım beklentim çok düşüktür ama. Karakterde bana uymayan herhangi bir durum varsa tip eşsiz güzellikte de olsa kimseyi çekemem. Bu sebeple kendimi her daim karaktere bakan olarak nitelendiriyorum.
Ister istemez ilk önce tipe bakar insan ama tipte yeterli değil sevmek için ortak noktanız olmalı birlikte birşeyleri paylaşmalı inançlarınız aynı olmalı zıt karakterler birbirini çeker olduğuna inanmıyorum çekse bile uzun vadede olacağına sanmam bir heves olur geçer o yüzden ilk önce tıp sonra karakter ama karakter daha önemli
Eskiden tipe kolayca düşerdim ama artık gözüm açıldı. Karaktere, kişiliğe daha çok dikkat eder oldum. Yakışıklı ve boş birindense, ortalama tipte karakteri oturmuş birini tercih ederim.
İlk görüşte tip hoşuma gittiyse konuşmaya devam ederim, hoşuma gitmediyse pek konuşmak istemem ama eğer tipi hoşuma gittiyse de karakterini begenmediysem anında soğurum o kişiden. Yani ikisi de önemli benim için, seçim yapamam bu konuda.
Karaktere düşüyorum ya.. birinin tipi ne kadar iyi olursa olsun, karakteri bana göre değilse ister istemez o kişiden uzaklaşıyorum, bi soğuma geliyor. Karakteri bana benzeyen, kafa dengi olan kişilere düşüyorum 😀🌸
Tabi ki de dış görünüşünü beğenmediğimiz bir insan ile ilk anda bir şeyler hissedemeyip onunla karakter yolunda ilerlemek bir seçenek olsa da , toplum geneli dış görünüşünü beğenmediğimiz bir insanı tanıma yoluna maalesef gidemiyoruz. Aramızda öz güveni yüksek olan bir kaçımız ise fena hanımefendilerin yanında tipsiz dursalar da görebiliyoruz :)))) Sorunun cevabı bence tip :)
Kim ne derse desin insan önce onun için dışardan onu çekene gider sonra karaktere bakar ama nadiren de olsa sadece karaktere bakan insanlar vardır Misal ben her ikisinede bakıyordum sonra sadece karaktere bakmaya başladım ama karşımdaki ne kadar karakterli desemde ne kadar karaktersiz olduğunu seni bırakıp gittiğine anlayabiliyorsun kimseyi tam anlamıyla tanıyamıyoruz maalesef o yüzden karaktere bakmamız bu zamandan sonra mümkün olmuyor bence
İkisinede düşerim ama öncelikli olan tabi ki karakter, tip sonradan da elde edilebilir bir şey gelip geçici yani ama karakter senin ömür boyu olan duruşunu tavrını falan gösteriyor.
İlk tip etkiler tabi ama eğer her dk gözümün önünde iyilik yapan ya da ne bileyim iyi karakterli birini görsem dikkatimi çeker tabi çirkin de olsa sempati duyarım
Kimse rüzgar yapmasın Görsel çekim çok önemli tabikide, fakat bu aşk için yeterli değil , görsel çekim sonrası karakter gelir , karakteri ile kafamda soru işaretleri bırakan hiç kimse ile peri kızı, ya da kainat güzeli olsa vız gelir bana karakter beden dili tavır sohbeti çok çok önemli... 🦂 '
Uzaktan gordugum konusmadigim insanim elbette ilk etapta tipi beni ceker, eger firsat olursa karekterini kisiligini analiz ederim baktimki fis usulca kacmak en iyisi
Ilk etkileyen tabii ki tip, ruhlar aleminde yaşamıyoruz. Ancak beğendiğim kişinin bir kaç ters hareketi ya da sözü ile direk uzaklaşırım. İsterse Adriana Lima olsun.
Tipe düşerim. Karakter sonraki iş. Dünyanın en karakterli insanı da olsa çirkin olduktan sonra benim için bir anlam ifade etmiyor. Önce güzellik sonra iç görünüş.
ikisinin ortalaması önemli. çok güzel değildir ama sağlam karakterlidir olur mesela. ya da çok güzeldir ama ufak tefek canım vardır oda olur. aslında herkes totale bakar
İlk başta kendim tipe düştüğümü sanıyordum. Sonra arkadaşlarıma her flörtün fotoğrafını attığımda “bu nee yaa” diye tepki verdip kendilerine yerlere attıkları için fark ettim ki tip değil, karakter önemli benim için. (Herhalde)
Bence doğru kişiyse her nasıl olursa olsun kabul ediliyor tabiki genel olarak karaktere bakılır ama tipi iyiyse karaktersiz olsa da ilişki kuran kızlarımız mevcut