Diziler & Filmler Yükseldiğiniz bı kurgusal karakter var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ben bu aralar Roronoa Zoro'ya çok yükseliyorum. Güncellemeler+1 yıl Kurgusal karakter dediğim illa anime olcak değil mesela küçükken Sungurlar dizisindeki Şahin e yükselirdim Yükseldiğiniz bı kurgusal karakter var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Yasinulastiii Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Plunderer licht Bach saçım uzun olsa maskesini alıp saçımı direk aynısı yapicam sjshskssk 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Plunderer izlenir mi? İzlim mi Yorumla Yasinulastiii +1 yıl şu an 12. Bolumdeyim çok güzel başladı ama şu an kafam karıştı olaylara anlamaya çalışıyorum sjsjsjs Yorumla
gizlidirpartner Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Bence yükseldiğin karakter içindekileri şekillendirip karşı tarafı giydiriyorsun, aslında içindekilere yükseliyorsun 0 0 Yorumla
BahadirATAHANLI Takip Et Xper 5 Yaş: 43 +1 yıl Taş devrimdeki bety wilma 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ben de ona yükseliyordum küçükken isnsisbsidhisbeie Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Kim possible. Keşke gerçek olsaydı 0 4 Yorumla doesn-t_exist +1 yıl Maalesef impossible Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sjhdkj güzel espriydi 👍🏻 Yorumla doesn-t_exist +1 yıl Usjehw Yorumla cglakinin 8 ay fjlkfljdffllfds Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Scooby Doo Bram..
Plunderer licht Bach saçım uzun olsa maskesini alıp saçımı direk aynısı yapicam sjshskssk
Plunderer izlenir mi? İzlim mi
şu an 12. Bolumdeyim çok güzel başladı ama şu an kafam karıştı olaylara anlamaya çalışıyorum sjsjsjs
Bence yükseldiğin karakter içindekileri şekillendirip karşı tarafı giydiriyorsun, aslında içindekilere yükseliyorsun
Var olmayan şeylere yükselmem yavrum
Taş devrimdeki bety wilma
Ben de ona yükseliyordum küçükken isnsisbsidhisbeie
Gayet hoş bi tercih. Aynı ben
Kim possible. Keşke gerçek olsaydı
Maalesef impossible
Sjhdkj güzel espriydi 👍🏻
Usjehw
fjlkfljdffllfds
Scooby Doo Velma
Yok.