Hayır, değil. Çoğu zaman kendimi yansıtmıyorum, yansıtamıyorum. Olduğum gibi davranmamı engelliyor bazı şeyler ancak hayatta herkes bir şeyleri rol edinir ve onu yansıtır insanlara. Çok sık yapılan bir şey.
Kişilik & Karakter konusunda 14,5b cevap paylaştı.
Çok değişken bir durum bu. Bazen hiç tanımadığım insana en gerçek halimi yansıtırım. Çoğu zaman da hep yanımda olanlara olduğum gibi olamam. Onaylamadığını hissedeceğin zaman duruyorsun. Bunu umursadığın için değil. Anlaşılamayacağını bildiğinden. Seni sen olduğun için seven kimse yok. Seni onayladığı düşüncelerde olduğun için seven var çoğunlukla. Bu da seni buna zorluyor. Olmadığın kişiyi oynamaya. Fikirlerini gerçek görüşlerini hatta karakterini onlara doğru yontmaya çalışıyorsun. Sıkışıyorsun bazen o kimliğin içinde. Patlayacak gibi boğuyor seni o karakter. Yeter diye çığlıklar yankılanıyor içinde ama susuyorsun. Kaçıyorsun seni kimsenin bilmediği tanımadığı yerlere, tamamen sen oluyorsun orada, gerçek kimliğinde. Sonra farkediyorsun alıyorsun bu huzurun tadını. Hep orada o dünyada kalmak istiyorsun, çıkasın gelmiyor oradan.
Değilim. Ama bu iki yüzlülük anlamında değil. Dışarıdan çok güçlü görünmeye çalışırım ki herkeste öyle bilir. Ama aksine kırılgan olduğumu bilmezler. Çünkü biraz duygusal birini görünce kalbini kırmadan incitmeden bırakmamak gibi bir huyumuz var. Yani sadece insanlar beni üzmesin diye kendimi bazı konularda farklı yansıtıyorum kısacası 🤷♀️
İçimdeki ben ne ise dışımdaki de odur aslında. Maskeler arkasına asla saklanmam.
Tek kötü yanım çok mutsuzsam ve insanların mutlu olduğu bir ortamda isem mutsuzluğumu gülümseme ile kapatırım. İnsanları mutsuzluğum ile meşgul etmemek adına.
Evet içim neyse dışarı yansıttığım karakterimin de aynı olduğunu düşünüyorum. Genel olarak özü sözü bir insanım. Yani fikri neyse zikrimde odur. İnsanlara olduğumdan farklı görünemem. Bunu istesem de yapamam.
Aynıyım duygularımi hislerimi dışarıya vurmayi seviyorum çünkü insanlar ona göre davranıyorlar o zaman
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kartları açık oynamanın enayilik olduğunu düşünürüm her zaman, insanlar benim onlara izin verdiğim kadarını bilirler benimle ilgili ha sorsan açık kitap gibiyimdir ama.
Oyşş foto çok iyiymiş , soruna cevap verecek olursam evet aynı , dobra bir insanım ve olduğum gibi görünürüm , fesatlık düşünmem , kimsenin kötülüğü için planlar kurmam
Dışarıya çok sertim hatta normal şekilde baktığım zaman bile insanlar sinirli olduğumu düşünüyorlar ama içim o kadar eğlenceli ve pozitif ki... Evde tek başımayken sebepsiz yere dans etmeye falan başlıyorum bu da böyle bir karakter