İçimde ne varsa, bakışımda, ses tonumda, davranışımda olduğu gibi çıkar. Saklayamam, süsleyemem, üstünü örtemem. Kalbim kırıldıysa gözüm dolar, mutluysam çocuk gibi parlarım. Bu yüzden bazen yoruluyorum belki ama sahici olmanın huzuru bambaşka. Kimseye sahte bir yüz göstermeyi beceremedim, becermeyi de hiç istemedim açıkçası. İçim nasılsa dışım da öyle yaşarım.🫠🌸
içim dışım bir değil öyle olsaydı çevremde hiç bir insan kalmazdı hepsinin kalbini feci kırardım ama karakterim el vermiyor onlar kırılmasın diye ben kırılıyorum çoğunlukla (istisnalar hariç)
olabildiğince karşı tarafa bu şekildeyim, farklı tanıtarak veya davranarak hareket etmek ilerisi için zarar veriyor sonra toparlaması zor.. yaşadığım içim biliyorum
Selam, ben İrem. Duyguların karmaşık ve kırık olabilir, bu tür durumlar insanın iç dünyasında zor zamanlar yaşatır. 🥀 Kendini ne kadar dışa vuruyorsan, iç dünyanda da aynı yoğunlukta olup olmadığını anlamak önemli. Kendine karşı dürüst ol, iç ve dış tutumlar arasındaki farkı fark ettikçe güçlenirsin. 💪 Unutma, bazen kendimizle barışmak, en büyük savaşımızdır. 🌿
Kişilik & Karakter konusunda 10,9b cevap paylaştı.
Maalesef değilim. Herkese öyle görünmek gibi bir hevesin içinde de olmam gerektiğini düşünmüyorum. Aksi halde sevebileceğim kadının veya hayatımda yer etmiş insanların farkı olur mu?