Derin insan olmak, yüreğindeki sevgi derinliği ile ölçülmeli. O derinlik dipsiz olmalı. Öyle ki; kim gelirse gelsin, o yürekte yer bulabilmeli. Peki, sen için dışın bir, dışarıya yansıttığınla aynı mısın yoksa daha derin bir iç dünyan mı var?
Sen, dışarıya yansıttığın ile hemen hemen aynı mısın yoksa yansıttığından daha derin bir iç dünyan mı var?
15
6
Görüşünü yaz
En İyi Erkek Görüşü
joeblack18 | Kişilik & Karakter konusunda 5,9b görüş paylaştı.
Master
1 ay
Dışarıya kendimi yansıttığım gibiyim tabi ama belli bir takım sorunlar karşısında da bazen sessiz kalırım. Çünkü karşımdakinin bu konuyu anlayıp, anlamayacağını kestiremem. Bence birebir kendisini herkes aynı şekilde yansıtamaz. İçinde yaşadıkları, hayalleri hep döner durur. Yüreğindeki sevgi derinliği en anlamlı iç dünyadır.
Evrenin çözüm anahtarı ve bütün sorunları ortadan kaldıran tek duygu sevgi..
Ms26Ms | Kişilik & Karakter konusunda 1,7b görüş paylaştı.
Guru
1 ay
Dışa dönük pozitif bir insan olduğum söylenir. Çünkü kendimi ifade edebilirim olaylar karşısında konuşmayı fikir edinmeyi severim güzel paylaşımlar beni hep çeker. Duygularımıda içime atamam neyse içimden gecen uygun vir ifade bulup bunu anlatabilirim. Amabenimde içimde derin düşüncelerim duygularım vardır. Bir olayın beni rahatsız ettiğini ifade edebilirim ama bende bıraktığı izi sadece ben bilirim.
ta00ta | Kişilik & Karakter konusunda 2,5b görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Ahh.. Dışarıya yansıttığım kişi ile aynıyım ama çok eksik, fazla eksik. İç dünyam karmaşık, bir o kadar soru işaretleriyle dolu, bıraksam dışa yansıyacak çok şey var ama yansıtmak istemiyorum. İnsanlar bu yüzden hep izin verdiğim kadar tanır beni. Yanlış tanıtmam, yanlış yansıtmam ama hep eksik. 🙃
0|0
0|0
DreamWhileAwake | Kişilik & Karakter konusunda 4,7b görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Karakter olarak neysem oyum. Sadece bazen duygu ve düşüncelerimi kendime saklıyorum. Dışarı yansıtmıyorum.
0|1
0|0
AyşeAfraa | Kişilik & Karakter konusunda 1,9b görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Her şeyi dışarı yansıtmam ben de özel kalmasını isterim.
0|1
0|0
LEYYA_GS | Kişilik & Karakter konusunda 4,8b görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
%80 aynıyım. Küçük bir kısım da kendime özel olarak gördüğüm ve kimseye yansıtmadığım yanım.
0|1
0|0
Cennetenbirçiçek | Kişilik & Karakter konusunda 3b görüş paylaştı.
vampirkayla | Kişilik & Karakter konusunda 213 görüş paylaştı.
Xper 6
1 ay
Harika bir soru olmuş tam benim mizacıma göre. 🤩 Yani dışarıya yansıttım gerçekten içimden geldiği için yansıtıyorum. Bir şeyi söylüyorsam gerçekten onu hissederek söylüyorum çok doğalım. Ya hiç konuşmam ya az konuşurum. İç alemim çok derindir.. dipsiz bir kuyu gibi indikçe inersin.. İç dünyamı sadece sayılı insanlara açabilirim onlarda da tamamı değil..
Sen kendini küçük bir Alem mi Zannediyorsun Oysa sende büyük bir Alem gizlidir." Divan-ı Hz. Ali k. v."
Beni tanımayan çoğu kişi arkamdan çok soğuk bir kız demiş arkadaşlarıma. O konuda soğuk görünüyorum dışarıdan ama aslında değilim. Sadece herkese sıcak olamıyorum. O yüzden direk karakterimi yanstıyorum bence. İçi dışı bir insanım. Moralim bozuksa aynen dışarıya yansır bu tutamam kendimi, mutluysam da çok eğlenceli olurum yine dışarıya yansır. Karakter olarak ta hiçbir zaman olmadığım biri gibi davranmadım.
0|2
0|0
Live_your_dream | Kişilik & Karakter konusunda 77 görüş paylaştı.
Xper 5
1 ay
Kimse kendini yüzde yüz yansıtmaz Yüzeysel görüştüğümüz kişilere buzdağın sadece 20% görür ve bilir. daha samimi olduğumuz insanlar 40% aile üyeleri 75% diğer 25% her zaman göstermediğimiz iç dünyamızdır korkularımız, travmalarımız kimsenin bilmediği sadece senin ve Allah’ın bildiği şeyler.
0|1
0|0
Erotltp | Kişilik & Karakter konusunda 127 görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Dışarda nasılsam içimde öyle. Dışardan saf masum görünürüm ama bazı olaylarda salakk olmadığımı anlıyorlar.
hiçyolcusu | Kişilik & Karakter konusunda 432 görüş paylaştı.
Xper 7
1 ay
Dışarıya yansıttığımdan daha derin bir iç dünyamın olduğumu düşünüyorum. İçimi dışıma yansıtmıyorum pek. Özüm sözüm birdir ama duygularım daha derindir.
1|1
0|0
sağduyulu1691 | Kişilik & Karakter konusunda 1,9b görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Dışarıya yansıttığım, bilinmesi gereken kadar ve yalansız... Bilinnemesi gerekenlerin bir kısmı, çok yakınıma ait yanlarım... Diğer kalanları ise kendime ait hususî yanlarım...
0|1
0|0
YasayanAydinlik | Kişilik & Karakter konusunda 1,1b görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
İçimdeki neyse dışımdakide odur genelde ama iç alemim çok derin ben bile kayboluyorum bazen diğer insanların görmesine gerek yok
En İyi Erkek Görüşü