Baskınmısın yoksa çekinik mi? Söz dinleyen misin yoksa sözünü dinlettiren mi? Karşındaki insanı iyi yönetmek sahip çıkmak mı istersin yoksa iyi yönetilmek ve emin ellerde olduğunu bilmek mi?

Baskınmısın yoksa çekinik mi? Söz dinleyen misin yoksa sözünü dinlettiren mi? Karşındaki insanı iyi yönetmek sahip çıkmak mı istersin yoksa iyi yönetilmek ve emin ellerde olduğunu bilmek mi?

Böyle şeylerden hiç anlamam ya, kendi halinde düz mantık bir adamım, insanlarla iyi geçinmeyi severim iyi niyet düşünmeyi severim öyle baskınmış değilmiş üstünlük kurmakmış bunlar bana göre şeyler değil her şeyden önce bir insan seveceğin olacak çevresi o insanı gördüğü zaman özlemle sevinçle karşılayacak nefret etmeyecek yoksa ne olduğunun hiçbir önemi yok. İnsanlar senden nefret ediyorsa insanlar senden kaçıyorsa sen istediğin karakteri söyle istediğin parayı kazan hiçbir önemi olmaz. İnsanın çevresinde parasını yiyecek yalakaları olur ondan sonra da param bittiği zaman sağlık durumu kötü iyi gittiğinde kimse yanında bulunmaz. O yüzden insan kendi çıkarlarını değil insan olmanın çıkarlarını düşünmesi gerekir.
Biraz baskın bir karakterim ama söz dinlerim yönetmekte gözüm yok ama bu işte iyiyim
Genelde yönetmek ve ipleri elimde tutmak istiyorum ama karşıma hep beni yönetmek isteyen insanlar çıkıyor bu da dengemi bozuyor. Bazı insanlar biraz ipleri benim elime verseler hayatları o kadar değişecek ki ama işte.
Mesele zaten ipleri almayı başarabilmek.
Terazi burcuna ipleri vermek mi 🙄 ipleri elinde bulumduran bir terazi kadının sevgilisine yaşatacağı şeyleri çernobil olayı dünyaya yaşatmamıştır heralde 😂
Teraziler candır jxjxj
Balıklarin hisleri de güçlüdür. Yani sizinle yeni tanıştik ancak burcunuz hakkında şunu söyleyebilirim. İpleri elinize alsanız önlenemez bir travma yaşatabilirsiniz sevdiklerinize 😂
İpler benim elimde olsun adamı Elon muska çeviririm de 😃
İşte zaten sıkıntı orada. Teraziler erkeğinin. kemdini bir padişah gibi hissetmesine neden oluyor. Karşı taraf bu inanılmaz yükselişe kendini kaptırdığı anda terazi onu bir kartal gibi yüzlerce fit yükseklikden kayaliklara atıyor 😂
Baskın bir karakterimdir. Ama aşıksam kediye dönüyorum😂
Cevap
7Cevap
Baskın olmam gereken yerde baskınım
Söz dinlemem. sadece sevdiğim kadın olursa
Bunu baskın ya da otoriter olmak için yaptığınız zaman kadın ya da erkek farketmez basit durur. Gereken etkiyi göstermez sırf yapmış olmak için değil de mizaç olarak buna yönelik bir karakteriniz varsa işte o zaman bu alfa bir tavır olur. Kimileri için ideal kimileri için fazla.
Acayip çekinik bir karakterim ben ahahahahahah😂😂😂😂😂😂
İş yerinde baskın. Normal hayatımda umursamaz , kendi halinde takılan biri
Evet inat ve baskinim acımam hele şu kızlara hiç acimiyom zirlatiyorum 🤣🤣🖕🖕👍👍😁😁🦾🦾🦾🦾
Normalde baskın karakterdeyim ama nedense benim gibi birini görünce çekinik oluyorum.
İsteyince evet.
bulunduğum duruma göre değişiyor
Evet baskın ama nezaketli
Yo değilim pek
baskın.
Evet baskın
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?