Yardim etmek istiyosaniz, iki uc kuruş atın da ps4 alayım, bari psikolojim duzelsin.
Soz topluma ilismem:((
Bende senin gibiyim. Hayatım boyunca hep erkeklerle arkadaş oldum. Kız arkadaşlarım bir elin parmağını bile geçmez. Kendimi kadın gibi hissetmiyorum. Diğerleri gibi makyaj yapmıyorum, vücuduma, giyinişime özen göstermiyorum. Bir yere giderken bile eşofman, parmak arası terlik, geceden kalma saçlarla gidiyorum. Erkeklerden hoşlanıyorum. Çıktığım bile oldu ama senin gibi bu yükü kaldıramadığım için 1 hafta içinde ayrıldım. Biri benden hoşlanınca ondan soğumaya başlıyorum ama kendim platonik aşk yaşamayı seviyorum. Sabahtan beri de tek tek siteleri gezip, kitap okuyorum nasıl kadın gibi hissederim diye. Yalnız değilmişim
bir tür feministliktir belki konuya hemen böyle yaklaşma.. Küçükken aile ve ya sosyal çevrede gördüğün duyduğun veya yaşadığın olayların da bir etkisi olabilir... Cinsel tercihin için değilde geçmişe yönelik sorunların için belki bir psikoloğa görünebilirsin.. eminim hepimizden daha çok yararı dokunacaktır sana
Psikolog falan onlar cacık işler. Insanlari makina gibi gorup belli algoritmalari uygulayip duzeltmeye calisiyolar. Kac senedir gidiyorum, yemedi tabii bir seye derman olduklari yok. Zaten psikolojik anlamda da saglam biri degilim. Yekten delinin tekiyim.
O degil de veronica olmek istiyorum ya:((
Feminist degilim o cok baska bir durum.
Senin düşünce mantaliten sakat, ne demek ev sorumluluğu, yemek, hizmet, çocuk bakımı tabii ki hepsini kadına yüklememek lazım ortaklaşa yapılabilir eğer kadın ve erkek çalışıyorsa, ha erkek çalışır kadın evde ise kadının 2/3 ikisini yapar geriye kalan 1/3 de erkek eşi ile beraber veya erkek yapar sonuçta kadın erkeğe göre vücut yapısı narin ve duygusal. Gerçek bir partner bulabilirsen seni anlayabilen ve yardım eden, seni sahiplenen o zaman işler değişir. Ayırca senin psikoloğa görünmen gerek bu sakat düşüncelerden arınman için.
Hic de degil. Neden o rol bana ait ki. Neden 2/3 unu ben yapiyorum. Dunyaya gelirken kimse bana sormadi narin ve duygusal ozelliklere sahip olarak gelmek ister misin diye. Kimse sormadiysa ben de kimseye hizmet etmek zorunda degilim.
Dinimzce; hanımların yemek ve ekmek pişirmesi, elbise yıkaması, oda süpürmesi, ev işlerini tertip ve düzenlemesi, kocasının yükünü hafifletmeye çalışması ahlaki birer görevdir ve şerefli bir hizmettir. Diğer taraftan, herkesin birbirlerine karşı sorumluluklarını yerine getirmeleri ailenin mutluluğunu sağlar. Aksi halde aile hayatı yaşanmaz hale gelir. Bir diğer yönü ise, hayat sadece bu dünya ile sınırlı değil, bir de asıl hayat olan ahiret hayatı vardır. Ahiretin için sorumluluk ve sana yüklenen görevleri yaparaktan ahiretin için çaba harcayarak kendini kurtarabilir. Kadının erkeğe göre vazifeleri olduğu gibi erkeğinde kadına göre vazifeleri vardır. Sen hayatta hep kendine göre mi yaşıyorsun yoksa ailene, topluma, iş yerindeki kurallara uymayıp kafana göre mi takılıyorsun?
Belki dinim yok. Belki dinsiz yasiyorum. Ki oyle.
Bana ne bana sormadilar kadin olarak dunyaya gonderirken eger ki tanri varsa.
Toplumsal normlar umrumda degil
Ne kadar hayat yasiyorum ki zaten, kurallara bagli kalmak zorunda degilim
Boşuna yaşıyorsun madem dinin yok. Rabbim insanı din fıtratı üzerine yaratmıştır sen bundan bihabersen ben ne yapıyım.. Ne dini takar, ne toplumsal normu, sorarsan din hakkında toplumsal normlar hakkında yorum yapar, sana beyin transferi yapmak lazım ACİLL..
Fakir fakir konuşma para mi var da beyin transferi yapacam.
Seninkini ver de hocamla konusim bir bedavaya yapar mi.
Tsı tsı tsı
Halinin ne kadar kötü olduğunu son yazdığın ile açığa çıkarttın üzüldüm senin adına :(
Sag olasin sen de olmasan..
Bikaç tane tiki kız bul arkadaş ol onlarla. Bikaç aya kalmadan cilveli biley olursun.
Yemişim tikileri, benim çevrede çokça var da anlaşamıyorum, uzak dursunlar benden:D
Anlaşman önemli diil zaten sadece biraz vakit geçirmen lazım onlarla..:)
Ben de diyorum ki çokça vakit geçirmeye de maruz kaliyorum. Onlari gorunce daha bir soguyorum kiz olmaktan:)
Kız olmanın bencede sevilecek bir yanı yok ama bahsettiğin durumda mecburen alışmak zorundasın bence..:)
Hic de degilim, alismicam:)
Ahah..:D flört ettin mi hiç bir erkekle?
Ettim de hemen soguyorum, bir erkek bana ilgi gosterince kafasina kafasina vurasim geliyo:D
:D komikmiş.. cinsel anlamda bişi yok mu?
Yok tık yok
Iyi boyle ya bir suru alevere daleverisi var kafam rahat:D
Ahah :D harbi komik bir durum ama. Konuşmalarda erkek gibi bakıyorum..:D
Her yerimden bir maskulenlik akiyo boyle bir olay yok cok ciksim mi acaba:D
Sakasi bir yana disardan, cicili bicili bir tipim:D
Hiç hayal edemedim seni böyle..:D pembe falanda giyersin sen şimdi..:D
Ne pembesi dusman basina.
En fazla mor efendime soylim lacivert siyah
Sonra bohem tripleri falan, bu yani:D
Cicili bicili bohemlik mi olurmuş..:D kaç yaşındasın bu arada?
22 yasindayim. Ne bilim peace peace yapiyorum.
Cicek cocukculuk yapiyorum.
Cici ve bici oluyomusum oyle diyolar:D
Ahah..:D sen yolunu tutturmuşsun ya daha nolsun. İstiklalde greenpeacecilik yapma ama bak çok salak oluyolar.
Amacsiz amacszi islere girismiyorum basgan
Uslu uslu evde oturup entelligin gözüne gözüne vuruyorum:D
Adamsın diyesim geldi ama dilim varmıyor.:D
Cok pek bir makbule gecerdi esasen, sen bilirsin napayim kuseyim boyun bukeyim bari:((
Manik dönemde olabilrsn hea sen.. Millete verdiğin cevaplara falan baktım da olur yani senden..:D
Olma mi ayip ediyon.
Psikiyatriye baktirttim kendimi.
Manik degilim, depresifim
Aslinda hipomani olabilir bende.2 senedir suphelenmekteyim
O degil de psikiyatrinin kitabini okumusum bir de usenmeden yazmisim, kar etmedi.
Acaba psikiyatrist mi olsam sorusunu rafa kaldirip plastik cerrah olmakta karar kildim ben de:/
Peee amele.. Meme yapcam hevesiyle girip yanık rekonstrüksiyonu yaparken bulursun kendini..:D
Inanir misin memeyi degil yanigi bir hipertrofik skarı, keloidi seviyorum ben. En fazla burun o kadar.
Mazide kalan bazi olaylar var, ona istinaden girecem bu ise zaten. Amacim meme yapmak kas kaldirtmak degil ki..
Hipertrofik skar, keloid daha çok dermanın ekmek yediği alanlar ama haberin olsun..:) ama sana yanık gider bak madem seviyosun, bide el cerrahisi öğrenirsin parmak dikersin tadından yenmez..:)
Haci uzun uzun anlatayim mi. kucukken yanmis bir cocuk dusun. Keloidin bini bin para yuzunde kolunda her yerinde. Bilmem kac kez de ameliyatina girdim. Iste bu yuzden istiyorum. amacil sukse yapmak degil. cerrahiye ne kazandirirsam kar, cash de de gozum yok. Heykeltrasa basladim zaten. Eski kara kalemciyim. ince el becerilerim gelismistir.
Cok mu cok egoist oldum ki acep:D
Aldırma meslektaşim bana;)
Flep diyosun..:D hadi bakim hayırlı işler o halde.. cerrahiye senin gibiler lazım..:D egoist adam iyidir ya tartışılır münakaşa edilir en azından..:D
Gecen gun yine ameliyattayim (when i was in america:D) hoca bir flep almis bacaktan, böyle bir sey yok hocam...:))
Sag ol basgan, senin branş neydi bu arada?
Ahah..:D nerede okuyosun çok merak ettim? Cerrahi bilim diyeyim..:D
Ankarada okuyorum ben de, seni tanidim sanki.
Ilizarov yapan bir cerrahi bilimdesin degil mi?:)
Benim boy 1.70 ne kadar daha uzatabilirz hocam:D
Hop nerden tanıdın kimi tanıdın ya..:D 170 ideal ama bence o yüzden estetik amaçlı yapmıyoruz..:Pp
Psikolojim bozuk belki boy yuzden. Doktor raporu alsam da yapmaz misiniz.
Abicim, sen simdi yas agaç kırıklarıydı, travmaydı, longitudinal kırıkları vs.. konusu icine alan. bir cerrahi alandan degil misin,?:)
Dogru mu bildim, merak ettim:))
Ben travma bakıyorum daha çok yapmam yani yinede..:Pp doğru bildin doğru bildin..:D de nereden bildin onu merak ettim?
Bir kere daha böyle psikolojik gerilim tadında bir soru sormuştum, cevap vermiştin. Konusmustuk. Ordan tahmin ettim:))
E tıpçı tıpçının halinden anlar ne de olsa:D
Hadi ya hatırlayamadım vala..:D ama doğrudur iyi anladın hakikaten halden..:D
Önceki sorun neydi bı arada? :)
Ben de seni en iyi cevap seciyorum o halde tıpdaş:))
Bunalıma girecektim, intihar etmeme bes kalaydı, hayata küsmüştüm:D
Ahah çok mesut ettin beni..:D döndürmüşüz desene hayata, lanet olsun bu meslek çok yapıştı üstüme..:D
Benim bir rock grubum var. Basciya ihtiyacimiz var, gel istersen mesleki kimliginden de siyrilmis olursun hem:D
Davul çalıyorum ama ben.:/ seni hatrlıyor gibiyim ufaktan..
Davul da olur, ne olursan ol yine gel;)
Soliste falan yazıyorum ama ben genelde barındırmıyolar beni grupta..:D
Ben de solistim:D
Bana yazmazsin sen gel:D
Cicili biciliymişsin pembe giyiyomuşsun peace falanda dedin nasıl yazmıyim şimdi..:D
Pembe giymiyorum ya cikar onu aklindan:D
Mor siyah lacivert demedim mi ben:D
Bilemiyorum o cicili bicili lafı benim beynime kazındı. Siyah bile giyiyor olsan bir dişilik bişey olcakmış gibi hep..:D
Sen gelme arap, şokunu çıkariyosun:D
Ahah..:D yok seni kadın yapcam inat ettim..:D
Böylede çok sapık olmuş ya olmadı bu..:D
Cevap
10Cevap
Erkelerden hoşlanıyorsunuz ama kadın rolünü kabul edemiyorsunuz. Bu çok normal değil bence. Çok sıkıntı çekersiniz. İyi , temiz bakımlı eğitimli bir bayan olmak çok çok önemli bir şey bence. Peygamberimiz bir hadisinde "Cennet annelerin ayağı altındadır". demiş. Bu nekadar büyük bir şey. Bence kendinizi o yöne kanalize edin. Eminim daha mutlu olacaksınız.
Asla o rolü benimsemem. kendime hakaret olarak görüyorum. kimsenin sorumluluğunu alamam, hizmet edemem.
Erkegin kendine gore isleri he iste mesele o degil, onlari ben de yapiyorum ne var. Bana kimse senin rolun su sen sunu yapacan demeyecek, ben istedigim gibi takilacam.
Evlenmeyi düsunmuyorum ki. Kesisler gibi daglara yollara vuracam kendimi
Demesin baska mutluluk mu yok yani dunyadq.
Bu zamana kadar cok mukemmel yasamisim gibi.
Dese ne olur demese ne olur. Hem zaten cocuk coluk ugrasamam. Kafam goturmez.
Senin duygularina hissettiklerine saygi duyarim.
Ama cennet denen mecraya inanmiyorum ben. Inancim yok.
Su aralar rölantideyim.
Onumuzdeki gunlerde nasil olacak bilinmez..
Sen benim ciriti ati da kapar goturursun arada. Orta asya ruzgarina da pesinden kosamam.
Kalsin basgan:D
Yankis olmus pardon yorum size degil;/
Benim senin gibi bir kız arkadışım vardı. Futbol konusunda bile benden daha iyiydi. İlk kız arkadaşımdı ve sevmiştim de uzun bir süre katlandım ve o da gerçekten bir sevgili oldu. Sonra çekemyenlerimiz oldu bir birimizden ağlayarak ayrılmak zorunda kaldık. (saçları bile erkek gibiydi)
Niye cektin haci dayi. Cekilmeyecek bir tip miyiz yani:/
Saclarim uzun baya simsiyah, baya baya bir hanfendiyim fenomende ama ardi sakat iste:D
Umuma yonelik hitap tarzim.
Hosnut olmadiysan kusura bakma:(
Sana kilibik bir erkek lazim. senin yonlendirdigin bir ilişki olmalı.
Aslinda olabilir hee:D
Gerek yok be birader;)
Sag ol haci dayi;)
Reyiz kusura bakma lakap babinda sey ettim. Atayizsen falan kusura bakma din kardesim:D
Kardo ne avam bir insandin sen ya. Getto mahallelerinin ara sokaginda isimiz ne.:d
En fazla kordon cimlerinde bir pisti atabiliriz:D
Bana uyar, tarihi saati ve lokalizasyonu soyle yeter;)
Ama burada saibe var. Olmaz ps4 oynuyorum dedin, moralmen geriye dustum ben. Ps4 u olan adamla hodri meydan yapilmaz. En fazla laf cambazligi o kadar:D
Sen benim ciriti ati da kapar goturursun arada. Orta asya ruzgarina da pesinden kosamam.
Kalsin basgan:D
Haci tırsak degilim, pragmama uymayan işi yapmam;)
Yoksa gel izmirin meydaninda kosturalim problem yok:D
O degil de pistiyle beni anma tanrini sevrsen lutfen:D
E gettoyu biliyon, benimsemisin, pragmayi bilmiyon
Bu ne yaman celiski pankit:D
Ne oluyo ya ne dedim?0. O
Kustum sana, en iyi cevap secmekten vaz gectim son anda:(((
Ühühühü
Oyle deme be reyiz kalbimi kırdın:/
Ben hic sevmem tıpçıları esasen, yarın bir gun isim duser de yuzum olsun diye onu sectim dedimdi:/
Dur sana +1 vereyim:))
Ben senin bildiğin tıpçılardan değilim taam mı, eki eki eki:D
Git bakalım gidene kal diyemem, gittigi gun bitiyo muydu neydi, oyle bir soz vardi. Onu dedim var say;)
bir tıpçı tek başına çok iyi kanka olabiliyo ama aynı ortamda 2-3 oldular mı nalet olsun dedirtiyolar. şu ana kadar istinasını görmedim walla.
kovulduk ya la burdan, gidelim brütüs :((
bu şarkı da senden bana gelsin...
https://www.youtube.com/watch?v=v2Bb9zlJ89I
Iki kurusluk muzik zevkimin icine ettin ya la:/
Benden sana yonca lodi geliyosa, gidip muzik hayatimi birakayim, bunca yildir bosuna yasiyomusum...
Unique tipciyim ben, tekim emsalsizim, brutusun de cani cehenneme:D
brütüse ayıp etme bak fena olur sonra :D
bu şarkı da benden sana gelsin o zman...
https://www.youtube.com/watch?v=0Mj3Nu3vEdY
Git burdan...:D
inat ettim gitmiicem :P
senin müziklerden göndersene merak ettim zevkini...
tarja gibi söylebiliyon mu bakiim
https://www.youtube.com/watch?v=8VgLKXD-BoY
https://www.youtube.com/watch?v=c9GxUZqyXwE
Sen bana the fhantom of opera dersen ben de sana con te partiro derim. Her sey karsilikli:D
Tarja kimmiş ya ben varken esamesi okunmaz.
Link atmaya usendim de, ne bilim git bir andrea bocelli bir pink martini bir buika bir slash bir hey you falan dinle. eyyorlamam bu kadar degil de usemdom yahu:D
yok hacı anlaşamiicaz senle, piştiden, ciritten, ps4'ten hepsinden de caydın zaten...
ben gider nightwishten devam ederim en iyisi... en iyileri değil, keyif aldıklarımı dinlemiş olurum hem...
https://www.youtube.com/watch?v=smiFk6KHr_8
Ozenti degiliz reyiz, keyif almadigimiz dinlemeyiz.
Sen en iyisi birsen tezer falan dinle:)
şu an bu moddayım hacı başka zaman dinlerim ben onu...
https://www.youtube.com/watch?v=JaAWdljhD5o
Kizlar guzel, geri kalan her sey icin 'the cacık':D
Kendini kadın gibi hissediyorsan bu geçici bir şeydir yaşadığın çevreden ya da kişisel duygu ve inançlarından bence düzelir zamanla düzelmesede onunla yaşayacaksın. ama bir erkekden gerçek anlamda ilgi duyana kadar bu sürebilir diye düşündüm.
Kendimi bildim bileli boyleyim ben.22 yasima geldim. Bazen aşk itirafinda bulunuyolar, ilgi gosteriyolar vs. hemen soguyorum. Gicik oluyorum, nefret ediyorum o kisiden. Yani ben hoslanabilirim ama benden hoslaninca birisi kabullenemiyorum.
pısırık bir sevgili bul kendine. vur kırbacı vur kırbacı :D
O ne ya öyle kız gibi:D
Adam gibi saglam erkek bir kanka yeter bana:D
Adam gibi saglam kanka yok.
Uzgunum, yalnizim, kadere kustum kedim de yok:((
Dengesizim dengede de duramiyorum:/
bir soz vardi dediginle ilgili de hatirlayamadim:D
Bilemedim ben onu:/
Degistirdim yalniz kaldim, loseri oynadim.
Sakin oldum ama birakmadilar, harcayacaklar beni moadmaselle:((
küçükken annenin yanında mı daha çok takılırdın babanın mı?
Annemin de babamın da eşit. amaerkek cocuklariyla oynardım, kavgalara girisirdim, maç yapardim. kiz erkek kutuplasmalarinda erkeklerin yaninda yer alirdim.
sorununun nedeni belli ve bunu sen de biliyorsun. çözümü ise biraz erkek arkadaşlarının içindeyken daha pasif ol, senin için zor olacak ama kokoş kız arkadaşlarınla daha fazla vakit geçir. yavaş yavaş normale döneceksin. bu arada abin veya ablan var mı, ya da kardeşin?
Yok abim keske olaydi:(
Pasif olamam kokoş kiz da olamam bana gelmez nefret ediyorum
kadınlarla dene belki trans olabilir onlarda baskın yani erkek rolü olabilirsin.
Cinsel anlamda da kadinlara ilgim yok, duygusal ve cinsel anlamda erkeklere ilgi duyuyorum
yani bilemiyorum ki sen kendini daha iyi tanırsın cnm..
Tek bir şey erkeklerle rekabete giriyorsan Kadınlarla ilişkiye gireceksin :/
Iliski mi? egilimim olmayan istemedigim bir icraatla ilgili neden eyleme geceyim. Neresi mantikli.
Ayrica iliskiye girmenin bir rekabet meselesi oldugunu soylemen de cok hoş.
Sizin gibiler yuzunden bile sirf cinsiyet degistiresim geliyo.
Te allam yaa. ts ts ts
hissettirebilen olmamış
Hissettirmeye kalkanin alnini karisliyorum da ondan;)
Hele bir calissinlar
Davranmadigimi nerden biliyon. Sen kendi kendine hisset erkekligini takil bir seyler falan yap.
Hem cinsiyetim bozuk hem de mizantropum bu nasil;)
Bereket versin tanrı sana;)
Isler seni sislemesin de;)
senin derhal psikolojik destek alman lazim
Niye ki ne.
Seans ucretleri ayyuka cikmis.
Fakirim kalmadi artik param:((
Ohoooo 5 senedir okumadigim kitap, yazi, metin kalmadi.
Mala baglamis durumdayim.
Benligim bu demek ki:*
tamam gel senle kafaları demliycez :)
Ps4 un var mi basgan
Real benim bastan soyliyim de:D
ayıp sana köpeğin olsun :D ama birayı bardaktan içicem dersen ayıplarım seni :D
Yuvarlariz ya reyiz, ts ts ts.
Hic tanimamisin beni ki nerden tanican:D
işte bende onu diyecektim nerden tanıycam niye gizlisin :D
öyle birini tanıyordum ama evlenince düzeldi
Evlenmicem hayatta olmaz:D
kaş yaşındasın
22 yim
en fazla 30 yaşına gelince fikrin değişir evlenmicem diyebiliyomusun bakalım
Diyebiliyorum, meraklanma genc;)
senin gibi gördüm ben yani o yaşa gelde konuşalım küçüksün daha
Iyi kucuksem agucuk gugucuk yapim ben kendime.
Kucukmusum,30 drdigin nedir ki, zamani siz uyduruyosunuz, oyle bir sey yok. Ben degisemem
tamam senin dediğin gibi olsun o zaman aklına gelir 30 yaşta diretmiyorum öncede olabilir sonrada tabi
Hocam lutfen 30 arti eksi standart sapma veriniz.
Bilimsel niteligi olmayan veriler kullanmayalim;)
tamam sende düşüncenden sapma yapmadan ilerle
Hayrlisi olsuun. d
Klise ama rasyonel bir söylem.
Bu yoldan geri dondurme cabalarinda olmayan tek insan olarak tesekkur ediyorum sana.

En İyi Cevaplar