Mathildadan bahsetmisken bu arada cevaplarimi okumadigini cok iyi biliyorum, Şu an ic dokmek icin sorularin cok ideal geliyor. Dedigin gibi sorular cevaplanmak icindir. Burada kitap okumak gibi. Sanki sen benimle konusuyor gibisin. Sana sunuda sormak isterim diyorsun sanki :) Ozeldende icimi dokebilirdim heralde ama ne gerek. Burada en azindan sorular var. dusunmeye itiyorlar. Dusunmeyi seviyorum. Hee herkes goruyor, herkes duyuyor. Gizli olmak, anonim olmak veya gizlemek. Ben bir hiyarsam hiyarim. Gul gibi gorunme zorunlulugum yok. Kendimi aynada gul gibi gorebildigim surecede sorun yok. Degil mi. Bence oyle. Mathildayi heralde 13 14 15 yaslarinda izledim. Leon yani. 25 yasima kadar her zaman ic sesim mathilda olmustur. Yani var ya filmlerde kizlarin prensi olurda gelir icini dinler dertlesir. Benim icin mathildaydi. Neden bilmem niye mathilda. Ask besledim heralde. Asik olmadigim bir donem yok benim. Illa birine hep asigimdir. Benim gibi insan hep var midir diye merak ettim senelerce. yok heralde dedim. Bi insan nedne hep asik olur. Neden birinin bir gulumsemesinde koca bir cennet gorur. Şu an eminim vardir diyorum ama sanirim bir anomali olabilir. Hastalik yani. Normaaaaaaaaaaaal denilen o insanlar sanirim normaaaaaaaaal kosullarda ve normaaaaaaaaaaaaal olculerde asik oluyor. Ben mi. Disari cikarsam asik olurum. Disari cikmazsam internette asik olurum. Ama internettekini baskilmaka konusunu ogrendim en azindan. Nefret duygusunu kullaniyorum. Eskiden olmayan yeni evrimlestigim bir hal. Mathildada artik gitti. Benim iyi tarafimin sesiydi aslinda. Univeristede hristiyan arkadaslarim vardi. Hep sey derlerdi. Bu durumda isa napardi. Bu sekilde dogruyu ararladi. Benim peygamberim, yoldasim mathildaydi. Burada mathilda olsa napardi. Sevmeyi seven, iyi kalpli, hircin, umursamaz, hayatin acilariyla yogurulup biktirilmis, ofkelendirilmis. Ben mi. Bilmem. Hepimiz oyle degil miyiz bir yerde.
Joker karakteri var tabi ki de Joker, çizgi romanlardan sonra sinema ve televizyonda da birçok kez canlandırılmıştır. En ünlü Joker performansları arasında Heath Ledger'in 2008 yılında The Dark Knight filmindeki performansı yer alır. Joker'in çeşitli versiyonları, psikolojik karmaşıklığı ve belirsizlikleri nedeniyle popüler bir karakter olmaya devam etmektedir. Joker, DC Comics tarafından yaratılmış bir çizgi roman karakteridir. İlk olarak 1940 yılında Batman #1 adlı çizgi romanda görülmüştür. Joker, Gotham Şehri'nde suç işleyen bir psikopat olarak tasvir edilir ve Batman'in en büyük düşmanlarından biridir. Diğer versiyonlara göre ise, Joker'in gerçek kimliği hiçbir zaman açıklanmamıştır ve karakterin psikolojik durumu nedeniyle gerçeklikle bağlantısı yoktur.
Newt'in hayvanseverliği ve her koşulda önceliğinin onlar olması, olaylara ve insanlara pozitif bakması.. Jerome'nin çılgınlıkları ve insanşarda gördüğü kötülüğe karşı verdiği tepkiler.. Momo'nun sessizce ve ilgiyle insanları dinlemesi, Ivy'nin çiçeklerle ilgilenmesi ve onların özünü zehre dönüştürmesi...
Benim de bir çok var aslında… Geçmişim Nana Osaki gibi, Hayat hikayesi, insanlara yaklaşım tarzı aynı ben, ailesinin olmaması da dahil değer verdiği insanlar için verdiği çaba da. Şu anki halim, Jesse ise kötülüklerin içindeki masumiyet ve saflık gibi… İstemeyerek yaptığı şeyler için kendine sürekli acı çektiriyor ve yaptığı iyilikler için de evren tarafından cezalandırılıyor. Özüm ise, Narutonun her şeye rağmen gülmesi, insanları mutlu edebilmek için çabalaması, verdiği sözleri tutması ve hedefleri için çabalaması kendimle özdeşleştirdiğim yanı her şeye rağmen güçlü durmaya çalışması Yani aslında bu karakterlerin hepsi bir noktada birbirine benziyor.
Hiç bir şeyim yokken beni ayakta tutan bir amaça sahip olmamı ve ne olursa olsun pes etmemeyi sağladı bana, çünkü o kurgusal karakterde kendimi gördüm.