Etrafınızda içi dışı bir olmayanlar varsa ondan da bahsedebilirsiniz 🤭

Etrafınızda içi dışı bir olmayanlar varsa ondan da bahsedebilirsiniz 🤭
Yeterince bir. Yanlış yaptığım bazı şeyler olmuş eskiden. Örneğin dürüst olmam veya olmamam gereken kisilrri secememek gibi. Bazi kişiler beni tanimayı da yanimda olmayı da heketmiyorlarmış. Siz öyle yapmayın. Insnaların neyi hakettiğini önceden öngörün. Kimseye yaranmak için cabanız olmasın sevgi için veya arkadaşlık için. Kaba tabiriyle size bir gelen bir gidin.
Aslına bakarsan günümüzde böyle bir insan kalmadı denecek kadar az var. Çünkü ne yaparsan yap o şekilde olduğun zaman deli olarak adlandırılıyorsun. Toplumda ki öyle insanları zaten takmıyor da, ben yine de dürüst olmayı seçiyorum diyebilirim. Sadece içim dışım bir sınıfına giriyor isem eğer aynı zamanda kişilerden yargılanmaktan korkan da var insanlar arasında. Ondan dolayı içi dışı bir olsa dahi kendilerini gizlemek zorunda kalıyorlar. Çünkü günümüzde öyle bir toplum, öyle bir hayatta yaşıyoruz ki maalesef düşüncelerimizi duygularımızı dile getirirken, aman yanlış anlaşılır mı, aman bişey der mi, aman zarar görür müyüm diye düşünüyoruz. Hal böyle olunca sorunun cevabına bu şekilde yanıt vermek istedim ve sorunu beğendim iyi günler dilerim.
İçim dışıma yansımaz. Filius Diaboli, iç dünyamı temsil eder; dışarıda ise tamamen farklı bir davranış biçimi sergilemek zorunda hissederim. Belki içimin küçük bir kısmını yansıtabilirim, ancak geri kalanını maskelemek durumunda kalırım.
Çok dürüst bir cevap vermem gerekirse dışarıdan çok güler yüzlü, çatlak hatta her istediğini başarabilen bir insan olarak gözükebiliyorum ama duygularımı göstermeden gerideyim herkes kendi köşesine çekildiğinde farkediyorum bu durumumla yüzleştim ve artık dile getiriyorum çünkü kimse mükemmel değildir
Cevap
41Cevap
Evet içim dışımda birdir...
evet içim dışım birdir
Evet öyle ve çevremde hep bana bunu söyler sağolsunlar. İki yüzlü insanları oldum olası sevmemişimdir hayatımda.
Sevgiden mahrum kalsınlar 🤭
Amin amin☀️🌸
Açıkçası hayır. İçimin ve dışımın bir olduğu kişiler sadece çok samimi olduklarımdır.
Bence öyleyim ama tipimle karakterimi bağdaştırmayanlar oluyor bazen djdh daha soğuk görünüyor olabilir, sıcakkanlı biriyim oysa djdh
Aynen öyle dhdhd
Birdir, sahtelik bünyeme alerji yapıyor. Dışarıdan gördüm yeşil türbe, içine girdim estağfurullah tövbe.
Afedersin 😅
https://youtu.be/muuJ5HIXfxUNet olarak yes 😂 çünkü bazen harbiden vicdansız oluyorum 😂
Çat pat konuş 😃
Evet, yurt çocuğu gibiyim böyle mülayim falan 😅😅😅
İçimi tamamen göstermem ancak sahte bir kişiliğe de bürünmem. Göstermem gerektiği kadarını gösteriyorum diyelim ama dediğim gibi, olmadığım bir kişiliğide bürünmem.
Değil ya. Herkesle gülüp eğlenemiyorum ki. Kalabalık bir ortamda içimden bir sürü şey yapmak geliyor, yakınımdakini darlamak hikayesini dinlemek istiyorum ama yapmıyorum. Değilim yani
İçi dışı birçok kişinin bir veya aynıdırda. Ortalık fesatçılarla dolu ikiyüzlü olduğu için içi dışı farklı olan insanlar çok var.
Birdir gizlim saklım elbette olur ama yalan söylemeyi sevmem
Benim dışım Melek için şey şey şey şey şey Tan gibidir Hahaha hay
Vallahi benim içim ile dışım bir değil yalana gerek yok
Dürüstlükten yana bir insan olduğum için kendimi yalansız ve gerektiği kadar belli ederim
Birdir.. Etrafımda dışı lokum, içi... İnsanlar vardır..
Neysem oyum. Dışarıdan biraz odun gibi görünsem de tanıyanlar bilir.
İçimi görenler daha iyi bilir. Samimi olduğum kişilere hem içimi hem de dışımı olduğum gibi sunarım.
Hayır değildir :D
Evet içim dışım birdir ✨
İçim yangın dışım derin dondurucu sence birmidir
İçim dişim bir ve muzlu kedi
Memnun oldum terlikli kedi 😁
👍😺👌
Bahsetmeye gerek yok evet ben öyleyim keşke olmasam ama
Dıştan şeytan gibi gözüküyorum sert ama içten melekkkkk
Değil dışım neşeli
Yüzde 80-90 dır herhal.
İçimdekileri anlatsam kaos çıkar 😏
Değildir diyen var mı yorumlarda Kübiş 😝