Ergenlik döneminde iken her insanin vardır dinlediği şarkılar. Hatta bazen bu şarkıları bu zamanlarda hatırlayınca sizi geçmişe götürecek "ulan çocukken amma cok dinlerdim" dediğimiz o şarkı işte...
Güncellemeler:
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
315Ortaya karışık en güzeli 😎😎
Harikasın 😂
O gün okula gitmiştim emre diye bir çocuk var dı atar yaptım ona tokatlanmıştı beni üstüne dayak yedim yine sinirlendim derse girmedim parkta oturdum okul müdürü gördü beni oda tokatladı o günüm dayak yiyerek geçti ergenliğim tuhaftı ya cidden yol geçen hanı gibiydim hep sinirlendirdim dayak yerdim 😂
Of kıyamam yaaa 😮 şimdi sana kimse tokat atamıyordur ama dimi...
Ne olduysa ondan sonra oldu zaten o günden sonra kimse bana karışamadı bana el kaldıranı elime aldım yer misin yemez misin Şener şenin filmi varya gelen eziyor giden eziyor en sonunda canına tak ediyor bundan sonra nomıssız bilo benim deyip maho ağaya rest çekiyor bütün malına el koyuyor aynen öyle oldum 😊
Kral 😄🙏🏼
😊😊😊🙏👋😊
Gökhan özen eveeet bende dinlerdim.. ben çocukken kral tv vardı hep dinlediğim gökhan özen budala budala çalardı hep
Siyah Bi kaseti vardı ilk çıktığında almıştım 😂. Evde hala duruyor
Simdiki şarkılar şarkımı ya cidden doğru diyorsunuz 😒 saçma sacma sözleri duygu yok hiçbirşey yok..
Kesinlikle yok tilkiler yok kurtlar bilmem ne uydur uydur söyle eskiden herşey daha değerli ve özeldi
Eski şarkıları dinleyince eskilere gidebiliyoruz... bu avantaji cok güzel ❤
Tabiki serdar ortaç karabiberim göbeğinde zeytin falan yiyordu 🙊
Binlerce dansöz var 🤭🤭
Seni hangisi mutlu ediyorsa onu dinlemelisin tabiki 👼🏻
Maxclub Tv ye selam olsun. Ergenliğimin kanalı 😀
Off heleki justin bieber one less lonely girl 🥳❤ baby
😮😮😮😮
Walkmande dinlerdim, CDden kasede kaydederdim. Yıl 1999.
Kaliteli çocukluk geçirdiniz sanırım 😊 bizde serdar ortaç binlerce dansöz var , ismail yk bas gaza ile büyüdük 😂
Ahah esttağf.
Bi arkadaşla sardık bunlara. Keşfettik. O şimdi piyano çalabiliypr da ben de tık yok :)
Ohh bende iyiki dansöz olmamisim o halde 😂
Ya ahaha. Demek ki o kadar tesir etmemiş bize ergenliğimiz :)
Kesinlikle aynen öyle 👼🏻👼🏻
Canınız sağolsun 😊👼🏻
Az zorlasak belki gelir
Nilufer - taa uzak yollardan 😊 olabilirmi?
Yok yaa dogus filandi sanski nilufer cok yaslilarin dinledifi birsey
Mmmm yardimci olmak istedim 😊
Bak şey vardı sanki hercai. Celik filan
Tripkolik benimde hahaha 😂😂
Daha çok War